Redoutistele fidele La Redoute France (158)
Raspunsuri - Pagina 6

Jasmine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mireillegl Pai nu stiu cat e vama, sau daca persoana care mi-l aduce trebuie sa plateasca ceva la vama. Cel la care l-am trimis vine la 2 saptamani acasa (la Galati) si atunci o sa mi-l aduca. Mai multe detalii va dau cand o sa primesc coletul. |
cred ca o sa ai de platit vama,pt ca Rep Moldova nu e in UE.

amira2 spune:
buna,
nu am intrat pe forum ,acum o fac, pt cama gandesc ca ceea ce va spun poate sa va ajute daca o sa fiti intr-o situatie asemanatoare sau poate ca voi o sa ma ajutati pe mine daca ati trecut prin ceva asemanator.
am comandat pe la inceputul lui decembrie ,la LR, pe adresa unei prietene din Franta. pt plata am folosit cardul meu romanesc, la banca ING.am primit confirmarea acceptarii cardului,pachetul a venit la prietena mea, a ajuns la mine, dar zilele astea ea a primit acasa, in plic, urmatoarea scrisoare:
"madame,
votre paiement de 50, 36 E par carte n' a pas ete accepte par le Centre de cartes bancaires.
il correspond au reglement d'une commande qui vous a ete expediee.
je vous propose donc:
-soit de representer ce payement par carte. dans ce cas, merci de me repreciser:
+le numero de carte a utiliser:.............................................................................
+ sa data de validite: .............................................
+ les 3 chiffres du cryptogramme: ............................
+ les mon et prenom de son titulaire: .............................
-soit de me faire parvenir un cheque etabli a l'ordre de 3 suisses. Vous voudrez bien l'envoyer sous 10 jours, accompagne de la presente lettre a:
---------------
avin de regulariser plus rapidement votre dossier, je vous invite a indiquer votre numero de client au dos de votre reglement."
ce sa inteleg din asta? ca nu au acceptat plata cu un card romanesc?banii au fost blocati. am verificat a doua zi dupa ce am facut comanda.dar produsele au fost livrate.
luni voi merge la banca si voi cere un extras de cont sa verific daca banii au fost folositi de LR.
se poate sa fie un fals a unor hakeri care fura bani de pe carduri?

claujro spune:
soit de me faire parvenir un cheque etabli a l'ordre de 3 suisses
3 suisses sau laredoute?
Edit: nu da nimanui datele alea, e deja suspect!
Mara si Matei

amira2 spune:
da si eu cred la fel; ca e suspect. nu cred ca trimiteau produsele daca nu primeau banii.
o sa vad extrasul luni si voi sti.
dar, daca scrisoarea e "pe bune" atunci unde sunt banii?!?

Mireillegl spune:
Parerea mea este ca scrisoarea este un mare fals. In primul rand, datele cardului nu sunt niciodata cerute in acest mod, ele sunt completate de cel care detine cardul printr-un mod de plata securizat. Nu iti poate cere nimeni sa dai aceste date, numai in cazul in care are de gand sa comita o frauda.
In al doilea rand, mie nu mi se pare a fi o scrisoare scrisa de La Redoute, ma refer aici la modul de exprimare..etc. Si s-a mai si contrazis cu "3 suisses".

diotima spune:
sincer, nu cred ca respectiva scrisoare e pe bune. nimeni nu are dreptul sa-ti ceara astfel de date despre cardul tau. Sfatul meu, nu le da, verifica la banca daca au fost trasi banii si cu asta gata. Nici nu te obosi sa le raspunzi astora.
Yannis

ChrisDun spune:
Salve !
Amira, ti-au zis fetele deja : e 3 suisses sau LR ? Plus ca datele cardului tau nu trebuiesc date nimanui... cel mai bine fa un e-mail la "Aide" si intreaba daca ti-au trimis o asemenea scrisoare... poate o si scanezi.
Jasmine, ai e-mail (de adaugat in lista) si pm (textul scrisorii, cu multumiri Diernei)
In alta ordine de idei: azi am primit e-mail de la LR ca am un "remboursement" Parca pentru conturile romanesti nu trimiteau e-mail, nu ? Isi pun redutii cenusa in cap, si imi furnizeaza fara sa ii intreb numarul de bon d'achat. Partea proasta e ca era comanda din 7 ianuarie, iar stocul respectiv s-a epuizat pe 23 ianuarie...trag concluzia ca au intarzieri maaari de tot.
Pun textul mai jos, FYI :
Citat: |
Cher Monsieur, J'espérais pouvoir vous envoyer cet article : Qté Désignat article Référence Code Prix cat. Eco-p. 1 PANTALON FILLE 788.4494 108 10€00 épuisé 0€00 Or, le réapprovisionnement n'aura pas lieu comme prévu. Je vous présente toutes mes excuses pour ce contretemps. Vous trouverez ci-dessous un avoir de 3,50 €. Je vous invite à l'utiliser pour payer votre prochaine commande Sur votre site www.Laredoute.Fr Je vous remercie de votre confiance. Cordialement, Guillaume SURMONT Relation Client |
O seara buna !

mihaser spune:
Salut!
Fetele am dat peste un site fain care distribuie si in ro
www.mytoys.de/" target="_blank">aici
Livrarea costa 16 euro, dar au reduceri faine la lucruri de super calitate. Aruncati o privire!
Va pup!
www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!

amira2 spune:
da. e de la 3suisses. in aceeasi zi am facut o comanda pe LR si una pe 3 suisses.ambele au fost platite cu un card de ING. ambele au sosit in acelasi timp. produsele sunt la mine.
multumesc pt raspunsuri. macar nu mai am indoieli.

amira2 spune:
am cumparat de la LR pantofii acestia
http://www.laredoute.fr/vente-salome.aspx?productid=324146703&documentid=281808&single=false&categoryid=22907261
sunt foarte frumosi ,pielea sau ce-o fi e moale si nu ma "jeneaza" nicaieri(stiti voi cum e cu incaltamintea romaneasca noua"