Puiuti de Randunici 2008!! (192)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Roxana, si eu as manca placinta
Acum as manca orice, dar sa-mi faca si mie cineva...ca nu sunt in stare de nimic...

Ma duc sa-mi fac totusi o mamaliguta cu peste si usturoi

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

catdespre facutul la olita...cred ca prin mai-iunie cand s-o face cald o sa ma apuc si eu sa o pun pe fii-mea. sincera sa fiu nu as pune-o darcu infectiilea alea urinare care tot le-a facut...poate o sa fie mai bine asa. ca sa nu mai zic ca a venit zilele trecute matusi-mea care e dr la tzaranoaia si imi zice ca ei i se pare ca Amira are un usor strabism si ar trebui sa o duc la control! eu stiam ca pana la un an e fiziologic, voi ce stiti? si eu una nu am observat nici un strabism.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Roxanadupa 3 ani incolo pt strabism, eu asa stiu! Si clar la inceput au toti, pana se intareste muschiul ochiului ...

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mie dr Burloiu mi-a zis ca sa nu ma ingrijorez de strabism pana la 1 an; pediatrul ca pana la 3 ani-numai ca am un coleg care tot asa a fost sfatuit sa lase copilul in pace pana la 3 ani; l-a lasat si...a trebuit sa-i puna ochelari, l-a si operat si tot nu a scapat de ochelari si de strabism. Asa incat, cum la Iulia e absolut clar ca persista (se vede in toate pozele!) vreau sa o duc la control, sa nu las sa treaca timpul. Insa la Amira, sincer, eu nu am sesizat nimic nici in poze si nici in realitate...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

merci mimo, naty!
nu ca m-as lua eu dupa ea...ca e cam dusa; cand eu mai aveam un pic si dadeam in peritonita ea ii zicea mamei ca ma doare piciorul pt ca port tocuri!iar cand ma vaitam ca Amira nu vrea sa pape, imi zicea sa-i dau portocala, la nici 6 luni!

Mergi la inceput

Amira doarme de la 6.30! la noapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia99 spune:

Naty sa-ti raspund pe rand:
despre strabism - pana la 3 ani nu se poate face nimic si eu am trimitere de la pediatra mea care desi e batuta in cap a vazut ea ca ii fuge un ochi lui Bogdan, am vrut sa-i zic cevadar m-am lipsit cred ca ma enervam degeaba, ma credeti ca nu s-a uitat o data la puta lui desi eu stiu ca la baieti trebuie sa o faca la fiecare control, ea atat stie sa ma intrebe ce mananca bebe? si tot ea raspunde - manaca de toate, nu ?
despre varsta la care ii punem la olita - in cele 3 luni in care a stat cu mama acasa Bogdanel a fost pandit efectiv si cand se scremea nitel mama hop cu el pe olita cer este ca a reusit ca in momentul in care-l pune pe olita pe langa faptul ca face kk sa faca si pipi.
cat despre cresa sa stii ca sunt multumita, inca plange dimineata dar in rest este ok , mai are si muci dar macar e in colectivitate, a inceput sa doarma si el mai multicel dupaamiaza, merge binisor (cred ca i se trage de la mersul prin clasa cu doamna asistenta cand ceilalti copii dorm), cand venim acasa avem zile in care mai papam dar si zile cand nu acceptam nimic pana la masa de seara deci concluzia este ca mai si mananca si sincer iti spun ca la banii pe care ii dau nu am pretentii la mai mult (7 lei pe zi care de fapt reprezinta alocatia de hrana).
Multa lume m-a condamnat ca-l duc asa mic la cresa dar sincer am facut-o pentru el, nu vreau sa fie dependent de mine asta in primul rand iar in al 2 lea rand daca muncesc venitul meu este mai mare si ii pot oferii ce cred eu ca are nevoie fara restrictii si fara sa ma gandesc daca-i cumpar asta nu-i mai pot luat si altceva pana la salariul viitor.
Parerea mea este sa incerci cresa si doar daca nu se acomodeaza sa recurgi la bona si eu tot pe premiza asta am plecat de la inceput.
Cat despre raceli sau alte boli ale copilariei le poate face si daca sta acasa nu neparata daca-l duci la cresa. Acum tu decizi cum iti cresti copilul eu mi-am spus doar parerea.

mamica de Bogdan Alexandru 11 luni

www.flickr.com/photos/64733768@N00/" target="_blank"> poze bogdanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Claudia, si eu cred ca mama ar avea rabdare sa-l pandeasca pe Stef cand se screme si sa-l puna pe olita! eu una NU AM! si gata! eu nu stau sa-l pandesc, sa-l pun de nspe ori la oala...Adriuta are o rabdare de fier si daca Adrian s-a si obisnuit sa faca la olita, are toata admiratia mea! eu prefer sa las copilul sa inteleaga si sa-l pun atunci.

De racitul acasa...una e acasa alta e la cresa/gradi! sunt convinsa pe pielea mes si nu-mi pot schimba parerea!

sa nu te superi, da?

Fug la baie cu Stef. Am papat de nu mai pot ce-am zis mai suuus si a papat si Stef o lingura din mamaliguta mea (deci avea si o tzara de sare ) cu branzica de vaci de-a lui si i-a cam placut

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Am vazut-o si eu pe Amira, e frumoasa foc! Asa sta si Sean cu gurita, isi suge mereu buza de jos.

Mai, nici Sean nu face bye-bye, dar acolo zice ca 9% fac cu mana dupa 10 luni, deci Mimo, lasa baiatul in pace, care e problema? Eu nici nu m-am obosit prea mult sa-l invat asta cu bye-bye...si el oricum nu ma imita prea tare.

Vad ca de ieri a inceput sa-mi ridice tricoul si sa se autoserveasca la tzitzi, e mortal :))

www.babycenter.com/0_milestone-chart-7-to-12-months_1496587.bc" target="_blank">aici un tabel orientativ pentru 7-12 luni

si un articol interesant pentru mamele care sunt prea focusate pe ce face /nu face copilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

salutare!

raportam a 2 a zi de febra,muci,frichineala,trezit din
ora in ora noaptea
nu poate respira de muci,dar nu pot sa folosesc
batista bebeului ca are oroare de ea
i-am dat nurofen,paracetamol supo,oscilo,karvol
ma tot gandesc sa o chem maiine pe pediatra?
sper sa nu aiba nimic la plamani ca parca se aude ceva cand
horcaie de la muci
mie mi-au aparut ceva pete maronii si m-am cam speriat
va pup

Mergi la inceput