Redoutistele fidele La Redoute France (158)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

am facut acum o comanda pe lr.fr, hainute pt copii, toate de primavara, cu 75% reducere, cu chiu cu vai am gasit un cod care da cadou ceva set de nappe + serviettes... ma rog, sa nu fie chiar degeaba fdp-ul...

am schimbat datele pe contul vechi, acum am nume si adresa de ungaria, am platit cu cardul meu ca si pana acum. primit confirmare pe mail ca si pana acum, in cateva minute. sunt curioasa in cat timp ajunge in ungaria, langa budapesta. de acolo va ajunge la mine in martie, cand vine in romania persoana cu pricina.

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinache spune:

eu sunt foarte dezamagita de 3 eme demarque...cu prix ronde 3,5,7 doar la cateva produse... unde sunt reducerile de anul trecut?! se vede ca e criza, nu-si mai permit nici cadouri asa multe, nici fdp=0, nici preturi de 1 E...

Alina & Serena (18.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Doamne, fetelor, nu pot sa spun cata invidie simt cand citesc ca dati comenzi pe LR.fr!!!! Moooor de ciuda, nu alta! Daca as gasi si eu pe cineva in Ungaria.... O sa incerc sa-mi intind antenutele, am devenit dependenta - macar o comanda pe luna as da si eu !!

Parerea mea e ca ne zbatem in zadar, cei de la .fr nu cred ca-si vor relua livrarile pe Romania! .... asa cum s-a mai zis, piata Romaniei e prea mica fata de cifra lor de afaceri ....

Edit - ca sa nu fiu gresit inteleasa - "invidia" mea nu e una rautacioasa ! Adica ma bucur pentru voi, cele care reusiti sa dati comenzi in continuare si poate mai ma inspir si eu de la voi si gasesc vreo solutie!
Bafta multa in continuare tuturor!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia_kim spune:

buna fetele, am urmarit topicul cu interes chiar daca nu am scris pana acum.
am fost foarte bucuroasa cand s-a deschis La Redoute Romania... dar mi-a trecut repede cand am comparat preturile cu cele de pe LR.fr.
Oare de ce diferenta asta de pret? Pe siteul romanesc sunt cu mult mai scumpe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinusha06 spune:

as dori sa stiu daca a primit cineva comanda din turcia?fac oare livrari acolo ?aveti idee?
multumesc anticipat
am semnat tot ce era de semnat sper sa fie cu noroc tot efortul vostru depus

http://www.dropshots.com/florance82#date/2008-07-01/11:57:12
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

hop si eu!

Ce am realizat eu azi: ca nu mai primesc newz leter sau coduri de citeva timp de la lr... poate au triat mailurile care vin din Ro sau nu mai au coduri.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinache

eu sunt foarte dezamagita de 3 eme demarque...cu prix ronde 3,5,7 doar la cateva produse... unde sunt reducerile de anul trecut?! se vede ca e criza, nu-si mai permit nici cadouri asa multe, nici fdp=0, nici preturi de 1 E...

Alina & Serena (18.10.2006)

Alinache, asta am constatat si eu :( ... mai ales ca anul trecut am prins sfarsitul reducerilor si prix ronds, nu mai stiam de unde sa aleg... dar acum am bagat haine pentru la toamna, sa aiba pitika mea cu ce se imbraca.

Cait, merciiii mult de tot ! Culmea e ca prima data cand mi-a venit ideea sa facem vacanta in Franta m-am legat de Residence si micuta lor maison d'hotes de la www.residencelesmandariniers.com/" target="_blank">presq'ile de Giens ... si apoi am aflat despre plajele de-acolo, care mi se par dementiale (la unele scria ca e apa pana la genunchi multa cale, ideal pentru copiii mici - mai putin vantul turbat).
Merci mult de tot pentru informatii, mi-ai dat cateva puncte de plecare

Jasmine, avem un text scris concis, nu mai stiu daca l-am trimis pe contul comun sau nu (probabil nu, avand in vedere incidentul cu parola) - ti-l trimit in seara asta, si vedem ce se mai poate scrie... sau daca vreti sa concepeti un text cu totul nou, ma ofer sa-l traduc.

O seara buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui oprescuflore

as dori sa stiu daca a primit cineva comanda din turcia?fac oare livrari acolo ?aveti idee?
multumesc anticipat
am semnat tot ce era de semnat sper sa fie cu noroc tot efortul vostru depus

http://www.dropshots.com/florance82#date/2008-07-01/11:57:12
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008)

Da de ce nu te uiti in lista tarilor? E cel mai la indemana...

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

off topic
Chris daca veniti la Giens imi poti face semn, e chiar langa mine aici in sat si ai dreptate e foarte frumos plajele cu nisip numai ca sunt destul de ingute iar in jur e plin de nimi hoteluri si casute de vacante.

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mireillegl spune:

Puteti sa imi spuneti ce inseamna concret cand o oferta este non cumulable cu alta? Nu stiu daca am inteles bine...dar de exemplu, ofertele de pe les aubaines nu se cumuleaza cu cele de pe site-ul principal?

Mergi la inceput