"Costum de baie DC". STOC LIMITAT! Grabiti-va!
Raspunsuri - Pagina 3
Tisina spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui anyella ,io-te singura pasarica de pe DC.Ala chiar se scufunda dupa moaca :)).N'avem ratuste? Avem de toate si n'avem ratuste? O pasarica acolo: un canar,o potirniche' ceva...Tzuni,e shtocu' limitat? Pai la cit material trebe' sa vezi ce il largim Tashi |
Budigai, budigai!!! Da' musai cu sfoara!
Ayla21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Tisina
Budigai, budigai!!! Da' musai cu sfoara! Tisina |
Macar pana scapam de celulita

Monica
29+ , www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...
oanamada spune:
Radeti voi radeti, dar asta-vara pe plaja din fata de la Rex din Mamaia chiar se purta asa ceva...cu Vuittonul de rigoare (din piele! si original
) si kilu' de aur si farduri!!!(afara probabil astepta vreo belea' de masina!) si pe langa misuna vreun "baietel" bine sarit de un 65 de ani....
Oana si
Cati mica (1 an si 4 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
misha71 spune:
| citat din mesajul lui oanamada "baietel" bine sarit de un 65 de ani.... ![]() |
..cu sau fara buretzel?
mai bine ramin la morcovelul meu tinar decit sa ajung sa-i culeg buretzelul de pe plaja
***********************************************************************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
oanamada spune:
Buretelul nu-l primea fata decat daca era cuminticaaaaaa![]()
![]()
si nu facea lucruri urate in discoteca noaptea
Oana si
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui oanamada Buretelul nu-l primea fata decat daca era cuminticaaaaaa Oana si Cati mica (1 an si 4 luni)NOI-CRACIUN SI REVELION, CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII, |
cumintica si virgina?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
oanamada spune:
La fel de virgina ca sticla de bere din care bea avida pe plajaaaaa!!!![]()
Oana si
NOI-CRACIUN SI REVELION,
misha71 spune:
dezmatatelor!!!
sticle de bere si costume de baie???
***********************************************************************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
oanamada spune:
Misha...de ce vrei tu sa-mi iau eu avertisment pentru limbaj necorespuzator...ma provoci!!! Daca vrei sa stii (va rog nu-mi dati avertisment!) eu nu vroiam sa zic de bere, dar am zis sa fiu eleganta...eu am vrut sa zic de fapt ca era virgina...dar doar in urechi (e o vorba tare urata nu-i asa????
![]()
eu am auzit-o de la un pusti de 16 ani care sta cu mine in bloc...da stii cum e...prostiile le inregistrezi repede!!!)
![]()

Oana si
NOI-CRACIUN SI REVELION,
misha71 spune:
Ioooo?????? Pe cine provoc io???? ![]()
daca am 3 gauri intr-0 ureche si una in cealalta, cum se pune? ![]()

,io-te singura pasarica de pe DC.Ala chiar se scufunda dupa moaca :)).N'avem ratuste? Avem de toate si n'avem ratuste? O pasarica acolo: un canar,o potirniche' ceva...