Prietenie la plesneala - pentru Sonia- cap 16!
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kariguld/kariguld.jpg)
kariguld spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui gabriella1
Cere dezlegare la mama Dolores. Coana mare ti-o da ! Ptr indreptare citeste asta "Invatatura pentru surparea superstitiei norodului" ![]() ![]() Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
unde ai auzit tu ca citeste lumea in mahala? ha? aici doar bascalie si zarzavageala!
![](punk.gif)
Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/violeta69/violeta69.jpg)
violeta69 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sorana Gabriela eu nu tin post din motive de Religie. Tin post din motive de kilograme. De fapt nu e propriu zis post da' tot mor de foame ![]() Cu facutul de copii sigur nu are legatura postul. Ba chiar m-as hazarda sa zic ca absenta lui ar putea da rezultate, ca doar in post ... nu faci nici altceva, nu? Sorana si Monica (6 ani) "Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein |
io cand mai incercam sa tin post(si se intampla de si reuseam asa 1 zi ...da' mai pana pe la ora 6)mancam ca sparta ,cartofi,orez,fructe de n feluri,covrigoi,cornuri etc, ca asta nu mai era de slabit
![](icon_smile_big.gif)
Vio,mamica lui Mihnea
![](avion.gif)
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kariguld/kariguld.jpg)
kariguld spune:
gata cu destrabalarea, chiar ca plec acuma. pup dulce toata mahalaua!
Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw
![](images/user_woman.png)
gabriella1 spune:
buey,io nici pe vremea in care aveam 70 kile nu tineam post !Da' eram mica,mica (16-17 ani)mancam ca si acum,beam ceai de crusin si-mi cresteau falcile .Mama imi spunea papanash si io muream di ciuda. Acum ma intreaba daca am mancat saptamana asta, iar apoi isi aduce aminte ca-s samanta lu' tata !Diferenta e ca atunci eram buna
acu' crescui si ma facui scorpie .
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
sorana spune:
Vio, n-avem mama nimic cu steaua ei
Fiecare e liber sa creada ce vrea.
Dar sa luat fata cu steaua de Kari si de "mahalaua" noastra si de-asta ne-am revoltat.
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
gabriella1 spune:
Cadano,dormi si ptr saptamana viitoare?
Misha,incepe vichendu',nu ti-ai mai revenit din ?
Tantzo,lasa-n pana mea diplomatu' ca-i greu fata .Ia si tu o poseta gen fitze.Ups,da' acu' mi-o cazut fisa:tu in diplomat il tii pe jeneral?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/violeta69/violeta69.jpg)
violeta69 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sorana Vio, n-avem mama nimic cu steaua ei ![]() Fiecare e liber sa creada ce vrea. Dar sa luat fata cu steaua de Kari si de "mahalaua" noastra si de-asta ne-am revoltat. Sorana si Monica (6 ani) "Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein |
da,vazui si io ca s-a luat de mahalaua noastra,abia astepta sa intram in vorba cu ea acolo....da stii cum se zice,ca pe unii tb sa-i tratezi cu indiferenta!
![](alcool.gif)
Vio,mamica lui Mihnea
![](avion.gif)
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
gabriella1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui violeta69
da,vazui si io ca s-a luat de mahalaua noastra,abia astepta sa intram in vorba cu ea acolo....da stii cum se zice,ca pe unii tb sa-i tratezi cu indiferenta! ![]() Vio,mamica lui Mihnea ![]() *GRUPUL FETELOR FANTASTICE* Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv! |
adica asa
![](indecent.gif)
![](indecent.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Gabriela
kay spune:
beeeey,ce-i destrabalarea asta aici?
Ia la raport toata lumea, ca eu as mai fi dormit, da mi-a sunat alarma de incendiu, si m-au pus astia sa cobor in tinuta mea sumara in care dormeam. si mi-au zis sa iau si copilu... deh, acu daca l-am trezit, ce sa fac? si ardea lu madam dolores (cine-i asta?) orucm suna bine. acu ca sunt treaza ma duc sa hranesc cupchilu din dotare si revin !
o zi buna, uratelor !
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
MadameBovary spune:
Bey, iar va luati de fata aia si minunea ei? Lasati-o in steaua ei... ca in puii mei nu mai intra . Mi-am pus ringtone cu "la naiba, in puii mei" ca sa fie meniul complet. Sunt fericita de dau pe dinafara, va puteti inchipui!
S-a trezit Oana si ma duc eu la culcare. Facem cu randul pana maine dimineata la 05:00 . Cadano, vezi ca nu te uit cu punctul ala G, sa nu crezi ca scapi!
I never fake ... sarcasm