Redoutistele fidele La Redoute France (158)
Raspunsuri - Pagina 11

rall spune:
Am primit si eu mailul, oferta nu e chiar foarte proasta, adica e -10euro din comanda de 20e. E ok, insa ce ne facem cu preturile din Romania, lipsa de produse.. si scarba fatza de .ro?

Mireillegl spune:
Buna ziua la toata lumea!
Nu prea ma pricep...respectivul cod poate fi folosit de mai multe persoane?

claujro spune:
rall, orice te-ar tenta sa-ti iei ai vede ca pe .fr e la 75%. Ar mai merita sa-l imbogatesti pe cel care ne-a suflat de sub nas magazinul?
Mara si Matei

Jasmine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rall Am primit si eu mailul, oferta nu e chiar foarte proasta, adica e -10euro din comanda de 20e. E ok, insa ce ne facem cu preturile din Romania, lipsa de produse.. si scarba fatza de .ro? ![]() |
pai ce sa ne facem?
nu ne facem nimic,adica nu comandam nimic;
eu asa am promis si am de gand sa ma tin de cuvant.
am zis!

claujro spune:
Daca 99% ar sabota .ro necumparand de la ei...ar da faliment si am putea comanda iar in .fr.
Noi suntem mai proaste sa cumparam la pret triplu fata de o frantzuzoaica, unguroaica, nemtoaica...etc?
Mara si Matei

anne16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Jasmine
si GRATUIT catalogul!!!! cum naiba sa rezisti la asa o oferta? |

A spus ca vor fi cadouri? Uite ca se tine de cuvant.
De, ce nu face romanul ca sa-si indeplinesca targhetul......ofera cadouri dar reduceri ioc
Pe site-ul din Fr sunt reduceri de 75% iar pe franciza nimic.
Am spus acum cateva luni ca nu comand de pe franciza nici cand vor avea acelesi reduceri ca si in Franta, asa ca m-a

Aceasta este parerea mea.

unboticutz spune:
nici eu nu comand
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
sa nu-i uitam!

babyyy spune:
Si eu am primit emailul dar nu cumpar,sper sa dea mai repede faliment si sa putem cumpara iarasi de pe cel francez.
Fetelor am o intrebare: pot sa fac comanda de pe laredoute.fr cu ID-ul meu dar la adresa unde trebuie sa vina coletul pot pune o adresa de Belgia?dar de Luxemburg?
Oare imi accepta asa? mi-e frica sa nu fac demersurile si dupa ce platesc sa imi spuna ca nu se poate si ca trebuie sa comand de pe siteul franciza din Belgia.
va pup

Mireillegl spune:
Bineinteles ca mai nimeni nu o sa comande de pe franciza, pentru ca preturile sunt mult prea mari pentru asa-zisele reduceri. Pe mine ma intereseaza catalogul, dar nu stiu care e treaba cu acel cod, asa ca o las balta.
Inca nu am primit comanda data pe 13 ianuarie. Cele care ati mai comandat de pe .fr, ati primit vreun catalog de la ei?