Prietenie la plesneala - pentru Sonia- cap 16!
Raspunsuri - Pagina 20
MadameBovary spune:
A avut vedenii cu Richard Gere? Serios? Ca sa stiu daca sa ma
sau sa fiu serioasa! ![]()
I never fake ... sarcasm
rhoneea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabriella1 buey,mama Dolores trebuie ignorata . Io nuj de ce-ti pui mintea cu ea,cand gandeste cu kilu' de slanina? Am auzit ca o avut vedenii cu R.Gere... Oare lu' Gerica-i plac corpolentele? Pi jeneralu' -l poti schimba c-o catana de rand.... Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
buey tu trebuie sa bagi o descantare aci ca ne-a deocheat subiectu iar pe tine nu te intrece nici mama omida d'aia

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">

*Miracolul nostru*

kokiy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MadameBovary Haideti, bre, sa terminam si noi capitolul asta!! I never fake ... sarcasm |
de la mine....fara numar,fara numar
O blonda la cina impreuna cu sotul : " Auzi iubitule, mi-a spus un coleg azi la serviciu un banc cu blonde .. am ras de era sa cad din pat

Si Mihaita,are nevoie de voi!

Alaturi de Sonia!

Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
kariguld spune:
buna dimineata/ziua si de la mine!!!
am citit ieri despre Ema...sa nu-mi ziceti ca...
, azi noapte m-am gandit la copiii de aici, n-am dormit cu orele...am
...of...
Kay, bine ai ajuns acasa la tine! ce face Sonia? tu?
MB, lasa ca va trece...o sa fie bine. cand ai examenul auto?
misho, cheama
!
va pupacesc , vb mai incolo.
AJUTATI LA TERAPIA PENTRU MIHAITA!
Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw
misha71 spune:
CAPITOL NOU!!!!!
***********************************************************************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor