Redoutistele fidele La Redoute France (158)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Datele contului ... adica nume prenume adresa ... tot si sa raman cu user-ul pe care il am si cu plata de pe card-ul cu care am platit si pana acum, da?

Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mireillegl spune:

Da. Eu asa am procedat si a mers. Succes si tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Multumesc mult,Mireillegl! Am pe cineva in Franta si era singura posibilitate de a ma mai lipi de acest site.

Spor la cumparaturi tuturor!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

http://www.laredoute.fr/vente-doudoune.aspx?productid=324103561&documentid=346108&single=false&categoryid=56170683

faimoasa geaca e acum 6 euro;noi cat am dat pe ea,ca nu mai stiu?cumva 14 euro???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristicross spune:

Fetele, as vrea sa dau o comanda si vreau sa bag mai multe produse.Le-am bagat la produse favorite, dar daca ma uit in cos nu imi apar si nici la Total nu apare suma mai mare. Puteti sa-mi spuneti cum sa procedez.Multumesc

Mergi la inceput

Pune-le direct in cos, acolo se vor pastra pana cand vei plasa comanda. In loc sa dai "ajouter a mes preferes" da "ajouter au panier".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Fetele help!
Am comandat si eu prin cineva din Franta, azi am primit pachetul si cu stupoare am constatat ca e doar cadoul- setul de 4 faufurii patrate. Am primit mail de la LR in 27 ca e la Relais Colis coletul de peste o saptamana si il mai tin 3 zile. Daca nu mai gaseste persoana mea de legatura miine coletul acolo, oare cum il mai recuperez?

Mergi la inceput

gabitzica, uite o problema similara cu a ta

http://www.vivelesrondes.com/forum/viewtopic_53972.htm

Poate ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristicross spune:

Mireille,cosul este deja plin si cautam o varianta de a comanda mai mult la o singura comanda si am citit mai demult pe acest forum ca se pot pune produse la articole preferate.Dar nu stiu cum se procedeaza mai departe.

Mergi la inceput

Aaa..scuze. Atunci nu stiu. Eu m-am limitat la 25 de produse.

Mergi la inceput