Euro-Disneyland
Am vrea sa ducem fata in vacanta deprimvara in Disneyland-Paris.
Ne puteti oferii informatii despre cazare, ponturi despre tichetele de intrare,eventuale agentii prin care ati facut rezervari, etc.
multumesc
Inca ceva, are rost sa-l ducem si pe pitic cu noi ?-va avea 1 an jumate......
Raspunsuri
Lo_li_Ta spune:
Intra aici www.disneylandparis.com si afli cam orice informatie. Daca vrei sa mergeti strict la Disney si nu sa vizitati Parisul, merita sa stati la unul dintre hotelurile din apropiere. Le gasiti pe site si e foarte rentabil sa va faceti voi rezervarile direct, chiar de acum daca stiti perioada. Mai sunati pentru confirmare si gata, e mult mai ok fara intermediari.
Din centrul Parisului faceti cu metroul cam 30-40 de minute(daca aveti noroc ca noi va canta un lautar roman tot drumul). Dezavantajul e ca trebuie sa va treziti cu noaptea-n cap si sunteti conditionati sa plecati destul de devreme si e pacat, caci seara sunt tot felul de parade si spectacole, mai ales in weekend.
Nu stiu cati ani are fetita ta, noi am fost cu copil de 10 ani si intr-o zi intreaga de pas alert cu pauza de masa,am vazut doar jumatate (ma rog, cu dat in acelasi rollercoaster de 3 ori) Daca vreti sa vizitati tot plus studiourile (care sunt intr-un complex separat) 2-3 zile nu va plictisiti si s-ar justifica un hotel situat acolo.
Cat despre cel mic, depinde de diferenta intre ei. Acolo e plin de bebei, carucioare insirate ca la magazin,poti sa-l lasi fara grija,sunt destule facilitati si atractii pentru copii micuti, depinde de felul lui de a fi si de cata rabdare are sa se dea surioara lui in toate tiribombele. De fapt, daca ma gandesc bine, prea putine sunt cele in care nu te poti urca si tu cu el in brate, asa ca per ansamblu eu spun ca ar fi pacat sa-l lasati acasa. Daca merge si taticul e chiar ok.
La intrare vi se da o harta si va organizati voi la fata locului in functie prioritati (poate ca Ilinca nu va fi chiar dornica de zona...spatiala si va prefera Castelul Frumoasei din Padurea Adormita).
Tarife nu mai stiu, cred ca sunt tot pe site. Ideea e ca platesti tichetul de intrare si apoi aveti acces la orice atractie de acolo,nu se plateste individual.(inauntru sunt automate de bilete, trebuie sa te duci la cel corespunzator locului unde vrei sa te duci cu minim 30 de min inainte, scoti gratis tichetul si apoi te asezi la coada, sunt de fapt niste bonuri de ordine).
Am vazut ca esti din Cluj. E acolo o agentie, nu mai stiu cum se numeste, dar are sediul in Polus.(asta e mallul ala de la iesirea spre Oradea?). Sunt niste fete amabile acolo (intreaba de sefa de agentie, e foarte ok fata), au pachete cam pentru orice, deci cred ca si pt vizitat Disney si scot preturi f bune la bilete de avion, mai ales daca te duci de-acum. Macar sa intrebi una alta.
Sper sa-ti fie de folos.
Fomalhauti spune:
Raluca, exista o oferta Air France care mie mi se pare uluitoare - cu zbor si cazare la hoteluri Disney (ceea ce inseamna ca include si intrarea in parc). Dar nu stiu exact daca nu se termina in luna martie, intereseaza-te. In Bucuresti oferta respectiva o au multe agentii si Carrefour Voiaj. Parca incepe de la 450 euro pentru un adult si un copil sub 7 ani.
Daca nu mai "prinzi" oferta asta, incearca sa combini un zbor low-cost cu cazare in hoteluri Disney la la DerTour sau Neckermann.
Este frumos si pentru bebici la Disneyland, muzica, multe culori si multe "atractii" in care te poti da cu el in brate. Si nu ai probleme, in orice toaleta exista masa de schimbat bebic, exista loc special unde poti incalzi ceva la microunde si gasesti borcanele, lapte (desi nu la cele mai mici preturi....)
Fomalhauti spune:
Si exista o discutie luuuunga despre subiect pe forum, trebuie sa fie aici, la calatorii.
delphin spune:
Si noi vom merge la disney, dar in vara. Am inchiriat o casutza la 15 km de disney, ajungem repede cu RER, un tren gen metrou, dar afara si am reusit sa gasesc niste bilete de intrare in parc valabile o luna .
Mergi pe site-ul lor si vezi ca sunt oferte destul de interesante. Eu sunt de parere ca nu se merita sa iei pachete din agentii cand poti sa-ti faci singura voiajul. Poate nu sunteti batuti in cuie cu datele, asa poti gasii chestii convenabile si la avioane si la hoteluri.
Distractie placuta!
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
ada2021 spune:
Noi am mers in noiembrie.Am stat la Santa Fe.Am plecat prin Carrefour Voyage 4nopti 5 zile 550euro(incluse biletele de avion si biletele ptr.intrarea in cele 2 parcuri).Am fost doar eu si fetita mea.Cu toate ca era extra sezon in week-end a fost f.f. aglomerat,cozi interminabile,asa ca ar fi mai bine sa ocolesti week.
Raluca spune:
Multumesc de info,nu vreau prin agentie caci ce am gasit ca oferte nu-mi place.Mai sap....
delphin spune:
Raluca, in cazul acesta mai asteapta putin, sfarsitul lui februarie, inceputul lui martie este vacantza in fr, trebuie sa scoata astia ceva oferte.
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
Mmmaria spune:
E o oferta pe site-ul lor, pachet de 2 nopti / 3 zile incepand de la 96.5 EUR de persoana (in anumite conditii, bineinteles) dar ma enerveaza ca nu reusesc sa ma lamuresc cu niste lucruri.
Iarasi ma enerveaza ca nu reusesc sa accesez site-ul carrefour- voyage.ro (oricum, astia cred ca pot oferi cea mai buna solutie, dat fiind ca au incheiat parteneriat cu Disneylandul).
Daca mai aflati noutati, "descarcati-le" si aici, Please!
ada2021 spune:
Pentru oferta carrefour voyage trebuie sa suni si-ti ei trimit pe mail oferta.Eu am facut rezervarile la inceputul lui octombrie ptr. sfarsitul lui nov.,de la ei am luat biletele de avion.La momentul respectiv oferta lor era cea mai buna,mult mai buna decat cea de pe site-ul disneyland.