Azoospermie-cap 27-

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

goos,felicitari pt bebe si pt ca nu ai renuntat la lupta (te citii si la alt subiect ),intradevar in azoo iti trebuie multa rabdare ,vointa si bani ....
pisix,deabia astept sa incepi FIV-ul si sa vii numai cu vesti bune(imi place de tine cand incepi un fiv ca esti f activa pe forum si entuziasmata si ne molipsesti si pe noi)
nusyc,felicitari pt cele 19 saptamini (citeodata stau si ma uit la semnatura ta si imi aduc aminte ca am facut ultima IA la Sibiu odata cu punctia si ET la tine si ma informa o persoana draga de aici cum stateai cu procedura caci eu am stat o saptamana acolo...si ma gandesc daca reuseam atunci aveam si eu 19 sapt )
dear _bambi,bravo!!!te apropii cu pasi repezi de FIV ..
mikisor,

bytzi....in curind mamica, cu ajutorul lui dumnezeu

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hudak_ali spune:

ciao fetelor,am intrat repede sa va spun ceva.
am fost ieri la szeged,nu i-a facut sotului meu biopsie,o sa ii faca decat miercurea viitoare.pretu este de 150000 de forinti (noi stiam de 80000,dar cred ca se uita la tine si stabilesc pretul dupa cum te vad).o sa il interneze marti,ii face operatia miercuri si joi il lasa acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Csana, nu-ti fa griji cu tratamentul lui Tutu pt endometrioza. Ideea tratamentului e sa iti diminueze la max nivelul estrogenului (ca el alimenteaza endometrioza), dar daca tu in urma FIV-ului obtii sarcina, atunci era la o "menopauza" f fericita si muuult mai naturala. Iar daca nu, iarasi nu e bai, ca dupa laparo esti curatata si poti incepe tratam de endometrioza cu Dipherelin pana in 6 luni distanta de la laparo.
In plus, sunt f multe fete cu endometrioza care nu au facut tratamentul si au reusit, fie prin FIV, fie natural. La tine se exclude natural, din motive masculine, insa nici pe asta nu-ti pui gatul, ca s-au mai vazut minuni

still counting: 1,2,...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns csana spune:

fetele multam pentru raspunsuri
azi am luat o teapa maaaaaaaaaare de tot. sunt in a treia zi de la laparo si ma misc foarte incet, cu dureri evidente. luni, cand am plecat din spital, rezidenta lui Tutu(ca el n-a avut timp de discutii) mi-a spus toate chestiile legate de ce mi-au gasit,si de un posibil tratament, cand am inceput sa-i explic de tratamentul lui barbate-miu,ma sfatuieste sa merg azi sa vorbesc cu Tutu la cabinet ca maine pleaca in strainatate si ca vineri cand imi vor scoate firele, el n-o sa fie.asa ca, tarandu-ma ca o baba de 100 de ani,cu burta in pansamente ajung in cabinetul lui Tutu, care ma ia la trei pazeste ca ce caut eu acolo, in loc sa fiu la pat. incerc sa-i explic ca vreau sa vorbim despre laparo si imi zice ca asta doar luni, cand imi va scoate firele si cand in mod firesc discuta despre situatia mea cu foile in fata.m-am saturat de genul asta de confuzii.cand i-am zis ca rezidenta m-a trimis, m-a intrebat cine m-a operat, el sau rezidenta?mi-a fost o rusineeeeeeee.in fine, am plecat cu coada intre picioare asteptand acum ziua de luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

April: asa e,mai am putin si trec de jumatate..sper sa fie si in continuare bine,cum a fost si pana acum..

Bytzi: scumpa,lasa ca va veni ziua cand si tu vei numara saptamanile de sarcina,vei ajunge si la 19 s..si mai departe..vei avea bebelul tau.Rabdare,optimism si perseverenta! Bafta multa!

Nusy 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Heleny – cum merge treaba ? esti ok ? au inceput simptomele ?
April – a venit CM ? si eu il astept cu nerabdare, trebuia sa vina ieri si dιjΰ am inceput sa fac 13-14
Nusy – pai pe 23 trebuie sa dai un anunt official, ca sa inceapa abonarile la cuscrit
Bitzy – recunosc: cand incep FIV-ul aproape ca nu mai fac nimik la serviciu si stau numai pe forum si caut ,caut, caut … Intru in starea de mamiceala
Hudak ali – poate zic o prostie dar … n-ar fi o chestie sa te mai gandesti un pic ? Poate e un semn. Uite in Romania e prof. Feldberg (cu care a facut si goss/ Heleny si a reusit) care face o punctie foarte usoara, e o simpla intepatura, minim invaziva dar cu maxim rezultat. Ar fi foarte greu pt voi sa va intoarceti din drum acum ?
Csana – uf, mi-am amintit cat de mult imi “place” Tutu … Si ii dai si bani ???!!!
Miki, fireyes -

AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
In pregatire ICSI 4, la AZVUB Bruxelles -martie 2009
Vand 3 fiole Gonal F ( 75 lei/buc) valabile pana in august 2009. Bonus : 2 fiole Diphereline + un rest dintr-un pen de Gonal (unde cred ca mai e un shot de 75 iui)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns csana spune:

PISIX, n-am ce sa-i reprosez lui Tutu, mai degraba rezidentei care n-a stiut ce sa-mi spuna. singura lui meteahna este faptul ca e zgracit cu explicatiile, asta din cauza timpului extrem de redus pe care il are. o vorba daca imi trimitea la salon, scapam de toata confuzia aia. in fine, il respect pentru cat de operativ este. mi-ar fi placut totusi sa aiba putin mai multa disponibilitate in a vorbi cu omul
si acu... cred ca nu prea suntem sanatosi, , dar in speranta noastra de-a face un pui, azi sotul mi-a luat un test de ovulatie, si pentru ca, conform calendarului meu as fi spre sfarsitul perioadei fertile, si pentru ca, noi, constiinciosine facem datoria in fiecare luna,ne-am pus pe. eram de tot rasul, eu cu burta in pioneze, sau mai dgreaba in ate..
asta ca sa fim noi impacati ca n-a trecut luna asta fara sa incercam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna dimineata, fete frumoase!!!!!!!!

Fetelor, pe unde sunteti??? Nu mai scrie nimeni pe aici????? Nu are nimeni vesti???

Eu maine merg la B si sper sa-mi spuna cand voi incepe injectarea! Abia astept!!! Asa ca, maine revin cu vesti!!!!

si imbratisez cu mare drag, toate feteleee!!!!!!
Va doresc o saptamana minunata in care sa primim numai vesti bune!!!

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Buna, drage azoogirls.Eu am fost o saptamana plecata in concediu, si am gasit numai vesti bune .
Nusy, si sa ai grija de .
Helena, felicitari !!!!
Pisix, Miki, Hudak, Bytzi,April, Csana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hudak_ali spune:

PISIX
De intors inapoi din drum nu ne mai intoarcem....am inceput la szeged...ne ducem inainte...pt.mine bucurestiul e mult mai departe decat szegedul,deoarece eu locuiesc la timisoara....oricum,maine se duce ,se interneaza si miercuri il opereaza...sper intr-un rezultat pozitiv...pentru ca dupa aceasta interventie ma opresc pentru vreo 3 luni...astept sa vina primavara...fetelor,va doresc tuturor multa,multa bafta.

Mergi la inceput