Cat sa dau?

Cat sa dau? | Autor: laureta

Link direct la acest mesaj

Fetitza mea de 4 ani jumatate merge la gradi. Eu avand bb mic nu prea pot sa ies acum pe frig so iau. Am gasit o tanti buna care sa o ia si sa o aduca a casa.
Nu stiu cat sa i dau. Distanta casa-gradi este cam de 6-7 min.

Astept cu mare interes sugestii

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sweetmelon spune:

Pai cel mai bine mi se pare sa asculti si parerea ei. Intreab-o cat ar vrea. Oricum, e dificil sa fixezi o suma, distanta este scurta, dar totusi este un efort din partea ei zi de zi sa faca treaba asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Cel mai bine e sa o interbi pe ea si apoi "negociati" daca ti se pare prea mult.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Pai aici este problema ca nu cere :) deci tb eu sa i ofer o suma de bani.

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisseis spune:

Pai daca e sa socotim in functie de un anumit criteriu, ar reyulta ca intr/o luna cam de 20 de ori trebuie s/o duca si s/o aduca.
Ma gandesc ca la 5 lei zilnic dus- adus ar iesi 100 lei pe luna.
Mi se pare suficient.In fond, treaba asta ii ia maxim jumatate de ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarrice spune:

Cunosc pe cineva care acum doi ani platea 10 ron pe zi unei persoane pentru a-i duce copilul la gradi. Doar dus. Nu era o distanta mare, insa pe micut il ducea cu masina. Acum, sincera sa fiu, nu stiu cat ar trebui sa-i dai doamnei repective. Ti-am relatat cele ce stiam eu, ca sa ai un punct de plecare in a te orienta la un pret.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Eu zic ca este de ajuns 1 milion / luna. In fond este vorba de nici o ora pe zi.

Ingrid si Cristi 5 ani si 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdiS spune:

Poti privi si altfel problema:

Pentru cati banuti isi poate face timp, asuma responsabilitatea, cineva, strain de tine, sa aduca fetita acasa (in miezul zilei sau seara)? Sau pentru cati banuti ar rezista altor solicitari in defavoarea voastra? Practic, persoana respectiva trebuie sa isi faca programul functie de ora la care se termina programul de gradinita al copilului. As opta pentru 10 lei/zi. Apoi, e posibil ca doamna respectiva sa spuna cu mai mult curaj cat ar dori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna,

Acum 2 ani (cand era baiatul meu clasa 1) stiu ca o doamna primea 2 milione pe luna pentru a lua de la scoala pe un prieten de-al lui fii-miu. Il lua si-l ducea pana in fata blocului, fara sa urce in apartament (copilul statea singur pana veneau parintii). Distanta pana acasa nu era mare (vreo 10-15 minute faceau pe jos) dar traversau o strada intens circulata. Mie mi se parea destul de mult, dar adevarul este ca e totusi o responsabilitate, iar faptul ca trebuie sa-ti schimbi programul (ca sa poti ajunge la ora fixa la scoala)...Ma rog, cred ca ar trebui sa vina ea cu o oferta si apoi sa negociezi cu ea.

Succes!

Mergi la inceput