Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(27)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

Dana, mercic mult, iti doresc si tie la fel, si sa nasti usor

Anamariacs, si la noi a fost una misto - barbatul meu e ungur, insa i s-a pus pata pe numele Maia; nici ca vrea sa-l schimbe; asa ca eu de bun simt, am pus si un nume maghiar...

Adriana, la Iosup unde mi-am facut eu morfologiile, se masoara IR-urile, dar mereu mi-au iesit bune, si si amicelor mele care s-au "masurat" acolo
cu nasterea in apa, se face la maternitatea privata a CMU, Regina Maria, se afla in Baneasa, cica e vreo 2300 de euro, tel.0213040404

Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Mh,stiu ca spuneai la inceput de odisee ca vrei sa nasti natural dupa cezariana.
Si eu vroiam...dar dr meu nici n-a vrut sa auda (spune ca in Ro nu sunt aparate de masurat tensiune uterina,am cautat si eu pe net, cei de afara spuneau doar de ceva care depisteaza suferinta fetala,si asta inseamna si pericol de rupere uterina,dar poate nu ma pricep eu..)
Oricum in Ro,am gasit pe net ca numai maternitatea Stanca Cluj "s-ar baga"
Daca ai vreun raspuns pozitiv sa-mi spui si mie,te rog! ( momentan am renuntat, ca am placenta praevia,dar poate se schimba pana la 38 sapt ).

elena,18 cu +Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraOana
chiar ma gindesc, oare mamele noastra cum au putut sta linistite in timpul sarcinii? fara eco, fara IR-uri, fara fel si fel de teste...etc etc

23+

daaa..chiar, buna intrebare! mamale ca mamele..ca oricum mai avansase medicina, dar bunicile??..ce sa mai zic..si eu si sora mea suntem nascute prematur..eu chiar mai rau de atit..si uite ca sunt ok...intr-adevar atunci nu erau eco..se faceau doar analizele de inceput si la control gineco de 3 ori maxim pe toata durata sarcinii..daca apucai..cu mine mama a avut doar 2, primul cind i s-a confirmat ca sunt in burtica ei, si al 2-lea la inceputul celui de al 2lea semestru..si dupa..pac..am aparut!..

ana-maria 21 weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mh spune:

Hehe maine la pranz m-am programat la dr Niculescu. Sa vedem daca o facem sirena sau nu pe jr-a.

Mihaela 23+ & Irina nov 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Mh, nu stiu multi doctori care "ar risca" (asta e termenul in romanica) o nastere naturala dupa cezariana, stiu cativa, dar toti au spus ca nu au voie de la spital sa faca asta. Adica nu ii lasa seful... Poate la particulari sa fie altfel.
Ana-Maria, ce frumos povestesti de sotul tau!
Dani3lla, multumesc mult; mortala explicatia cu becul, nu m-as fi gandit la asta .
Nemora, bine ai venit! Suna foarte bine ce povestesti tu acolo. Eu tineam neaparat prima data sa nasc in apa, n-am avut unde, acum... n-am "timp" (a se citi fonduri) .

Carla, s.18 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

Mh, neaparat sa ne spui cum fu!

Carla, ar mai fi o varianta la Brasov, la clinica Eva, cu 20 de milioane, dar...e cam departe
dr.niculescu nu recomanda pt prima nastere sa nasti in apa, asa ca stai linistita
suma e mare intr-adevar, dar vorbim aici despre o nastere; lumea isi ia credit de 5000 sa-si puna termopane si usi noi la casa...io i-am cununat pe unii si ne-a costat aproape 2000...asa ca merit si eu o experienta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nemora

Mh, neaparat sa ne spui cum fu!

Carla, ar mai fi o varianta la Brasov, la clinica Eva, cu 20 de milioane, dar...e cam departe
dr.niculescu nu recomanda pt prima nastere sa nasti in apa, asa ca stai linistita
suma e mare intr-adevar, dar vorbim aici despre o nastere; lumea isi ia credit de 5000 sa-si puna termopane si usi noi la casa...io i-am cununat pe unii si ne-a costat aproape 2000...asa ca merit si eu o experienta

Stau linistita, ca prima nastere a fost super.
A doua oara se zice ca e mai rapid, eu ma gandesc ca, daca e in timpul zilei, s-ar putea sa nasc in masina, pana la Brasov nu se pune problema sa ajung.

LauraOana, mie-mi place Jannis.
Mh, cat te costa vizita de maine?
Lauraa, spor la shopping, sa ne zici ce ai gasit .

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Mh..succes maine la intalnirea cu medicul!!Sa fie asa cum vrei tu!!Multumesc!!
Strunfita..multumesc!!Macar atat sa ia de la mine bebe..nasucul in vant si culoarea ochilor!!Sa va fie de bine cumparaturile!
Laura..ma bucur ca ai scapat cu bine de referat!!Multumesc pt aprecieri!!
Nemora..bine ai venit si sarcina usoara in continuare!!
LauraOana...lasa ca mai ai putin si intri in concediu!!Atunci te vei odihni si tu mai mult!!Imi place numele ales..Jannis!!
Carla..ce ma bucur ca ati scapat de viroza!!
Anamariacs..ce faza tare!!Lasa ca veti gasi si voi un nume cat mai potrivit in curand...cu cat va creste bebe mai mult..va veti da seama si ce nume i se potriveste!!
Strunfita,LauraOana...aveti dreptate,suna nasol numele Razvan spus de straini..din cauza asta inclinam si noi mai mult balanta spre Darius!!

21+ Razvan Nicholas sau Darius Nicholas

http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png

http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

Mergi la inceput

Nemora, mie mi se par enorme sumele vehiculate la particulari, nu intentionez sa stau mult in spital si cred ca pot suporta inca o data ceva de stat, ca n-a fost rau.

Haideti sa va zic cum a facut mama mea cu sarcina si nasterea, de bunica nu stiu. Mamei i-a urmarit sarcina un... veterinar! A vazut-o in fiecare luna (nu pe masa ), i-a spus ce analize sa-si faca, mi-a ascultat bataile inimii, i-a spus ca, trei zile pe saptamana, sa manance numai fructe si legume... si cand a fost sa nasca a ajuns la Giulesti, de care era cel mai aproape, la un renumit profesor, care n-a avut rabdare cu ea si m-a scos cu vacuum extractor si i-a facut o epiziotomie cusuta cu sfoara ca o pastrama, care a deranjat-o zeci de ani. Ea are numai cuvinte frumoase despre veterinar .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Nemora, mie mi se par enorme sumele vehiculate la particulari, nu intentionez sa stau mult in spital si cred ca pot suporta inca o data ceva de stat, ca n-a fost rau.

Haideti sa va zic cum a facut mama mea cu sarcina si nasterea, de bunica nu stiu. Mamei i-a urmarit sarcina un... veterinar! A vazut-o in fiecare luna (nu pe masa ), i-a spus ce analize sa-si faca, mi-a ascultat bataile inimii, i-a spus ca, trei zile pe saptamana, sa manance numai fructe si legume... si cand a fost sa nasca a ajuns la Giulesti, de care era cel mai aproape, la un renumit profesor, care n-a avut rabdare cu ea si m-a scos cu vacuum extractor si i-a facut o epiziotomie cusuta cu sfoara ca o pastrama, care a deranjat-o zeci de ani. Ea are numai cuvinte frumoase despre veterinar .

Foarte tare cu veterinaru

DANA 19+

http://bd.lilypie.com/Ujqop2.png

http://community.webshots.com/album/568660826szWCkK

Mergi la inceput