Prietenie la plesneala - pentru Sonia- cap 16!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Pai tu de ce crezi ca intru rar. cama da jos de pe scaun al meu coleg de camera. Si acu' zice: "halt das is maine clotze asa ca valea madam la cratita si lasa netu' la mine!"
Mai zi ceva!

***********************************************************************************

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Am trecut sa va salut...poate vi s-a facut dor de mine...

Vreau sa nu mai fiu diferit

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Helau!

Am trecut sa va salut...poate vi s-a facut dor de mine...

Vreau sa nu mai fiu diferit

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

lasa doru', helau' si zi cand ma chemi sa mananc la tine .Ca m- atins cumparaturile, nunta ,criza si-s falita !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Buey,da' ce ma amuz io de voi cu regimurile voastre de slabire! 2 fire patrunjel, 6 litri apa ,d-aia sunteti lesinate si fara vlaga si va culcati la optfaraunsfert
Uite aici la fata, iar a bagat la ghiozdanel,mancare soro, nu iarba. Bine,fata ramane aschie,asta-i samanta lu' tata, dupa cum bine mi-amintit iar mama !Oare cum ar crede ea ca uit,ha?

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

hello
si eu sunt in zona dar am nervi
cine a citit subectul de pe paginile trecute,s tie de ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

umflatel, am ajuns la copii!!! si mi-am recuperat si laptopul meu, ca-l uitasem la ai mei..., betia taica....

gabito, de ce mama nu mai vrei copil? unul macar, unul! trebuie, e musai! daca ne ai pe noi, ne rugam la DD sa fie sanatos! asta-i tot ce conteaza, sanatatea! ca restul, le incropim incet...usor...cu rabdare, dar sa fie sanatate!

misho, al tau hasband a vb cumva cu al meu? azi n-am incaput la nici un PC din casa asta copii, barbatul erau calare pe ele...acuma in sfarsit mi-a venit randul!

ce stiti de MB? era asa trista acum cateva pagini...suparata....pe unde-o umbla mititica? MB, te !

acum sa fac o incursiune pe aici, (ca doar am dat raportul!) sa vad ce s-a mai scris.

AJUTATI LA TERAPIA PENTRU MIHAITA!

Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

umflatel, am ajuns la copii!!! si mi-am recuperat si laptopul meu, ca-l uitasem la ai mei..., betia taica....

gabito, de ce mama nu mai vrei copil? unul macar, unul! trebuie, e musai! daca ne ai pe noi, ne rugam la DD sa fie sanatos! asta-i tot ce conteaza, sanatatea! ca restul, le incropim incet...usor...cu rabdare, dar sa fie sanatate!

misho, al tau hasband a vb cumva cu al meu? azi n-am incaput la nici un PC din casa asta copii, barbatul erau calare pe ele...acuma in sfarsit mi-a venit randul!

ce stiti de MB? era asa trista acum cateva pagini...suparata....pe unde-o umbla mititica? MB, te !

acum sa fac o incursiune pe aici, (ca doar am dat raportul!) sa vad ce s-a mai scris.

Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw

kari,te ..ma bucur pt tine.cred ca esti fericita ca esti cu ai tai copii si cu sotul...

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

mei dragelor, io n-am nimik azi...dar nu mai gasesc subiectul lui misha cu zodiile.

da, umfaltel sunt fericita!

misho, iesi la raport mama! or s-a instapanit pe calculator hasbandul?

Kari
"
Bernard Shaw

Mergi la inceput

gacicilor....pe unde umblati mama? vb singura?!!!

va bagarati la asternut?

cine imi raspunde si mie? allllloooooo

Kari
"
Bernard Shaw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

gacicilor....pe unde umblati mama? vb singura?!!!

va bagarati la asternut?

cine imi raspunde si mie? allllloooooo

Kari
"
Bernard Shaw

eu mai sunt pe aici ....se intampla ceva cu fetele astea...au cam absentat
ma pregatesc si eu sa ma retrag,mihai nu adoarme decat cu mine,si maine avem terapie de dimineata,am marit nr de ore la 4 si trebuie sa fie odihnit..asa ca nu imi ramane decat sa va urez noapte buna si o saptamana buna
sper sa-si revina fetele noastre,,,,

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput