Aparatul CERAGEM

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

pe dreak nu costa! da' drumu' pina la tine..... sau asta e bonus la masaj

***********************************************************************************

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

all inclusiv!!! coana mare! prisepi?

uitasi, la noi in oras este un complex cu piscine cu apa termala, sauna, jacuzzi....te duc acolo, terapie naturala....conditii super...ce zici? da-le'n masa de aparate chinezesti.

MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU

Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dako spune:

misha 71 / efectele pozitive s-au simtit in cazul mamei dupa jumatate de an, in conditiile in care nu a mers in fiecare zi, facand doar o procedura pe zi, nr. maxim de proceduri standard/zi fiind 3. in cazul in care exista probleme de sanatate, simti dureri si kiar arsuri pe anumite puncte pe coloana vertebrala. ca afectiuni in mare parte vindecate, din cele culese de la pesoanele pe care le cunosc si care practica aceasta presopunctura, ar fi: infectie urinara, sinuzita, insomnie, depresie, probleme de circulatie periferica, scaderea glicemei etc.

aparatul provine din coreea de sud.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Aha, pai inseamna ca la scolioza mea il iau, sau ma duc degeaba. Nu-mi indreapta mie coloana aparatul. Ma tem ca tot la cutit ajung.
As face si 5 ani de 10 ori pe zi, numai sa stiu ca scap de opratie la coloana, ca imi e tare frica.

***********************************************************************************

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

...ma bag si eu...langa mine este un centru din asta de masaj...n-am calcat niciodata, dar la cate invitatii si fluturasi am primit...
Aparatul este corean. Ei sunt desprinsi din Samsung ( au fost divizia medicala a lui Samsung)...au avut acum , in ianuarie, 10 ani de cand este firma.
La noi, in Romania, sunt veniti pe filiera Ungaria.

Ei recomanda sa faci 10 minute de masaj in fiecare zi cu aparatul...in concluzie, sunt oameni ( pensionari ca mereu este coada) pe care-i vad de un an de zile in fiecare zi....nu-i vad mai bine, nu-i vad mai rau, dar ei tot vin...
Eu am dedus ca-i mai mulr de relaxare si intretinere aparatul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dako spune:

misha71 - tu vei decide. dar, daca vrei parerea mea personala ...:) ti-l recomand. desi e un efort financiar achizitionarea lui, o operatie te'ar costa si mai mult... la sedintele la care a fost mama, fiecare povestea despre afectiunile pe care le avea si evolutia acestora in urma presopuncturii. concluzia? rezultate pozitive incredibile..iar mama mea e o persoana f. sceptica. am luptat cu ea luni in sir sa accepte metode naturiste, alaturi de medicamentatie, ceaiuri, tincturi etc. deci, in cazul ei nu s'ar pune efectul gregar.... probabil, indicat ar fi sa mergi la niste sedinte. si, ar fi mai usor sa decizi...si, apropos, procedura standard e de 30 minute care, precum mai spuneam poate fi facuta de 3 ori pe zi. in rest, ce'i drept poti tine aparatul in diverse locuri 'afectate' cat vrei...
sanatate!

Mergi la inceput

dako, as fi in stare sa fac un efort sa-l iau. Ideea e ca am coloana stramba rau si tocmai asta ma face sa ma gindesc daca fara o interventie chirurgicala ar putea fi vreo minune de indreptare.
Acum, daca ar fi fost mai ieftin sigur nu as fi stat pe ginduri. Cine n-ar vrea un masaj la orice ora?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celmaimic spune:

eu unul recomand metodele clasice de recuperare.
cu toate ca sunt destul de sceptic in ceea ce priveste efectele induse de tratamentul cu acest aparat... mama mea si-a cumparat unul... dar nu va pot vorbi despre efecte...
oricum pt coloana ta... nu recomand

To good to be light

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Mai fetelor, voi nu stiti vorba aia din batrani: "medicamentele se iau de la farmacie"?.
ma rog, aparatele astea nu-s medicamente.
Dar totusi, filiera ungara a unei firme coreene?

Socrii mei care evident nu cunosc vorba din batrani si-au achizitionat asa:
- socrul biotron sau cam asa ceva de la Zepter evident nu i-a folosit la nimic
- soacra, sunt divortati, magneti de nu stiu care, vre-o 700 de euro, astia nici macar n-au fost neutrii acu se simte rau!!!!!

Asa ca eu nu as cumpara din start nici unul din aparatele minune.

Misha, poti incerca chiar fizioterapie combinata cu masaj, la un pret muuuuult mai mic si vezi daca e vre-un rezultat.

Mergi la inceput

pai cred ca o las moarta cu aparatul asta. Nu am cum sa ajung undeva sa fac kineto o perioada mai mare de timp, de asta tot caut solutii alternative, insa se pare ca asta pica.
Cristiama multumesc pentru raspuns.

celmaimic cred ca ai dreptate. pentru mine nu e solutia cea mai buna. Multumesc

In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

Mergi la inceput