Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (36)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Luminita mamica la patrat,ce imi place cum le zici la gemeni,hunii,i-am zis si sotului si tare ne-am amuzat!

andy

Minunea a venit! de Luca Nicolae

dap, dar asta sunt, nu mint cu nimica... papam tot ce gasim in cale: laptic, manute, jucarii, bavetiti, manuta de mami.... tot, tot!

Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
Ce nu te darama te face mai puternic!

CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
poze cu gemenei dulci
povestea noastra

GHIDUL MAMEI
Blog personal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

Citat:
citat din mesajul lui 300
Am citit un studiu despre alaptarea artificiala, mai degraba despre istoria alaptatului. Se pare ca pana la inceputul secolului XX, mortalitatea copiilor carora li se administra altceva decat lapte matern era inforator de crescuta, 60 sau chiar 80%! Se gaseste pe kellymom.com, la entertainment :)

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

nu ne speria:))
eu cred ca situatia s-a schimbat muuult de atunci...
si ce te faci daca chiar nu poti sa alaptezi "natural"??

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Nu asta era ideea :) Normal ca le dam lapte praf. Contextul se referea la niste persoane care sar de fund in sus cand vad o mama alaptand in public, desi e lucrul cel mai natural cu putinta. Nu m-am gandit ca lasa loc de interpretari. Scuzele mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

kid2003 Pare pertinent ce spui despre unt, smintina, iaurt. S-ar pute sa nu am eu info. corecte de ultima ora. Eu la Victor al meu i-am dat unt, nu de la 6 luni, dar sigur inaite de 8. nu a patit nimic, dar asta nu inseamna ca e bine. Promit sa mai studiez problema. Despre iaurt si smintina stiam ca se dau doar >8 luni, la fel ca banana ( cea controversata ) si cartoful, car au un continut ridicat de amidon si bebe nu are echipamentul enzimatic necesar digestiei lor. Cartoful dulce insa se poate introduce mai repede, de la 6 luni din cite stiu eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

musette
cocutica, merci pentru sfat. noi avem un umidificator, dar e cu apa simpla. o sa ma mai documentez.
nerantula, daca e vorba de muguet care apare de la candida, atunci singurul tratement eficace este cu daktarin gel. Elsa a avut, si nasol de tot, noi am banuit ca venea de la suzeta. Copiilor le mai ramine laptic in gura si daca le dai suzeta, asta se depune pe suzeta si dupa aceea in timp macereaza. Ei nu i-a mai aparut de cind schimbam des suzetele (le spalam si le sterilizam). Tratamentul cu daktarin e simplu, timp de 8 zile ii badijonezi gurita de 4 ori pe zi. Nu e nevoie sa-ti dai si tu pe sin. Mie mi-au dat la Budapesta glicerina, si trebuie sa-i dau si copilului in gura si sa-mi pun si eu pe sin inainte de fiecare alaptat. Plus pe suzeta si biberon... Era cu citeva zile inainte de ane muta in Franta. In schimb, cind am venit aici, pediatrul ne-a zimbit cind a vazut ce ne daduse in Ungaria, si ne-a prescris acest Daktarin. Copilul e ok acum. Sper sa nu fie vorba de muguet la Gruia cel iubit!

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Multumim de complimente

Am trimis pe mailul comun un text despre suptul degetului si suzeta, pentru cine intereseaza. Eu am un stres ca Alex nu vrea suzi si isi cam suge detelul, nu mereu dar o face. Si mi-e frica sa nu ramana cu reflexul asta ca sa nu-si strice dintii..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Eu mi-am supt degetul pana pe la 5 ani. Ala mare. Era mama inebunita. Da' ce dinti frumosi am , nu-s probleme.
La mine cu dintii, alta poveste... nu am avut muguri pentru multi dintre ei, si am ramas cu masele de lapte... in fine.

Teo nu si-a supt degetul niciun minut, numai suzi de care am scapat cum v-am povestit...
Iar Radu scuipa suzi... si vrea numai degetul ala mare-mare... si ce fericit e....
Nu-mi vine sa il intrerup...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

kid2003 Pare pertinent ce spui despre unt, smintina, iaurt. S-ar pute sa nu am eu info. corecte de ultima ora. Eu la Victor al meu i-am dat unt, nu de la 6 luni, dar sigur inaite de 8. nu a patit nimic, dar asta nu inseamna ca e bine. Promit sa mai studiez problema. Despre iaurt si smintina stiam ca se dau doar >8 luni, la fel ca banana ( cea controversata ) si cartoful, car au un continut ridicat de amidon si bebe nu are echipamentul enzimatic necesar digestiei lor. Cartoful dulce insa se poate introduce mai repede, de la 6 luni din cite stiu eu.

babymom, vorbesti de iaurtul facut in casa din lapte in clocot si o lingura de iart? Mamici, la bb1 ce fel de mancaruri gata preparate ati dat si de la ce varste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

pai si eu l-am supt tot asa, mult timp, nu stiu exact cat dar o sa o intreb pe mama. si n-am nici o problema cu dintii.
dar parca m-as simti eu mai comfortabil daca ar iubi-o pe suzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

imi dati si mie parola de la mailul comun? merci!

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

Citat:
Am citit un studiu despre alaptarea artificiala, mai degraba despre istoria alaptatului. Se pare ca pana la inceputul secolului XX, mortalitatea copiilor carora li se administra altceva decat lapte matern era inforator de crescuta, 60 sau chiar 80%! Se gaseste pe kellymom.com, la entertainment :)

nu ne speria:))
eu cred ca situatia s-a schimbat muuult de atunci...
si ce te faci daca chiar nu poti sa alaptezi "natural"??

poze noi cu bebelushull

Nu asta era ideea :) Normal ca le dam lapte praf. Contextul se referea la niste persoane care sar de fund in sus cand vad o mama alaptand in public, desi e lucrul cel mai natural cu putinta. Nu m-am gandit ca lasa loc de interpretari. Scuzele mele.

np, dar da, asha mi s-a parut, ca lasa loc de interpretari. stiu ca nu ai insinua nimic de genul asta!!

poze noi cu bebelushull

Mergi la inceput