Copiluti de mai-iunie 2005 (95)
Raspunsuri - Pagina 7
Androix spune:
Chris, pai cred ca de acelasi spatiu de joaca este vorba sau cine stie? Ala de la parter atat costa, am aflat si eu de-aici, frate forumul asta zici ca e agentie de stiri ![]()
Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
lucas spune:

Androix e mai ceva decit o agentie de stiri!!
bine ca a fost la Filip doar lupu.
Christina se vede ca nu ai chef de munca, demult nu ai mai scris atit.
Olga LA MULTI ANI!!! cu multa, multa sanatate.
Mercedes i-ai facut vaccinul? de aceea nu a luat-o?
Monu si la noi e la fel, acum e bine, intorsul la gradi noi l-am aminat, vine socra-mea in tara pe 3 feb si a zis ca sta cu el 3-4 saptamini, mai vedem din martie.
Mercedes spune:
olgaT-la multi ani
lucas-ideea e ca nu i am facut vaccinul si as vrea sa faca varicela sa nu ma trezesc cu ea mai incolo sa faca...
robotzica cucului spune:
OlgaT, La multi ani!
Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de toate alaturi de baietii tai si fetita ta - acum in burtica, mai spre primavara asa in bratele tale!
Where there is a will, there is a way.
Cornelia spune:
OlgaT, la multi ani fericiti alaturi de copii si sot! Ai grija de tine! Sa treaca timpul repede si sa fiti din nou in formatie completa!
Eu sunt bulversata
. Am fost ieri la eco si bb e baietel. Iar imi facusem planuri pt. fetita si ma uitam numai la rochite. Acum trebuie sa ma resetez
.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
gabitzam spune:
OlgaT, la multi ani fericiti, o sarcina usoara mai departe si o nastere si mai usoara! Sanatate multa la toata familia!
Cornelia, felicitari pentru baietel. Este 100% sigur baietel? Te trec cu carucior albastru? ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
gusta spune:
Olga T la multi ani ,multa sanatate si sa ai parte numai de lucruri bune.
Cornelia felicitari de baietel.
Lucas multumesc de sustinere
.
Marilena si Mara Augusta
Danelutza spune:
Cornelia felicitari pentru baietel
.
Chris multumesc de pont, m-am uitat si am vazut ca au cam aceeasi reducere ca si aici, am ochit citeva lucruri frumoase pentru Isabella, dar garderoba ei, deja e arhiplina, are haine vara/iarna pina va implini 5 ani.
Oana important e sa fie buna gradinita, ca sa stii ca nici aici nu e asa frumos, cum am vazut in gradinitele private din Romania, sau la gradinita unde e Patrick a lui New Mami, dar eu sint multumita ca are o educatoare foarte buna.
Elisor a aparut sefa de nu mai scrii ? Sa stii ca si noi avem mari probleme la imbracat dimineata si mai ales la facut coditele, dar am amenintat-o ca nu o mai las la gradinita, daca nu se imbraca cu ce-i dau eu, de multe ori reusesc, dar nu intotdeauna tine... iar cu coditele, i-am spus dimineata ca-i tai parul si s-a conformat imediat, cica nu vreau sa-l tai si i-am facut codite 
Andra foarte frumos puloverasul
, daca as fi mai aproape de tine, as veni sa-mi dai lectii, ca bunavointa am sa impletesc, doar ca nu ma pricep sa fac din bucati, eu le incep de la git si le termin , bineinteles las loc si pentru mineci ![]()
Cuscra cum stati cu scarpinatul, au aparut uritele sau nu ?
Lucas mi-a placut bancul cu evreul. De aia nu fac eu inca un bb, sigur ar iesi cu parul rosu ![]()

Elvetia in miniatura
elisor spune:
La multi ani OLGA! 
Sa fii mami sanatoasa, sa duci sarcina cu bine pana la capat, sa aduci pe lume o bebelina sanatoasa si cuminte si sa se aranjeze lucrurile in viata voastra asa cum va doriti!
Cornelia felicitari pentru baietel!
Si eu ma asteptam parca sa spui ca vei mai avea o fetita, de abia astept sa mai vad un strengar frumos ca Stefan, oare va fi brunet ca tine? V-ati gandit la nume?
Eu am aterizat de putin timp dupa 6 ore petrecute in tren, cica am fost la capitala, nici macar nu pot spune ca am adulmecat aerul, pret de o juma de ora am stat efectiv in bucuresti, i-am stresat pe toti ca trebuie sa prind trenul...a fost cea mai placuta calatorie de pana acum, am reusit sa vad aproape doua filme, chiar n-am simtit cum au zburat orele, partea proasta e ca am uitat sa-mi cumpar apa si am salivat in tren, eram pe punctul sa cer cuiva, asa sete ce m-a pocnit...
Citesc si revin ca parca am sesizat ceva miscare pe-aici...
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
nelia spune:
La multi ani, OlgaT!
Cornelia, felicitari pentru baietel! Sa fie sanatos!
Am citit ce ati scris, dar nu mai apuc sa mai scriu... va pup si mai vin io.![]()
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU