"Costum de baie DC". STOC LIMITAT! Grabiti-va!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Citat:
citat din mesajul lui anyella

,io-te singura pasarica de pe DC.Ala chiar se scufunda dupa moaca :)).N'avem ratuste? Avem de toate si n'avem ratuste? O pasarica acolo: un canar,o potirniche' ceva...

Tzuni,e shtocu' limitat? Pai la cit material trebe' sa vezi ce il largim .Io vin cu materialu' voi cu ideea si facem DC budigai ca pe vremea lui mamaie.

Tashi

Budigai, budigai!!! Da' musai cu sfoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tisina

Citat:
citat din mesajul lui anyella

,io-te singura pasarica de pe DC.Ala chiar se scufunda dupa moaca :)).N'avem ratuste? Avem de toate si n'avem ratuste? O pasarica acolo: un canar,o potirniche' ceva...

Tzuni,e shtocu' limitat? Pai la cit material trebe' sa vezi ce il largim .Io vin cu materialu' voi cu ideea si facem DC budigai ca pe vremea lui mamaie.

Tashi

Budigai, budigai!!! Da' musai cu sfoara!

Tisina

Macar pana scapam de celulita. Eu la sutien nu vreau buretei, vreau tampoane de san.

Monica 29+ , www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies

I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Radeti voi radeti, dar asta-vara pe plaja din fata de la Rex din Mamaia chiar se purta asa ceva...cu Vuittonul de rigoare (din piele! si original) si kilu' de aur si farduri!!!(afara probabil astepta vreo belea' de masina!) si pe langa misuna vreun "baietel" bine sarit de un 65 de ani....

Oana siCati mica (1 an si 4 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanamada
"baietel" bine sarit de un 65 de ani....

..cu sau fara buretzel?

mai bine ramin la morcovelul meu tinar decit sa ajung sa-i culeg buretzelul de pe plaja

***********************************************************************************

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Buretelul nu-l primea fata decat daca era cuminticaaaaaa si nu facea lucruri urate in discoteca noaptea

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanamada

Buretelul nu-l primea fata decat daca era cuminticaaaaaa si nu facea lucruri urate in discoteca noaptea

NOI-CRACIUN SI REVELION,

cumintica si virgina?

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

La fel de virgina ca sticla de bere din care bea avida pe plajaaaaa!!!

NOI-CRACIUN SI REVELION,

Mergi la inceput

dezmatatelor!!! sticle de bere si costume de baie???

***********************************************************************************

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Misha...de ce vrei tu sa-mi iau eu avertisment pentru limbaj necorespuzator...ma provoci!!! Daca vrei sa stii (va rog nu-mi dati avertisment!) eu nu vroiam sa zic de bere, dar am zis sa fiu eleganta...eu am vrut sa zic de fapt ca era virgina...dar doar in urechi (e o vorba tare urata nu-i asa???? eu am auzit-o de la un pusti de 16 ani care sta cu mine in bloc...da stii cum e...prostiile le inregistrezi repede!!!)

NOI-CRACIUN SI REVELION,

Mergi la inceput

Ioooo?????? Pe cine provoc io????

daca am 3 gauri intr-0 ureche si una in cealalta, cum se pune?

Mergi la inceput