America (142)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Multumesc fetele!

Ciuf, nici cu privelistile voastre nu mi-e rusine! E minunat Colorado indiferent de anotimp! E un personal favorite desi nu stiu daca o sa locuim acolo vreodata.

Numai ce am facut rezervare pt Olanda, la Utrecht, Amsterdam si Rotterdam de President's Day. Are sotul 4 zile de weekend si mergem sa ne destrabalam iar :) Ca sa nu mai spun ca avem rezervare si pt Polonia in 6 martie :) .Calatorim cat putem ca se pare ca nu sunt sanse mari de extindere aici asa ca daca e sa plecam in Ianuarie la anul macar sa vedem cat putem.
Pe lista de ordine sunt Japonia, Hawaii, San Diego, Miami, Norfolk(urasc locul asta, e un oras militar) si bineinteles Iraq si Afghanistan de care sper sa scapam...sunt cam cu morcovul cat casa de frica... Aflam in 2 saptamani daca putem sta aici inca un an si in Aprilie-August e perioada de ordine.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

San Diego e un oras frumos si o clima minunata.
Eu daca ar fi sa aleg as alege ceva complet diferit, cum ar fi Japonia, mi-ar place sa experimentez viata in diferite colturi de lume. Nici Hawaii n-ar fi rau

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Ciuf uitai de masina. Am venit cu un Renault 19. Apoi am mai luat un Fordulet mic. Compania care ne-a sponsorizat proiectul initial aici ne-a platit sa aducem tot ce aveam. Cum puricii n-aveau liber am adus simulacrele: Renault-ul si mobila unei garsoniere... cel mai fain a fost cu patul. Cand am vrut sa-i schimbam salteaua (cea veche o alaptasm eu gratis pe langa fetita ) am descoperit ca IKEA face paturi pe dimensiuni nationale. Asa ca patul langa saltea avea loc de pus biberoane, scutece...
De pat scapai, de masina nu :)) si mai car si piese:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Panteruto spor la vizitat la maxim. Sa ajungeti oriunde mai putin in zone periculoase. Dar sfatul meu e de lasat Rotterdam-ul ca nu-i mare lucru de capul lui. Ba da... singurul oras din Olanda in care seara merg politistii cate doi, cate doi ca la gradinita. L-au ras americanii (upss) de nu ramase nimic de el.

Cum Olanda-i mica si trenurile-i sunt ca vantul. De la Ams Centraal la Maastricht doua ore... vizitati Maastrichtul mai bine..., are bere facuta de calugari veseli si e un oras foarte special. E situat in Limburg singura parte mai inalta a Tarilor de Jos, acolo unde-s oamenii mai petrecareti. Se vede in arhitectura, restaurante

Si pentru prunc mergeti la Kinderdijk care-i langa Rotterdam. Mori de vant in stare originala:)) vizitabile, un vant brrr, eventual o plimbare cu vaporasul pe canale.
http://www.kinderdijk.com/ (cauta steguletul pentru engleza)

Folositi trenul de vreti http://www.ns.nl/cs/Satellite/travellers si cereti foaie de drum ca sa puteti schimba trenurile. Sunt de o ordine si o punctualitate feroviara care bate nemtii.

O sterse-i la treaba ca v-am impuiat capul destul si depuneti plangere sa scapati de mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Miere,tare ma bucur ca ne scrii.Deci cum vezi pe aici Aidan a furat inima multora,printre care si mie.Sa ajungeti cu bine acasa cat mai curand si bebe sa se faca bine!!!

bAly,eu votez pentru cea de-a 3 fetita,...si musai sa-mi dai si mie reteta de facut fetite !
Lisa79,Nastere usoara si din partea mea!!!Gandeste pozitiv si concentreaza-te pe fericirea vederii printesei,...te va schimba profund!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Panteruto, nu uita Delft-ul lui Vermeer! daaaa? musai. iti promit ca o sa-ti placa. dupa mine, e cel mai frumos oras din Nl. eu acolo am locuit 7 ani si am facut naveta grea spre amsterdam doar ca sa nu ma mut de acolo.

Ciufulica, AB-ureala e matematiciana (am fost la universitate in acelasi an, dar la specialitati diferite)ca si mine ... acum la mine asta a devenit un overstatement. eu sunt acum housewife cu Ph.D. in economie. adica si dc taiam cartofi de la 18 ani tot aia era

Lai, frumoasa casa. si e asa de mare ... o casa asa, aici, probabil ca ar fi de la 2 mil in sus. noi pe un condo de 1016 sqft am dar 400000. ca-n cintecul ala a lu Dire Straits: money for nothing .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui AB

Ramona hmmm nu-i folky? Tine cont de social ranking...Mey mey:)) Bine c-o plecat la voi acolosa... si please nu mai release vreo versiune trei ca astea nu merg nici la cinema

Este! Dar toata treaba e strict legata de adincimea buzunarului. La NY e mai usor sa "mingle" cu persoane de-astea "out of your league". In restul teritoriului fiecare isi are locul lui bine stabilit si IQ-ul nu se pune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Ramona, lasa ca e bine ca sunteti la 12 mile distanta ca cica Tom Hicks(vecinul lui Dubya) isi pune helipad si toata ziua ti-ar bate in cap elicele lor :).Iar bbq-ul sunt sigura ca ar fi foarte snooty toody asa ca tot mai bun e bbq-ul oamenilor obisnuiti.(iti aduci aminte ce party fain trageau cei de la cala in Titanic? pe cand cei de "sus" erau foarte proper :)

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Asa zic si eu!

AB, sanatate picilor ca nu-i nici un fun cu streptococul ala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Ei, Liris, las' ca nu-i for nothing, e pentru California sun (rad io rad, da' mi-e cam dor ). Sa-l stapaniti sanatosi!

Aburici, bine ca rezolvasi cu identitatea Sanatate pruncilor! Si sa veniti in vizita, musai! (asa ca sa ne tineti pumnii sa gasim casa repede )

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Hei...ce mult si repede scrieti!!!!!

Lai, am vazut si eu casa...foarte frumoasa si maare!!! Dar destul de veche...si daca ai spus ca mai trebuia sa investiti in ea...(noi ne-am luat casa "de buna" si tot avem o lista lunga de "must do")

Acsor, bine ai revenit!!!!! Sper ca s-a rezolvat pe vecie cu nicku si alte alea!!!! Ce probleme ai avut cu fetita? E nascuta in 2002, nu? D-o seama cu al meu parca...
Sanatate puiului, si poate scapa ala micu de strep!!!

Panteruta, super pozele!!! Desi ma asteptam la mai multa zapada, nu stiu de ce!!! Ah...tare imi e dor de un oras european...Aidan e frumos foc si mereu vesel!!!! Ce mai lucrati acasa?

Ciuf, sa stii ca eu sufar ca nu prea am salbaticie pe aici...Cat de departe stati de noi? Si asa vroiam sa merem la ski...E vreo statiune de ski prin zona?

Noi am terminat de jumulit iarba din curte si ne pregatim de plantat...Dar am auzit ca va fi frig tare...si cred ca vom amana ceva!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput