Copiluti de mai-iunie 2005 (95)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Buna dimineata!

Danelutza
felicitari!!!!! 60 de kg??? UAUUUUU, bravo tie. cred ca de 8 ani nu mai am greutatea asta! dar ce mi-as dori. eu am o mare problema cu faptul ca retin apa, ingrozitor de mult si asta dupa ce l-am nascut pe Matei.

Nelia
felicitari pentru Octav, e o realizare. te rog, poti sa-mi spui pe PM cit este taxa? cursurile sunt face-to face? pentru Agata super felicitari, concursurile sunt sanatoase (mental vorbind) indiferent de ce loc ocupi.

onixone cred ca ai mai scris da eu sunt in perioada cind uit fantastic (sa nu rideti) ce vinzi??

mercedes uau ce misto, concurs de desene, super! bafta, sa ne arati creatia.

robotica da este adevarat in perioade de criza oamenii se intorc catre scoala, de exemplu in UK acum statul chiar acorda subventii.

elisor sa ne povestesti cum a fost la preselectie.
cu siguranta reluarea gradinitei va insemna trezirea la 8. cu orele astea tirziu a prins meteahna de la sarbatorile de iarna.

acum mai nou avem circ la dus, dar frate circ rau de tot, pina acum aveam la spalatul pe cap, acum vad ca are inclusiv la baie, aseara ziceai ca il taiem de-a dreptul! el nu se duce singur sa faca pipi, se duce ia olitza si ti-o aduce in fatza, indiferent unde ai fi, nici macar nu tine singur olitza (ca el nu s-a asezat niciodata pe olitza), si cind il intreb de ce nu vrea sa tina olitza raspunsul este: "Matei nu suporta", sa innebunesti nu alta.

noi ieri am fost la cumparaturi si apoi in Baneasa Shopping, am plecat la 11.30 si am ajuns inapoi la 16.00. mai mult ne-am plimbat, am stat la fintina curgatoare de am adormit, (mai ales eu), apoi am intrat un pic rau la Peek, au reduceri, si pe linga reduceri daca iti faci card iti mai dau 20% reducere. si uite asa mi-am luat un pulover de lina cu 500.000 iar tricouri cu 200.000. in rest nu am intrat. la locul de joaca era o nebunie generala, super, super aglomerat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Daneluta: tu mai ai o sansa sa ajugi sub 60 de la 61 eu am 63 si sunt ca o vacuta.Si telul meu este tot sub 60.LOL!!!Cand oare....ma intreb?

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Raluca, cred ca Matei al tau e frate pe undeva cu Andrei Moamaaa, la noi baia este circ de-a dreptul. I-am luat jucarele, i-am luat covoras de baie cu Winnie, buretei si manusa de baie ratzuste. Nimic, urla ca disperatul. La el frica este de la cap, sa nu-l spalam pe cap. Trebuie sa-l tinem amandoi cand il spalam la cap, ca sare din baie si fuge.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Gabitzam si la noi la fel, cind il spalam pe cap, eu de obicei sunt in cada si il tin si taticul executa. si la fel si noi cu jucarii, covorase, sticle de sampon masini si alte nebunii,da sa ma tai si nu inteleg, cind vede apa, piscina sau mare e primul sa intre. daaaaaaaaaa, sa nu se ude pe cap sau la ochi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Oooo ce urit! Cum mai poci io acu sa ma laud cu cele 82 de kile ale mele, de la 85 imediat dupa sarbatori cand voi va faceti planuri sa ajungeti sub 60? Si tot mai am juma de kil sa ajung cum am fost. Si tu, Oana, ca esti ca o vacuta... Va alerg! De-acum nimic nu-mi mai sta in cale: ieri am facut paine montignac suta la suta care se poate manca cu orice si a iesit chiar buna, deci sunt mega incantata! O singura mica buba are: cam baloneaza, dar nu e chiar ceva peste care sa nu trec, mai ales ca mi-am propus sa nu abuzez ca o fi ea suta la suta conforma dar totusi, ma cunosc: daca am paine mananc mai mult.

Nelia, felicitari pentru Octav si pentru Agata!

Eu mai am 4 examene, destul de greute si scap si de sesiunea asta. Imi faceam planuri de mers la Madrid dar incep sa se cam zdruncine. Sau poate nu am reusit eu sa patrund marele mister al curselor low cost. Dar sa dau pe bilete 18 mil. dus intors parca nu mai vad rostul mersului la shopping in perioada reducerilor, adik unde mai e castigul? Poate doar ca gasesc modele diverse, ca de masuri nu-mi mai pun problema, acum ca am paine incep incet dar sigur sa incap frumos sio in masurile care se gasesc pe la noi...

Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao! Ne-am trezit la 10, din fericire nu mai avem febra si am avut o noapte usoara, azi Aly sta acasa "de control" si maine sper s-o duc la gradi sa nu piarda ora de gimnastica unde se distreaza foarte mult.

Nelia, felicitari lui Octav si Agatei si "La multi ani" Octav!!!
Ai dreptate cu mancatul sanatos, teoria o stiu si eu da' mi-ar trebui cineva sa-mi puna farfuria sub nas si sa stea cu bata pe mine!
Danelutza, Sper sa scapati repede de tuse! Noi am incercat un sirop homeopat de la Loaker si i-a facut bine. Ah, am si eu acasa un exemplar "hamesit de noapte"...or fi neamuri?!
Gusta, succes la bicicleta! Ce mai face Mara, nu ne mai zici nimic de ea:(.
Elisor, ati fost la preselectie? Daca tot ai terminat cu rufele, nu vii si la mine? Mersi ca m-ai lamurit cu Oana, io ma gandeam ca e ziua ei (care nu stiu cand e, nu o vad in lista).
Mai voiam sa scriu ceva dar a lesinat neuronul...de dimineata scriu la mesajul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Androix, alearga-ma pe mine, numa' asa am sanse sa fac umpic de miscare! Daca te consoleaza cu ceva, am avut 85 de kile acu' aproape 4 ani pe cand eram burticoasa, pana la nastere am mai pus inca vreo cateva dar incetasem sa ma cantaresc ca-mi era groaza. Acum am 73 si ma simt umflata cu pompa, arat ca naiba si ma dor toate cele, poate si de aia vad situatia si mai nasoala decat e.
Mercedes, succes Biei la concursul de desen!
Lucas si Gabitza, si la noi se face baie cu strigaturi! Plange rau cand o spalam pe cap, de obicei o spala papi ca pe el il tolereaza mai bine, baia dureaza minimn o ora si o scoatem afara cu urlete si trantit pe jos ca nu vrea sa iasa nici dupa ce s-a scurs toata apa.

Mergi la inceput

Androix din ce stiu eu, de la drojdie te balonezi, o varianta ar fi sa pui mai putina sau din aia uscata nu proaspata. asta in presupunerea ca la piinea asta monti se pune drojdie!
pentru cursele low cost ca sa intelegi ceva - adica sa platesti low, trebuie sa faci rezervari cu cel putin 3-4 luni inainte, daca nu mai bine. daca e vorba de alergat ma bag si eu alaturi de TDI dar mi-e teama ca dupa 100 de m, mai bine ma impiedic!

eu acum caut pentru la vara la mare. daca platesti pina la sf. lui martie sunt preturi bune rau peste tot. unii au reducere si de 50%!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Lucas, se pune drojdie la painea asta, chiar mai multa decat la aia normala, pentru ca se face cu faina integrala si cu tartze si creste mai greu. Probabil ca de la drojdie si de la taratze.
Pai ia sa pun eu biciul pe voi sa va alerg Hahaha! Bine ca ma pun sa va alerg pe voi, nu v-am zis dar am eliberat bicicleta din coltul in care a stat pedepsita pe perioada craciunului si nici acum nu am calarit-o niciodata. Noroc ca are fi-miu cu ce se juca.

Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani Octav!

Eu am o lene de nedescris. Imi e greu si s ava scriu doua randuri. Iar la birou somez deocamdata, nu avem buget . Asa ca mai verific un mail, mai citesc una alta pe DC, mai ma uit dupa carucioare .

L-am dus azi pe Stefan la gradi. Dar parca nici zilele trecute nu a fost in apele lui. Sau s-o fi cumintit subit?

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput