Ce gatim azi (54)
Raspunsuri - Pagina 15
happymum spune:
varza cu carne la cuptor.
sa aveti o zi cu mult "bun bun"
viitoare , te DD
finutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie... ? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
osna spune:
ralu cum ai facut ciorba de peste norvegiana.am luat azi mai mult peste si nu l-am facut pe tot.
-peste cu legume si vin la cuptor,cu bagheta de casa
-la desert waffeln cu martipan servite cu dulceata de coacaze salbatice
mamica fluturasului Matei
raluca30 spune:
osna-am folosit cod,somon,pangasius si creveti.Fierb pestele cu o ceapa(pe care o arunc cand se fierbe pestele),morcovi(ii tai rondele si-i las in ciorba,pestele il dezosez daca are oase,zeama o strecor.Topesc unt in alta oala,adaug o lingura faina si diluez cu zeama de peste,apoi adaug pestele bucatele,rodele de morcovi,creveti,dau in clocot, si 200ml de smantana dulce la sfarsit,sare dupa gust.optional lamaie.
bebeluc spune:
Paste gorgonzola:
www.reteteonline.ro/2009/01/tagliatele-cu-sos-gorgonzola-fierte-in.html" target="_blank">http://www.reteteonline.ro/2009/01/tagliatele-cu-sos-gorgonzola-fierte-in.html
stuart spune:
Ficatei de pui a la bucataras.ro (singura abatere a fost ca i-am facut la cuptor in vasul minune -tagine)
Piure de cartofi + sparanghel
Tort meringue
Ai izbutit?Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)
bubu05 spune:
Valentinag, special pt. tine
http://www.bucataras.ro/mousse-after-eight/
Scuze ca n-am vazut mai repede...ieri n-am avut timp sa ma uit...am bucatarit
Am facut:
Ciorba de curcan
Ardei umpluti cu carne de pui
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
mina spune:
cartofi prajiti rondele cu pastrama de pui si porc pe teflon, salata tzatziki
Placinta cu mere
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it