Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(27)
Raspunsuri - Pagina 16
mh spune:
Bonjurica!
Pe mine ma tot roade un gand de o vreme incoace. Cum o sa nasc.
Sunt din ce in ce mai obsedata de nasterea normala, nici nu vreau sa aud de cezariana... ma gandeam sa vad ce e cu Regina Maria, stiu ce acolo sunt medici care au lucrat pe afara mult, poate nu or fii asha de fixati pe ideea de cezariana repetata......hmmm
Danie3lla, ai o burtica frumoasa!
Maria, ce printisor!!!!
mie una imi place Razvan Nicholas
Cristina felicitari pentru fetita!
Carla, super cu intalneala!
Ioana eu am 6kg +, dar am mai slabit sunt f stresata, simt ca nu se mai pune si asha e.
AlexsiMatei, eu i-am vazut numai fata 4D si nici eu nu am DVD. La Irina am avut.
Bun venit Miha si Coralia!
Mihaela 23+
& Irina nov 2005
CarlaV spune:
Miha, ai facut cezariana prima data?
Ne vedem prin parc, cum sa nu?
Carla,
s.18 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
strunfita spune:
Am scris un mesaj cat o zi de post si am reusit cumva sa-l pierd 
Revin cu ce imi mai aduc aminte:
Bun venit noilor fete!
BEBE BECA, multa sanatate fetei! Bine ca sunt numai niste mucisori!
CARLA, voi cum mai sunteti? V-ati facut bine?
MARIA BUNICA, am vazut nasuc in vant, tare frumos!
Si am vazut si burtici frumoase!
Legat de cumparaturi pentru copilas, noi am inceput de weekend-ul asta, ca tot am fost la Budapesta si am prins si reduceri frumoase. Am luat cam tot ce-i trebuie fetei in materie de hainute pentru inceput, mai trebuie sa cumpar ceva salopetute pentru dormit. Lucurile mari - carucior, scoica, cantar - le las pentru mai traziu ca nu prea am pe unde sa le depozitez, eventual doar sa le duc la socrii.
Noi nu mai avem nimic din ce-a avut Bogdan, ca eram convinsa ca nu mai vreau un copil
asa ca toate lucrurile lui sunt pe la prietene, care au copiii micuti, si nu pot sa le cer inapoi.
GABRYELLA, daca vrei sa mergi la Szeged, eu stiu de urmatoarele magazine: Plaza MALL, unde au C&A si hainute foarte dragute pentru copii (eu sunt fan C&A la hainute de copii). Ar mai fi TESCO, unde raionul de hainute e foarte bine aprovizionat. Si CORA, unde preturile sunt un pic mai mari ca in Tesco, dar in Szeged cel putin au hainute foarte dragute. Mai este un magazin mare specializat pe copii - Baby Center - eu n-am intrat pana acum acolo, am inteles ca e fainut.
Baby Center, Plaza Mall, Cora le gasesti la iesire din Szeged spre Budapesta, chiar la drumul principal. Pentru Tesco o sa vezi semn la dreapta chiar inainte de Plaza Mall, mai ai de mers de-acolo vreo 2 km.
Oricum toate sunt foarte usor de gasit, si cu limba ar fi intr-adevar o problema, majoritatea nu stiu engleza, dar mai gasesti cativa care stiu romaneste.
La Budapesta nu prea merita sa mergi, decat daca vrei sa te si plimbi un pic, sau sa ajungi prin Ikea
A, si am mai gasit un Outlet - Premier Outlet - cu preturi mai bune chiar decat la Pandorf, daca ai fost pe-acolo.
21+ si
Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2
laurraa spune:
Buna fetili! Da harnicutza mai sunteti!
Ieri am lucrat toata ziua la referat sa merg la conducator cu el sa il dau sa "scap" odata! Aveam emotii caci profu meu e fff pretentios , dar inafara de faptul ca mia vroia el mici completari a fost fff bine.
Maria si annkkaa tocmai vroiam sa ma "plang" ca bebe e cam lenes si nu prea il simt dar am vazut ca si voi ati simtit la fel si m-am linitit.Probabil la 21 de s are el perioade cand e mai lenes.
Maria si Dani3lla aveti niste burtic superbe. Daniela, dar esti bronzata sau asa e tenul tau? Super. Maria, te invidiez; nu te-ai schimbat deloc - de fapt stiam ca la baieti asa e![]()

alinutza23, nu te mai stresa ca in sarcina e normal sa fie un pic date peste cap analizele.
baby-first felicitari pentru fetitza!Sa fiti amandoua sanatoase!
Carla, sa stii ca astazi dupa ce ies de la facultate ma duc si eu o raita la shopping caci ama uzit si eu de reducerile astea.
Tiana, eu te inteleg perfect, dar stai linitita draga mea.Mie dr nici nu mi-a zis de IR sau poate urmeaza la morfofetala.O sa fie bine

Fetelor ce analiza tbuie sa fac sa vad coagularea sangelui?
Fetele, multumesc pentru cuvintele frumoase referitoare la "buburuza"
Fetele noi, bine ati venit

21 + minune de
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si burticutza
strunfita spune:
GABRYELLA, am uitat sa-ti zic de preturi - nu am o lista cu ce a costat fiecare in parte - dar nu se compara cu preturile de la noi, la hainute ma refer. Si daca mergi acum in ianuarie sigur mai prinzi reduceri.
Pe la carucioare, scoici ... m-am uitat un pic si mi se pare ca sunt aproximativ cam ca si la noi, cel putin ce am vazut eu. Poate un pic mai ieftine.
21+ si
Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2
nicuratze spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinutza23 neata burtici ![]() nicuratze mie mi-a spus dr. de familie ca in sarcina analizele uzuale de sange trebuie facute in fiecare trimestru, iar urocultura si sumarul de urina (teoretic) in fiecare luna coralia bine ai venit, sarcina usoara si bebel sanatos! alex si mie mi-au placut tare mult pozicile voastre ![]() noi am fost dimineata sa ne intepam (din nou). Doamne ajuta sa fie bine! 19+Asa creste Funditza! A piece of our life GOD is a DJ |
Mersi frumos,dra mea de familie imi da sa fac ce-i cer eu,am sa intreb ginecologul la inceputul lunii viitoare.
elena,
18 cu
+Radu (21.10.2005)
nemora spune:
Bonjurica gravidute, vreau si eu aici 
Mh, la regina maria lucreaza dl.Iosif Niculescu - a lucrat in Anglia vreo 5 ani, apoi in Germania vreo 20; acum este directorul clinicii
asista nasteri in apa
este pro nastere naturala in orice pozitie vrei tu si fara epiziotomie
pe mine m-a convins
referitor la exercitiile Kegel:
se contracta tot vaginul cat de tare se poate, pe toata lungimea; se respira relaxat, se tine cat se poate; la fel cu rectul; pentru uretra, se fac strangeri si relaxari scurte si repetate (pe unde faci pipi adica; nu se exerseaza in timpul urinarii!
apoi se fac exercitii de contractura la intrarea in vagin, la mijloc, si sus, si la 4 cm in sus de rect, unde exista un muschi (al doilea sfincter)
eu am reusit sa-mi revin perfect dupa epiziotomia generoasa cu care m-a "inzestrat" marea vedeta tutunaru
apropo, la regina maria va exista o echipa de fizioterapie ca sa te poti reface "acolo"
Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)
LauraOana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maria_bunica Buna dimineata!! Am intrat doar sa va salut si sa ma laud ca m-am trezit si eu mai devreme!! O zi buna la toate!! 21+ Razvan Nicholas sau Darius Nicholas |
..eu m-am trezit la 05:30..

..in weekend dorm cite 12 ore incontinuu...si in cursul saptamini la 05:30 sau cel tirziu la 06:30 suntem in picioare
..´maria_bunica eu votez pt darius nicholas..:) si razvan imi place, dar stiu ca nemti ar poci razvan de numai razvan nu ar mai iesi..si probabil si spanioli la fel.

dani3lla sotul meu ma "alinta" cu "ce mai face sunculita mea?" va dati seama ce bine imi pica nu?

fetele..ce ziceti de numele Jannis? ( J se citeste I pe germana deci ar veni Ianis)...si dorian imi place, dar sotul meu nici sa nu auda de numele asta...

23+bebicul nostru

www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3126168350&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
CarlaV spune:
strunfita, sa-ti fie de bine shopping-ul, mamaaaa, ce te invidiez! ![]()
Noi suntm bine, Saby si-a revenit complet, eu inca n-am terminat cu nasul infundat si cu migrenele, mai si tusesc uneori, dar sunt bine. Multumesc de intrebare
.
Ankkaa, bafta la eco!
Miha si Coralia, bun venit!
Bebe Beca, sanatate multa Rebecai, bine ca nu este foarte rau.
Elena,
si eu inapoi.
AlexsiMatei, ti-am admirat pozele, si mie-mi place foarte mult cea cu tatal tau, este foarte speciala. Si nu-mi pari "fara talie", ceea ce oricum ar fi normal acum. De sport eu stiu ca e bine sa te apuci dupa 20 saptamani, si sa faci lucruri usoare, dar tu o sa stii cel mai bine ce poti si ce nu poti sa faci. Eu faceam spagatul la 9 luni
, asa ca fiecare are propriul sistem de evaluare.
Carla,
s.18 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
nemora spune:
Laura, Arthur nu-ti place? mi se pare supermisto si si ok ca nume de austriac
Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)