Azoospermie-cap 27-
Raspunsuri - Pagina 5
pisix spune:
mikiiiiiii- ce bine ca ai mai bagat nasucul si pe aici !
Te inteleg, stai linistita si revino-ti (fizic si psihic), te asteptam plina de optimism
Eu gata, mi-am gasit clinica, ma duc la Bruxelles la urmatorul FIV
Sa stii ca am luat vitex aproape doua luni si degeaba.
Sa vad ce imi scrie si profesorul de la clinica pt ca eu habar n-am ce-i de facut...
Te pup si te mai astept macar din cand in cand ...
AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
In pregatire ICSI 4, probabil la AZVUB Bruxelles
grizuta17 spune:
Neata fetelor.
.Sunt mai noua pe acest site si sunt o aspiranta la rolul vietii, de MAMICA
AS vrea sa va cer si eu un sfat desi nu stiu daca am intrat pe topicul potrivit.
Sotul meu si-a facut ieri o spermograma si i-a iesit ASTENOTERATOSPERMIE, adica mobilitatea spermatozoizilor este de 36%, iar minimul normal ar fi de 50%.Restul datelor par a fi bune, adica nr spermatozoizi 38 mil, timp lichefiere bun 20 minute, etc.Sunt foarte speriata, am intrat pe net sa citesc despre aceasta afectiune si am vazut ca totusi exista si remedii naturiste gen, branca ursului, ginseng, capsule de propolis etc.
Credeti ca mai am vreo sansa sa raman insarcinata pe cale naturala?
miki-miki spune:
-ici pt pastiluta mea efervescenta.
Grizuta dar o spermocultura a facut? Cum sta cu leucocitele din spermograma? Pai 36% din 380mil fac 16680000
, nici in visele noastre nu au aparut atatia
. Suficienti sa ramai normal. Unul si bun iti tb. Pt mobilitate se poate da :Carnil 1gr/zi, Seleniu 50mcg/zi, Vitamina B12 , Napraznic 6/zi si Multi maca de la FLP . Atentie!!!!! fara branca ursului dc nu vrei sa-ti dispara si aia buni.
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi
grizuta17 spune:
Multumesc de incurajare miki
.Nu, nu a facut decat spermograma si nici nu stiu ce inseamna spermocultura.Deocamdata a inceput tratamentul naturist cu capsule de apilurnil cu propolis si capsule de ginseng.
Dar totodata, de 2 saptamani ia si branca ursului (dinaninte de a-si face spermografia ca am citit pe net ca e foarte bun stimulator).Tu spui ca nu este buna??
.
Eu incerc sa nu disper, dar deja avem 10 luni de facut
si nu s-a prins nimic, iar de 2 luni am incercat sa facem in perioada de fertilite.
El e un tip optimist si spune ca e sigur ca va fi bine daca va tine tratamentul.Si eu sper acelasi lucru.
bytzi spune:
pisix si eu am avut un chist endometriozic descoperit de dr Dracea de 10mm(deci a reaparut caci l-am operat odata laparascopic)si la ultima IA a avut 15mm am luat si eu vitex(la rec lui miki)si cand am facut un eco in decembrie deja nu mai era dupa doar 20 zile de vitex(s-a mirat si dr de la Polisano)dar probabil nu toate organismele raspund la fel...
miki te intelegem perfect ,dar mai treci cate un pic pe aici ca ne este dor de tine.
pisix spune:
Mikilina gospodina tu ce cercetari ai mai facut ?
Bitzy – si eu nici nu ma gandeam ca nu ma va ajuta dar uite ca am constat cu stupoare ca sunt “fericita” posesoare a unei echipe serioase de chisturi
Oricum, vineri ma duc la Corina Neamtu (endocrinoloaga cu competente in ecografie) care sper sa-mi dea ceva sa-mi revin. Sper sa-mi treaca repede pt ca eu vreau sa fac cat mai repede FIV 4
AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
In pregatire ICSI 4, probabil la AZVUB Bruxelles
Iyoana spune:
Pisix, iubita, eu sunt pe aici, va citesc si sunt alaturi de voi! te-ai hotarat pt bruxelles?
eu ma pregatesc psihic de biopsia din luna mai in Spania, la clinica Quiron. momentul adevarului! vedem dupa aceea ce si cum!
vad ca sunt aparitii noi, ma bucur sa vad fete motivate si optimiste, avem nevoie de asta.
pupici la toate!
iyoana
Sustine actiunea noastra: infertilitatea este o boala!
miki-miki spune:
Pisicutz
nu mai cercetez nimic, acum sunt in pauza. Te-as urma pe tine dar 11000 de euroi pt MESA+ICSI nu am de unde sa scot. Eu cred ca am vazut un filmulet cu MESA pe youtube mai demult, arata cum inteapa outul si apoicu o siringa absorbea f picatura formata in urma inteparii.
Despre o clinica din Bruxelles scria o fata la FIV mai de mult, spunea ca au procente mari de reusita pt ca ei transfera numai embrionii de f buna calitate si dc nu sunt f buni nu transfera nimic. Era f deceptionata fata respectiva(nu mai stiu ce nick avea). Ti-am scris asta ca sa stii, nu vreau sa suferi o deceptie ca data trecuta. Sper ca nu te-am intristat 
Iyoana
iti urez succes in Spania, sa ne scrii neaparat de acolo , sa nu ne tii pe ghimpi.
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi