Prietenie la plesneala - pentru Sonia- cap 16!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui umflatel

bai pe unde puii lu'tanta si sferele lu'coana mare umblati?
n-am si cu cine sta de vb...ca-s suparata rau,kupilu mi-e bolnav face febra si m-a trasnit un dor de al meu barbat...

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

si eu, si eu!!
vreo raceala ceva... uf...daca accepta da-i lamaie cu miere, zeama de lamaie amestecata cu miere. ca e buna...previne...in fine.

MB, de ce sa plangi mama? baga si tu una postare "acolo" si gata!
iote mai "KAGebistelor" ce facurati?

umflatel, succes ptr maine!
Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Coana Mare
Am spart gheata la Soso ca io depun repede la ea (platesc prin mobil, prin My Banking de la Connex), insa la Dodo si Mihaitza o sa ma duc luni la banca personel, ca acu' is bogata-luai leafa!
Pup pe toti sa se faca bine si sa se bucure de copilarie asa cum merita

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Suzana, platesti direct ,ha? tu nu esti ca noi,palmasii! noi bagam pas pana la banca !
Da' merita !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

pai m-am automatizat si io. Ce vrei daca fac 30 km pina la prima banca.
Nu ti-am zis ca stau in fuindul pamintului?

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Ok, hai sa o lasam pe Larissa in pace. Fiecare cu ideile lui si cu credinta lui, iar noi sa ne vedem de ale noastre.

S-a intimplat ceva cu voi de dormiti la ora asta? Nici macar Kay nu mai e pe baricade????? Minune mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Kay indeasa haine in geamantane ocupata, dom`ne

da sa stii ca mi-a semnalat SSSS, prietena noastra, intr-un PM ca esti singurica pe aici, m-a trimis sa iti tin companie

aci sunt, zi-le Loredana !

lipicios !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

dupa ce ca ma cert cu barbatu' sa-mi mai dea si mie cablu, ma trezesc singurica?
Gata? Te pregatesti de plecare? Cind ajungi acasa?

Mergi la inceput

Io va zic noapte buna ca-mi pica ochii in borcan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Is frumosi??? oki?!

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Mergi la inceput

deja nu-i mai vad ca's in borcan cu capacul pus'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Io nici atatEu chiar plec

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

beeeey, azi plec !!!!

si ajung maine asa`s io mai cu intarziere

hai va pup, mi-am indesat hainele la fix 23kg/bucata geamantan

ce-a facut dasteapta? am plecat cu hainele in pungi de tras in vid. si era loc berechet. si-am uitat pompa care tragea aeru din punga asa ca trezeste-te cucoana cu volum mai mare decat cand am venit ... si da-i si indeasa-le, chin mare si sudoare, mon cher !

dar, sunt aliniate la geam, in picioare, gata de atac daca n-am facut hernie, degeaba !

va ca-mi caut ochii in borcanu mishei...

va ami scriu maine daca am timp (probabil ca o sa am ) daca nu ne hauzim da pa tarmu patriei noastre dragi !

muah, muah, muah, mare di scu zgomot !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput