Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (257)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Erina stai tu linitita ca Annisia n-a facut decaat sa remarce greseala facuta nu se supara e asa cu una cu doua,cred
Lasa ca micuta DAria a si uitat intamplarea cu motul.
Asa te-ai tuns ca in poza?Imi pare ca ai inchid putin culoarea?

Annisio na ca iti spun drept.Cand te vaz bruneta zau daca-mi place cum iti statea asa blond spalacit.

Io ma simt gravida rau...parca la Erika nu ma simtam asa de nasol...in fine.
Vad ca azi e liniste...v-am pupat,o duminica placuta.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata! cafea, orz, capuccino la toata lumea!!!

Urmy, SabinaY multumim!

Sabina, parul a iesit un pic mai inchis in poze dar da, e mai inchis ca inainte: saten mediu irizat.

Asa am auzit ca sarcinile nu sunt la fel. De asta ma tem si eu ca prima a fost extraordinar de frumoasa.
Incerca sa te odihnesti cit de mult poti si nu uita de suplimentele de vitamine.
Pupici Erikai. Mi-a placut ideea ta cu maritul tetinei. Noi am incercat cana cu pai dar nu stie sa traga. Mergem mai departe cu biberonul si exersam inghitituri mici din cana normala si cana cu cioc.

Urmy, este un topic foarte bun la gradinite. Despre preturi si alte impresii astept si eu cu interes raspunsul fetelor.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Sim , de unde ai cumparat rechin? www.reteteculinare.ro/carte_de_bucate/mancaruri_cu_peste/cotlet_de_rechin_cu_ghimbir-2263/" target="_blank">Reteta e foarte interesanta.

Eu nu am mincat la prietena mea doar supa chinezeasca de aripioare de rechin. Carne nu am mincat (cel putin nu sa fi stiut eu).

Sa aveti pofta!

O zi frumoasa tuturor!!!

P.S. La PN e foarteee frig. Cred ca vom sta in casa astazi.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Buna dimineata (pentru cine o fi buna), ca pentru mine nu e. Avem o vecina sub noi care e dusa rau Ne vine periodic la usa sa se planga ca facem galagie, ca trantim usi la 1 noaptea (cum as putea sa trantesc ceva la ora aia, cand Rares doarme? ca doar nu-s nebuna sa fac galagie sa-l trezesc)In fine, ca sa ne mutam odata ca noi suntem chiriasi, sa stam la parter ca sa nu deranjam, sa ne educam copilul ca de aia suntem parinti, ca o sa cheme politia, ca ea nu mai rezista, ca vrea sa se odihneasca in weekend, etc. Ca sa aveti tabloul complet, va spun ca e de-o varsta cu mine sau poate chiar mai tanara, si ca noi ne trezim la 8.30 - 9.30. Cam pana la ce ora ar vrea ea sa doarma?! Destul incat sa-mi strice ziua (si multe alte zile).

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Annisia, in cazul asta tb sa o punem de-o intalnire....ai slabit tare mult si imi place cum iti sta bruneta.Ce nazdravanii mai face bibicul tau?

Erina, sigur Daria a si uitat incidentul de aseara, pana la urma o tunzi scurt sau doar il scurtezi?

Diwana, imi pare rau ca ai asa vecini, eu acum sincer recunosc, daca nu am fi stat la parter cred ca innebuneau vecinii,noaptea Cristi alearga intre dormitor si sufragerie si cate 2 ore(ca asta noapte)........dar totusi ii lipseste un surubel vecinei tale

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui devylla
Io ma simt gravida rau...parca la Erika nu ma simtam asa de nasol...in fine.

Confirm! Cu parere de rau, dar si eu ma simt mai grasa, pare ca burta e mult mai mare, ma incomodeaza rau de tot .
Legat de faptul ca sarcinile nu sunt la fel, la Eliza am avut greturi pana prin luna a 7-a de sarcina, cu nocturnele vizite la toaleta ...
In sarcina asta n-am dat la ratze decat de vreo cateva ori, in diminetile cand eram agitata. De-aia am ajuns la concluzia ca o sa fie baietel bebe . Si am avut dreptate ...

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neataaa. Ma rog, e deja pranz. Nu ca as fi dormit pana acum, dar m-au lasat copiii sa ma refac pana la 9 jumate. Aseara am avut musafiri, a gatit tati exceptional, numai retete sofisticate. Apoi am mers la Transporter 3. Incepea promitator, dar a fost o dezamagire. Acum am trimis fata cu tati la patinoar, l-am culcat pe Bubu care e mai linistit de 2 zile, si profit sa ma relaxez. Dar nu prea mult, ca trebuie sa ma apuc de gatit, si deh, sa fac ceva corespunzator stachetei ridicate de tati. Ma rog, nu cine stie ce, dar niste paste cu sosulet rosu, ca au mai ramas de ieri fara sos (tati a facut ieri paste cu creveti si asparagus), si niste pui cu ciuperci si mar ras. Sper sa imi iasa sa nu ma fac de ras. Apropos de specialitati, eu nu suport nimic verde, dar ieri a facut tati carpacio cu rucola si am mancat si iarba.

Apropos, azi e ziua de gogosi pentru fata. Drojdia era stricata si nu mai am decat praf de copt, ma pot descurca cu asta?

In alta ordine de idei, vineri am patit super patanie si am nevoie de un sfat de la voi. Nu imi dau seama daca e de la vopsit dar banuiesc, ca atunci am observat chestiunea. Toata fruntea si tamplele sunt pline de un fel de brobonele sub piele, mancaricioase nevoie mare. Nu sunt rosii, nu au cap, sunt ca niste basici tari, nu au culoare, sunt pur si simplu ca niste broboane. Ieri am zis initial ca o fi de la ciclul in curs de venire si am bagat produse antiacneice, dar s-a iritat si mai si, aseara la film ziceati ca sunt romulan, se intinsesera rau si ma mancau. Am luat claritine si am pus locoid, ba am inghitit si o dexa si dimi eram mai bine. Dar acum iar se ingroasa gluma. Aveti idee ce pot fi si cum pot sa le tratez? A mai patit cineva asa de la vopsea?

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Multumim de aprecierile pentru Alex piticot. Sper ca v-ati lamurit cum e cu cheliuta la fete, nu le sta musai asa rau.

Lia, haioasa cura, noi nu te hacuim dar de sotii nostri nu stiu ce sa zic.

Erina, deci te confundasem sau ba?

Annisia, iti bine si blonduta. Ti-am vazut pozicile cu parul lung, superbe. De fapt aratai traznet si atunci si acum. Nu stiu de ce te plangi. Apropos de sani, care e domne reteta miraculoasa fara cutit? Ca eu am ajuns o flescaitura si zau ar fi musai sa fac ceva. Sunt de acord ca sportul face minuni, dar nu stiu de ce acum nu merge. Lucrezi pe cd cu Cindy? Ala a mers si la mine, nu prea mai apuc acum sa fac acasa, raman numai cu sala. Daca sunt eficiente si alea de colectie XXX, baga recomandari.

Sim, mamica prea ocupata. Stiu cum e. Cum faci rechinul? Daca stiam, il spargeam pe tati cu un rechin inspirat de la tine.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Pai ii lipseste clar un surubel, chiar mai multe, vecinei mele. Dar ce ma deranjeaza cel mai tare e faptul ca suntem chiar oameni decenti si cu bun simt, si dupa ce ne-a venit prima oara la usa, ne-am straduit cu atat mai mult sa reducem zgometele (mentionez ca-s din alea obisnuite intr-o casa, chefuri nu facem, musafiri nu prea avem), inchideam usile (ca mai scartaie, si nu se inchid bine) cu atentie, dar deja zgomotele lui Rares n-avem cum sa le mutim. Si Rares e un copil normal si cuminte, nu plange decat rar, si cand plange, plange putin, e adevarat ca mai alearga, mai cade, mai tipa de bucurie, mai arunca lucruri pe jos si mai tranteste usi si oale, dar n-o sa-mi tin copilul atarnat de tavan ca sa n-o deranjeze pe demoazela ca ea vrea sa doarma toata ziua. Daca are probleme, sunt solutii (si nu implica vizite racnite la vecin, ci o vizita in farmacie sa-si cumpere dopuri ) Inca sunt foarte intoarsa pe dos de faza asta, si sotu la fel, suntem amandoi plouati, desi stiu ca nu merita.
Destul m-am plans .

Roxana, ti-am vazut frumusica. Frumusica a fost, frumusica este, si frumoasa va mai fi! Mi-e mila de baietii care vor cadea sub vraja ochilor ei verzi.

Erina, v-am vazut si pe voi, sunteti frumoase foc. M-am uitat mai cu atentie la parul Dariei, eu n-as tunde-o prea mult, ca are un par tare frumos. Te-am okit si pe tine, n-ai facut prea mare schimbare Eu zic asa: nu intervenii prea mult in coafura Dariei si surprinde-te mai degraba pe tine cu o schimbare importanta. Nu va fi nimic ireparabil, parul creste, culoarea se schimba, deci poti sa fii mai curajoasa linistit Mai ales ca acum e iarna, daca nu-ti place, pui caciula, si pana la primavara esti ca noua

Annisia iti statea foarte bine bruneta

Ramonaiani, Devylla, Erina, sa stiti ca si eu ma tem sa nu fie diferita sarcina urmatoare, la prima a fost un vis: mi-a fost rau vreo 2 saptamani, dar suportabil, mi-a fost FOAME vreo luna din juma' in juma' de ora, n-am varsat niciodata, n-am avut insomnii, nu m-a durut spatele, ma simteam ca un fulg si in ultima luna, puteam urca scarile pana la 4 usor, nu trebuia sa ma trezesc sa merg noaptea la toaleta, travaliu (indus) de 4 ore, am nascut in juma de ora, nici n-am simtit cand a iesit, copil cuminte, de la 2 luni doarme toata noaptea, etc, etc. si zau ca sunt aproape convinsa ca la urmatoarea va fi totul la polul opus si nu stiu cum as suporta

Sim, cotlet de rechin cu ghimbir?! Mama, ca si numele ma face sa cred ca e ceva demential
Eu am facut aseara scoruse (scovergi/minciunele/cirighele) si mi-au iesit de nota 20

Urmy, eu as inclina inspre gradinita (as prefera privata, dar nu tin neaparat, mai ales ca e si foarte scumpa. Gradinita unde merg Stefan si Mario pare foarte faina si instructiva pt. copii, insa n-as avea atatia bani sa dau pe luna, dar daca as avea, asa ceva mi-ar placea. Insa nu-i rau nici la cea de stat, important este sa socializeze, si asta o poate face oriunde sunt copii) Apoi sunt avantaje si la treaba cu soacra / mama. Stii ca ramane cu cineva de incredere si care il iubeste.

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Mergi la inceput

Hai mai Erina, ca nu e chiar asa torturanta ceremonia cu taiatul motului (mai rau e botezul). Daca ai vrut si tu funda, normal ca a fost mai greu. Eu i-am pus un elastic de al meu si gata. Dar e minunata asa cu motz, si sa stii ca si Bubu mai scrie cu creionul invers. Ba mai baga si lingurita invers in castron. Ca sa amestece, ca de mancat nu mananca singur.

Rox , mamica

Mergi la inceput