Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (118

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui andre_ea

Felicitari Miere! Sa va traiasca bb Aidan si sa fie fericit!
Off, prin cate ai trecut! Se pare ca eu cu o epidurala nereusita, o trezire "mai lenta" din anestezia generala si cefaleea care a urmat, sunt mic copil. Sa ai parte de o recuperare rapida!

mey poate ne povestesti totusi ce si cum fu cu nasterea bblinei...

nu te mai gandi momentan la kg ca intri in depresie si nu face bine la laptic (zic eu care pana in sapt 34-35 aveam doar 13 kg luate si acum in sapt 38 am 18 )

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

m-am blocat de spate - adica nu pot sta dreapta, numai ca baba cloanta

ooo ce weekend minunat...

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

PORUMBITA ,asa si eu - in 2 sapt am pus 3kg!

Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 36+Mihai Adrian

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Ce bebelush frumos am vazut, felicitari Aidan, sa-ti dea Doamne Doamne sanatate! Nici nu e de mirare cu asa parinti frumosi. Bravo Miere, toata admiratia mea pentru tot ce a trebuit sa induri. Multa sanatate si refacere grabnica.

Bee curaj si nu te mai gandi la prostii. Noi suntem cu toatele alaturi de tine, totul o sa fie perfect.

Fetelor da' incepeti sa ma speriati cu epidurala asta... Bee tu ce analize pt anestezie ai facut?

Crisspy 35+ sapt Razvan Andrei

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Neata,

Inca sunt socata de povestea lui Miere...din punctul asta de vedere multumesc lui DD ca am nascut in Romania!! Aia nu sunt sanatosi, ai dreptate Ariya!!
Vazut si poze cu BABY AIDAN. Concluzie: FRUMUSEL foc!! Si durduliu Sa va traiasca Miere si sa fie un norocos.

Ariya, legat de epidurala sa stii ca ai dreptate...eu am facut de doua ori si prima oara a fost excelent, nu am simtit nimic!! A doua oara nu stiu ce s-a intamplat insa am simtit TOT!! Desi Dr anestezista zicea ca e OK...nu pot sa pricep ce s-a intamplat...ca doar procedura a fost aceeasi...corpul meu acelasi...doar ca am schimbat Dr anestezist (din pacate)...
Stii ce nu inteleg eu? ce diferenta este intre epidurala si rahi? E diferenta sa procedura? E diferenta de substanta anestezica folosita??

Andre_ea, LA MULTI ANI pentru bebe!! Sa-ti traiasca si sa aiba noroc in viata!

Lisa, asa mi s-a intamplat si mie...am tot pierdut din dop o zi intreaga, ba chiar si a doua zi...dar a mai durat 5 zile pana am nascut. La prima nastere a durat mult mai putin (24 ore)....deci e aproape si la tine...fi in garda

S-a nascut minunea SABINA-MARIA

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

cred ca difera substanta si si provedura - ca am inteles ca la epi iti pune un cateter in care mai toarna, la rahi iti da o injectie simpla, da prinde in mai putin de 1 minut

Mergi la inceput

Bee, Crisspy, nu trebuie sa fiti stresate deloc. Voi nasteti intr-un loc minunat unde o sa va simtiti foarte bine. O sa vedeti ca nu o sa va lase nimeni sa va doara, iar la cezariana au mare grija sa prinda bine anestezia.
Eu am stat in Sala la o cezariana la Euroclinic (la mama finului meu) acum un an...si pot sa va spun ce este totul perfect. In surdina este o muzica lenta care te face sa visezi la vacanta
Legat de analize Crisspy, cred ca si lui Bee i-a facut la fel ca mie, adica intri intr-un cabinet cu Dr anestezist, iti pune un formular in fatza cu o groaza de intrebari legate de diverse boli de familie..antecedente ale tale, apoi se uita la spatele tau...de'astea. Si la final te trimite la un EKG. Toate aceste rezultate plus cele de sange (ultimele facute) se baga apoi intr-un dosar care ramane la ei. Apropo sa ai rezultatele de la analizele de sange la tine.

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristi_2003

cred ca difera substanta si si provedura - ca am inteles ca la epi iti pune un cateter in care mai toarna, la rahi iti da o injectie simpla, da prinde in mai putin de 1 minut

Inseamna ca eu am avut epidurala in ambele cazuri...

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Alina, mie mi-a explicat ieri dr anestezist cum va fi procedura, cica nu va durea deloc, ca e doar o piscatura ca la analizele de sange, dar parca nu il cred...

Acum revad lista de cumparaturi si bagajul de spital, mai ales in partea hainute pt bebe.

Alina, tu i-ai facut Sabinei gauri in urechi? Mie parca imi e prea mila de ea sa o chinui asa de mititica, dar soacra mea insista, ca cica bebe nu simte durerea cat e f mica. Eu nu cred ca bebe nu simte durerea si imi e o mila...

Crisspy, ai vizitat maternitatea? Eu nu am facut un tur special, dar ii cred pe cuvant ca e ok.

Pup fetele cu burtici, mamicile cu bebici si eroinele care se pregatesc sa nasca.

Bee38+
AMR 4 zile

http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Bee, ASA E! Chiar nu doare pt ca iti face o anestezie locala (care este chiar ca o mica piscatura) inainte de a face epidurala! Believe me, am trecut prin doua!

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput