Pepenasi de iulie-august 2008 (73)
Raspunsuri - Pagina 7
ladymina77 spune:
Salutare si de la noi,
Bolnavioare inca datorita incompetentei unor "medici" am reusit sa facem din banalul rosu`n gat o bronhopneumonie.Mi-e sila de astfel de oameni sincer care se joaca cu vietile unor copii neajutorati.
Acum suntem binisor,am schimbat medicul sper ca in doua zile daca nu mai repejor sa se simta ceva ameliorare.
Va las ca am o oapte nedormita ,cu varsaturi,febra,plans ,respiratie grea etc,va spun eu poate alta data cum a fost.
Noapte buna si sanatate.
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
iriss27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus BAI!!!! STOP JOC!!!!! Urmarindu-va am mancat o punga de prajituri! Ia linistiti-va! Propun ca azi sa va ganditi la faptul ca aveti pe cine sa tineti in brate! Ca sunteti mame.... Va rog frumos sa incercati sa va respectati pe voi...mamele! Ganditi-va o secunda la Dariusica al meu, lasati rautatile, va rog! Am chiar si o idee, deoarece noaptea este un sfetnic bun, propun ca azi sa nu mai vorbim deloc aici...ii dedicam restul zilei lui Darius care azi a facut 5 luni de cand a plecat! Sunt convinsa ca maine nu veti mai fi asa incersunate Va rog eu...si cred ca Darius este de acord cu mine! Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei acum sper la o minune |
Camy, te respect, iti respect suferinta. Iti doresc din suflet sa iti tii cat mai curand in brate puiul si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!
O pentru ingerasul tau!
Sun pentru tine si pentru fetita ta
Mai fetelor, aici chiar nu isi poate spune omul opinia? Suntem toti diferiti, avem pareri diferite, pentru unii e mai important ceva, pentru altii altceva. Faptul ca discutam in contradictoriu demontreaza tocmai ca suntem oameni, ca avem un cap pe umeri si ca il folosim, deci fiecare cu parerea lui. Mie nu mi se pare ca s-a intamplat asa mare tragedie in urma discutiilor.
De ce ne trebuie un lider/sefa sau cum s-o numi ea? Eu consider ca e un forum liber, in care ne putem exprima opiniile cum dorim.
citat din mesajul lui flo1980 Iriss poate am inteles gresit mesajul tau, mi-a sunat in cap ceva de genul "nu fa ca flo, asculta ce zic eu, ca eu am dreptate!".... Poate de nemancata, poate de stresata.... [/font=Comic Sans MS] |
flo[/b] , imi cer scuze daca ceea ce am zis te-am ofensat cumva, nu am vrut sa te jisnesc si in nici un caz sa zic ca doar ca mine este, departe de mine ideea asta
mi-am exprimat punctul de vedere (poate nu am facut-o in modul cel mai corect), eu personal cred ca toate superstitiile astea nu fac decat sa ne ingradeasca libertatea si sa ne chinuie si mai tare si in continuare consider ca exemplul tau este pur aleatoriu si ca s-ar putea intampla acelasi lucru si daca nasii nu erau rude (logic nu vad legatura intre cauza si efect)
inca o data imi cer scuze daca te-au suparat cu ceva!
am vazut ca cineva ii da coplului iaurt cu fructe de la magazin, eu personal consider ca are f multe chimicale pentru trupurile lor plapande si pt burticile mici, incercati pe cat posibil sa le dati mancare cat mai naturala (daca vreti, nu e musai sa faceti cum zic io)!
eu cand i-am dat iaurt de la magazin, cred ca am citit toate etichetele de la supermk, am luat in final unul care nu avea decat lapte si culturi ... multe au si gelatina si alte porcarii.
citat din mesajul lui bobitamica Apropo..mi-am depus si eu dosarul...Sunt niste idioti acolo...mi-au dat inapoi adeverinta...cica nu e buna..desi mi-au inregistrat dosarul ...Adeverinta contine o lista cu venitul din iulie 2007-iunie 2008. Si cica nu e corect,ca ar fi trebuit sa fie inclusa si luna in care s-a nascut coplil adica iulie 2008. nu mai inteleg nimic. La voi cum a fost??? |
asta e o scorneala de-a lor, in lege scrie clar ca pentru fractiunea din luna in care s-a nascut bb se iau in considerare veniturile din luna anterioara nasterii copilului
Legea din MO 872/23.12.2008 - art 10 (4). Daca vrei MO ti-l dau eu! Astia isi bat joc de noi!
vroiam sa va mai spun ca azi am fost la caref sa iau pampersi si am vazut ca era reducere la hainute, da' ce reduceri!!
* 3 tricouri tex - 6 lei
* alte tricouri intre 6.5-12 lei
* raiati - 12 lei
* geaca pt fii-mea - 25 lei
* salopeta de raiati - 15 lei
* pulovere - 12 lei
* body - 5 lei (i-am luat 2 tip polo)
am luat o traista de haine pt amandoi, i-am luat si lui Dav niste pantofiori textili de la Z si lui Yvo o pereche de ochelari de soare, tot Z
va doresc o noapte placuta!
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)
ileanna spune:
iriss multumim de info.
ana_a vreau sa-ti multumesc ca ai pove aici ca Matei se joaca cu ambalajul de la biscuiti. Am aplicat si eu, nu cu acelasi succes ca si tine dar ... cat de cat. Ca nu mai stiu cu ce sa-i dau sa se joace ... sa poata prinde si in manutza ... sa nu-si dea in cap cu ea, sa nu se raneasca ... si sa FACA ceva jucaria respectiva, adica sa poate el face ceva cu ea. Ei, cu ambalajul de plastic poate .
Si am mai gasit undeva o idee: o sticluta de plastic umpluta cu nasturi colorati. Ei acu' sa vad de unde scot nasturi colorati.
marimar spune:
ana multumesc de explicatii
nu cred in teoria conspiratiei Mona dar cred in bunatatea oamenilor si nu-mi place cind se rastalmacesc cuvinte si se tine pica ...
Cristina ai pus punctul pe "i"
Camy ai cea mai mare dreptate
-------
mamica fericita de M(06/02/2000), R( 02/10/2004) si MV 02/08/2008
si iremediabil indragostita de Noua Zeelanda
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
ooka spune:
salutare
Ileanna eu ii dau para la cupil ca e constipat.
lista noastra nu e prea lunga ca nu ne lasa tasu, trecem totu' prin filtrul lui, dar ea contine: morcov, patrunjel, pastarnac, dovlecel, dovleac,ardei copt, avocado. Dintre fructe i-am dat: mere, pere, gutui, mango, portocala, mandarina, pruna. So, nu e chiar atat de scurta. Oricum, as vrea sa ii dau haleala de sezon, asta neincluzand cartoafele, poate mai port tratative si ii dau din cele dulci. Iar fasole, mazare si alte legume de vara eu nu am la congelator, asa ca nu cumpar sa ii dau..
mami de Sofi
boticelina spune:
Io vreau anarhie nene, ce sef, niciun sef, numai aci n-aveam sef...
Ooka hai sa ne apucam sa facem branza, vrei? Pe bune, mie-mi plac experimentele. Se gaseste cheag la bulgari, luam o sticlutza si-o facem pe din doo. Ia vezi ce zice consortul, io vin si cu know-howu' si schimbam impresii.
Ile io am stat cu mucii pin' la brau 10 zile pina mi-a dat prin cap sa iau Oscilococcinum si cu asta i-am doborat in 36 de ore. Vezi poate merge si la tine. Luai doza de criza, o fiola de buline d'alea la 12 ore...
Mie-mi place comitetu' atata vreme cat isi pastreaza simtul umorului
Monica si gargaritza Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
ileanna spune:
A ce tare boti. Bine ca mi-ai confirmat. Ca tocmai ma apucasem sa mananc oscilo copilului. Dar fara multa tragere de inima.
flo1980 spune:
Fetelor imi pare rau de ceea ce a devenit clubul nostru
Imi cer scuze persoanelor pe care le-am suparat! Nu a fost cu intentie!
Sper ca maine VA FI MAI BINE!
Pentru cine vrea sa ma ajute cu informatii despre mango, cum trebuie sa fie? mai tare, mai moale.....sa o faca pe PM, multumesc!
Camy ai tot respectul meu! Imi pare rau ca te-ai suparat!
Darius pentru tine!
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
ileanna spune:
Bai zicetzi-i "lu' asta" care esti comitetu'.
Ca ne roade urechile!!!!
Si va zic io ca nu se lasa.