Mamici de nov-dec 2003, partea a 7-a

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Mitzi ..eu sunt in 26 de saptamini si am imresia ca si mie mi sa lasat burtica ceva mai jos dar nu am avut curajul sa spun la nimeni sa nu creada cineva ca am luat-o rasna cum vine vorba,,dar vad ca mai este cineva ca mine....deci poate este ceva normal sa se lase bebelusul mai jos de unde a stat pina acum,,,eu oricum merg la doctor saptamina viitoare si o sa intreb doctorul daca este normal...
Pupici ....

Elena cu burtica & sotul AL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

buna dimineata, burtici!

vilma, care sondaj???

julia23, doar de curiozitate: la ce-ti trebe dispensar? Intreb pt ca eu am nascut-o pe Andra in tara si medicul de familie fiind si pediatru a facut tot ce trebuia sa faca pt bebe, nici nu stiu unde era dispensar in zona mea acolo. De altfel cand iti vine asistenta de la dispensar acasa primul lucru te intreaba daca medicul de familie e si pediatru, daca da, nu mai da pe la tine ca nu are de ce. Mie mi s-a parut o varianta f buna asta cu "familie+pediatru", rezolvi totul intr-un loc.

pt fetele cu burtile "mai jos" , e normal!! se orienteaza bebe spre iesire, aveti grija de voi ca de-acuma incepe "distractia".

Sanatate la toata lumea si pupici la burtici si bebici!

Cristina, mamica cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Mamicilor, am nevoie sa va exprimati opinia in sondajul de mai jos:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=13460
Va rog sa participati. Va multumesc.
Vilma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns milana spune:

am inceput sa ma obisnuiesc cu ideea ca voi intra in prenatal si chiar m-a apucat nerabdarea, nu mai am chef sa stau pe scaun si am senzatia ca orele de abea trec :))). deja mi-am facut o lista cat toate zilele cu ce as putea face si as fi fericita daca macar jumatate din ea as reusi sa o realizez :)).
fetelor, pe mine sa nu ma includeti in intalnirea din acest week-end. sambata mergem la expozitia de mobila de la romexpo, iar duminica treaba in casa :). ma pastrez pentru intalnirea de saptamana viitoare de la baby expo :)).
tinatache, vilma vorbea de subiectul: “sondaj – subiecte serial”, tot la interzis barbatilor.
a mers, merge sau va merge cineva la cursurile prenatale de la municipal?
va pup :)

- 29 saptamani, bb matei, dpn 20 noiembrie, dr. cezara bucur, spitalul giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Salutare burticutze!
Si mie parca mi s-a lasat burtica jos, mai mult cred ca bebe a coborat mai jos. Am impresie ca vreau pipi cam mereu. Apasa pe vezica.
Bebelusul meu e cam cuminte, suturi nu prea imi da, il simt doar cum se rastogoleste de pe o parte pe alta.
S-ar putea sa merg maine la expo de mobila. Poate voi achizitiona un dulapior ptr bebe.
La cursurile as vrea sa merg din octombrie, sa fie mai proape de nastere.
Pupici!!!

alina-30 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Umflatzel spune:

Salut burtici!
Carmena, eu sunt la Elias la dr. Parvu, un boombon de doctor, dar eu am termen mai tarziu de sf Nicolae, tu esti un pic mai mare; BTW tu mergi la vre un cabinet sau la spital direct? Ca eu nici nu am ajus acolo, doar din auzite am date despre el; Sa imi povestesti dupa ce nasti care e treaba- daca nu o sa te epuizeze bebeul tau;
In rest, mi-am colectionat si eu traditionala salopeta muncitoreasca cum ii zice sotzuul meu, cam stramta (ca era ultima) dar sper sa nu mai ma umflatzesc ptrea tare de aici incolo!
Inca ceva fetelor! La voi cat de nabadaiosi sunt astia mici in burtici? Ca pe mine nu prea ma lasa sa dorm noaptea iar ziua la fel de nazdravan e, da cu capul cu pumnul, cu ce-i vine la indemana, nu s-o simti bine sau o fi el asa neastamparat?

Va multumesc si va pupic
Umflatzel - 28 saptamani si 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pagurschimag spune:

Dragi gravidutze,azi imi este mai bine.Daca ieri seara nu am reusit sa dorm aseara am dormit excelent.Sotiorul meu m-a plimbat ieri dupa-amaiaza prin parc iar cand am ajuns acasa am baut o cana cu lapte caldut si pe la 23:00 m-a luat somnul.Azi dimineata eram fresh.
Mamicilor, am citit ca a inceput sa vi se lase burticile. Oare atat de devreme incepe? Eu citisem ca atunci cand se apropie termenul sa nasti incepe burtica sa se lase.
Am uitat sa va spun ca duminica am fost la Prisma si ne-am luat patut pt bebic.Suntem asa multumiti...Am luat un patut-tarc de la ABC(firma nemteasca)la 48000000lei cu garantie de 12 luni.In rest mi-e cam frica sa cumpar...In plus toate cunostintele au sarit cu gura pe mine ca de ce m-am apucat sa-i cumpar bebe-ului inainte sa se nasca...Am zis ca o sa mai cumpar cate ceva prin noiembrie, atunci cand se apropie "sorocul".
Cred ca voi veni si eu impreuna cu sotul sa vedem BabyExpo.Cand i-am spus de expozitie a fost foarte incantat si mi-a spus ca deabia asteapta sa mergem.Poate va intalnim pe acolo.Mi-ar placea sa va cunosc.Imi pare atat de rau ca nu ma pot intalni si eu cu voi.Dar oricum, faptul ca am descoperit acest site este o bucurie pt mine.De la fiecare afli sau inveti ceva nou.
Multumesc ca exista acest site, multumesc ca v-am intalnit!

Magda 28 sapt. si 2 zile

Magduta, poti sa-ti modifici mesajele atunci cand gresesti ceva sau oricand consideri tu de cuviinta. Trebuie doar sa apelezi la butonasele care iti stau la dispozitie in bara de deasupra mesajului propriu, iconul corespunzator este cel cu foaia de hartie cu un pix deasupra, al treilea, aflat intre plic si y de la yahoo. Oricum, cand pui mouseul pe icon, trebuie sa-ti apara semnificatia butonului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Buna mamici cu bb-ici in burtici!
Uf, azi a fost o zi cam nasoala-ne-am trezit de dimineata cam cu fata la cearceaf si inca persista senzatia...
Umflatzel, eu nasc dupa tine, am DPN 24-28 decembrie! Am auzit de Dr. Parvu ca este un dragut, am mai citit pe forum. De fapt am auzit ca in Elias doar unul e mai nabadaios si ciufut-dar din nefericire nu am tinut minte si cum il cheama. Mai am o cunostinta care naste acolo la mijlocul lunii noiembrie cu Dr. Strejan si oricum, i-am zis sa nu cumva sa omita sa-mi povesteasca cum a fost! Tu nasti normal, sau prin cezariana?
Ce inseamna BTW? Nu prea am inteles...
Oare n-ar trebui sa adaugam si noi in listuta spitalul si dr. cu care nastem? Am vazut la alte gravidute mai mari ca asa au facut.
Apropo, unde este expo de mobila? Ca ma batea si pe mine un gand, desi eu cunosc pe cineva care lucreaza cica bine si ieftin(habar n-am ca n-am experimentat).
Bb-ul meu azi a fost cumintel - doar vreo 2-3 ghionturi prin partea dreapta - de fapt vorbeam cu o graviduta care naste cu o saptamana inaintea mea si imi spunea ca a citit undeva ca la varsta asta(24-26 sapt) bb-ii dorm cam 20 ore / zi! Asa o fi?
Cam atat. Va pupicim, vorbim maine.
Carmena si bb-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns milana spune:

carmena, carmena, de ce nu citesti atent mesajele sau nu ti-ai scos inca toata fata din cearceaf?! :pp :)))))))
expozitia de mobila se tine la romexpo, vezi ca am dat si pagina de web. intra pe ea, documenteaza-te si vezi cum faci poate ne intalnim pe acolo sa luam cu asalt standurile si sa nu mai incapa nimeni de burtile noastre :))).
aha, si BTW :)), "BTW" (by the way) e folosit cand ai uitat ceva si vrei sa revii, sau cand te contrazici. un fel de "apropos,...". :))
te pup :))

- 29 saptamani, bb matei, dpn 20 noiembrie, dr. cezara bucur, spitalul giulesti

quote:
Originally posted by Carmena

Buna mamici cu bb-ici in burtici!
Uf, azi a fost o zi cam nasoala-ne-am trezit de dimineata cam cu fata la cearceaf si inca persista senzatia...
Ce inseamna BTW? Nu prea am inteles...
Apropo, unde este expo de mobila? Ca ma batea si pe mine un gand, desi eu cunosc pe cineva care lucreaza cica bine si ieftin(habar n-am ca n-am experimentat).
Cam atat. Va pupicim, vorbim maine.
Carmena si bb-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

buna fetelor
tintache dc meu de familie nu este si pediatru din pacate,mi a spus ca de abia dupa 3 ani il pot inscrie pe bb la el asa ca inca nu stiu ce voi face.
mie nu mi sa lasat burtica deloc,este tot sus,stiu ca se lasa cam cu o luna inainte de nastere la 1 sarcina si cu o sap la a 2a.acum poate depinde de pozitia in care sta bebe.
julia 32 sapt

Mergi la inceput