Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(27)
Raspunsuri - Pagina 20
maria_bunica spune:
Carla..tare faza cu Veterinaru'!!![]()
Fetele...frumoase listute cu nume aveti...asa ca va hotarati voi!![]()
Eu doar ce m-am trezit si sunt cam nauca de cap...se si vede,ca nu am putut sintetiza o pagina scrisa,in timpul cat am lipsit, intr-un mesaj!!![]()
21+
Razvan Nicholas sau Darius Nicholas
http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png
http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
alinutza23 spune:
oana felicitari si asteptam poze! 
tiana felicitari pentru fetita! 
didi bravo
esti puternica! Eu cred ca ma umpleam de nervi! ![]()
19+
Asa creste Funditza!
A piece of our life
GOD is a DJ
mh spune:
Carla
tare cu veterinaru'
120 lei e consultatia maine, da nu-i dau daca nu o face sirena pe fii-mea ![]()
Pe mine ma intriga f tare faza asta cu ''riscul'', culmea e ca daca sapi putin peste tot se spune ca cezariana repetata e mai riscata decat nasterea naturala, atat ptr mama cat si ptr copil, mai mult creste riscul de histerctomie f mult proprtional cu nr cezarienelor.
Stii care e faza cea mai tare, ca in general cu cat dr e mai plimbat pe afara conferinte etc, cu atat scade nr nasterilor naturale pe care le practica....
Aici sunt multe practici barbare gen, ras total, clisma, sonda, stat numai intr-o anumita pozitie la nastere,copilul nu sta cu mama sau i se da lapte praf peste noapte etc... eu as vrea sa le evit cat pot, e un stress inutil, sa vedem poate am noroc.
Neparat va povestesc maine.
Mihaela 23+ & Irina ( nov 2005)
Ramona.P spune:
Yuuppiii!!!
Am reusit sa citesc trei capitole din urma...asta sa imi fie rusine ca am ramas atat de in urma... dar imi era ca terminati si capitolul asta si eu tot nu termin de citit!
Raportam ca am mai crescut o saptamana!Mai avem 5 zile si schimbam prefixul!!!
Am uitat sa va zicem ca tripul test ne-a iesit OK... nu avem nici un risc de nici o boala...
Bebe e foarte bine si cred ca e un mare dansator sau dansatoare... ca mai e mult timp pana aflam ce avem in burtica...urmatorul eco il avem pe 27 Februaire...deci...mult avem de asteptat.
In rest...suntem bucurosi ca am rezolvat cu munca si ca am intrat in medicale pana ajungem la prenatal.
Felicitari pt noile mamici,pt burticutele frumoase!
Va pupam si...sa auzim numai de bine!!!!
Ramona
19+
http://bd.lilypie.com/WoLcp2.png
Ramona.P spune:
Am uitat sa va povestesc de o faza de la ultimul eco(9 ianuarie) careia nu i-am acordat prea multa importanta prima data: dr meu nu prea zice ce sex are bebe decat atunci cand este el f sigur...deci...pe la 5-6 luni...dar eu totusi l-am intrebat: 'macar vreun zvon din ce ar fi bebe,nu se aude?"...la care el imi raspunde:"ce sa se vada?ca e prea mic sa se vada.cat penis sa aiba?!cat o penita?!".Nici nu am luat in calcul ceea ce a zis el decat faptul ca e prea mic sa se cunoasca.Dar acum,mai vorbind si cu alte mamici care l-au avut ca doctor,am ajuns la concluzia ca 99% e baiat.Oricum...vorba aia ca toate drumurile duc la Roma... la noi e vb ca toate "drumurile" duc la baiat...Asa ca...s-ar puteam sa am in burtica un Rares Andrei...
Si chiar daca va fi o Bianca Maria...tot asa ne vom bucura...bebe sa fie sanatos/sanatoasa!Hai ca iar v-am ametit

Ramona
19+
http://bd.lilypie.com/WoLcp2.png
CarlaV spune:
Dicirstea, mie nu-mi vine sa rad chiar daca ti s-a intamplat tie
.
Ana-Maria, felicitari pentru un astfel de sot. Si al meu e bun de pus pe rana, suntem impreuna de 15 ani, le facem pe toate impreuna, ma mai apuca pe mine toanele dar e perfect
.
Am venit din parc. Cu nervi.
Intai si intai pentru ca am mers pe la 16:30 cand nu mai era lume, intr-adevar locul de joaca era liber, dar singurii 3 oameni din zona fumau la mahoarce de le-am respirat putoarea continuu, in loc sa iau aer. Apoi pentru ca am gasit alta masina pe locul meu de parcare platit. Eram cu copil adormit in brate, cu bagaje... si in loc sa parchez langa casa am lasat-o undeva departe, unde se ridica masinile, ca e parcarea interzisa. Si pe drum nu m-am gandit decat sa nu ma atace cineva...
Si ca sa fie tacamul complet, am urmarit sa plece tzaranul de pe locul meu, si pana sa cobor sa aduc masina a venit alt destept care s-a pus pe locul meu si pe al vecinului
.
Carla,
s.18 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mh Carla tare cu veterinaru'120 lei e consultatia maine, da nu-i dau daca nu o face sirena pe fii-mea Pe mine ma intriga f tare faza asta cu ''riscul'', culmea e ca daca sapi putin peste tot se spune ca cezariana repetata e mai riscata decat nasterea naturala, atat ptr mama cat si ptr copil, mai mult creste riscul de histerctomie f mult proprtional cu nr cezarienelor. Stii care e faza cea mai tare, ca in general cu cat dr e mai plimbat pe afara conferinte etc, cu atat scade nr nasterilor naturale pe care le practica.... Aici sunt multe practici barbare gen, ras total, clisma, sonda, stat numai intr-o anumita pozitie la nastere,copilul nu sta cu mama sau i se da lapte praf peste noapte etc... eu as vrea sa le evit cat pot, e un stress inutil, sa vedem poate am noroc. Neparat va povestesc maine. Mihaela 23+ & Irina ( nov 2005) mh |
Esti tare cu sirena
Este foarte adevarat ce povestesti legat de riscul cezarienelor repetate, din pacate la noi mentalitatile si prejudecatile tin loc de informatie.
In legatura cu doctorii scoliti pe afara... depinde unde sunt scoliti si depinde si de om. In SUA se merge pana la extrem cu nasterea naturala si asa sunt scoliti si doctorii, moasele, asistentele. Se nasc natural gemeni dupa cezariana, se nasc natural copii care nu au prezentatie craniana, se nasc natural copii de peste 5 kg.
Practicile barbare despre care spui tu exista din pacate in foarte multe spitale, si mi se pare ca mai mult in Bucuresti decat in provincie. Adaug la aceste practici "preferata" mea: epiziotomia
Iti doresc din suflet sa nasti natural. Doctorita mea ar fi de acord, dar nu o lasa seful de sectie, asa ca nu ti-o pot recomanda.

Carla,
s.18 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Marcelle spune:
Buna mamicutelor! Sunt nepoata lui Marcelle si am avut probleme cu logarea, nici cum nu am reusit sa ma loghez cu parola mea! Am auzit numai lucruri bune despre voi de la ea, despre site si vreau si eu sa vb cu mamici fericite ca mine.Datele mele sunt DN 02.10.1981, UM 04.09.2008, DPN 11.06.2009.
Sper sa ne primiti si pe noi aici si sa ramanem impreuna pana la capat. Sunt la prima sarcina si sunt f fff fericita! Azi am fost la eco si suntem amandoi sanatosi, speram sa-mi spuna si ce e bb dar nu ne-a aratat nimic. Oricum m-am decis saptamana viitoare sa fac un 4d si atunci sigur voi sti ce e. Abia astept.
Va pupam pe toate mamicutele si ne bucuram ca o sa avem cu cine vb!