LMA Clopotei de ian-febr in sarbatoare (174)
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ramonab/ramonab.jpg)
ramonab spune:
CARLA, ANDREI, CONRAD SI MATEI sa cresteti mari, sanatosi, sa aveti mult noroc si minte in viata!
RAMONA si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mitsu-bishu/Mitsu-bishu.jpg)
Mitsu-bishu spune:
alina, Ereena, va apasat, dragele mele, si va imbratisez! Si voi mi-ati lipsit!
Poze... Inca nu, facem azi cateva, mai am unele de uploadat, dar nu pot de pe "lectop", cred ca s-o bulit placa de retea ca nu ma mai lasa sa uploadez nimic, nici macar pe mail.. Aia e, cand ajung azi acasa o sa fac o "transa", si o "sui" pe net.. Apoi va scriu mesaj cu litere de 6, sa nu omiteti E ziua la "motat" asa ca merita si el, saracu'.. Ereena, zi-i, mama, cum poftesti! Cum ar fi sa ma supar? Doar si eu ii alint pe ceilalti cum imi vine la gura
Ahhh, ce as mai face si eu un Moghioros, da' maine suntem la nasi.. Poate duminica sa dam o fuga prin Bucuresti? Va mai ganditi voi, laura si alina, si daca iesiti sa scrieti maine seara ca sa stiu din vreme, ca e din ce in ce mai greu sa calatoresc cu patratelu' pe tren..
Acum chiar ca ma duc la somn, sunt deja beata de atata nedormit.. Va pup! Ne mai auzim!
Lavi, de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mitsu-bishu/Mitsu-bishu.jpg)
Mitsu-bishu spune:
ramonaaaa, cum ai facut filmuletul acela? Colajul? Am mai vazut si la Ellenuta... Vreau si eu sa i fac la Conrad. Heeelp! Pliiiz!
Lavi, de baby Conrad
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
NOU!
![](images/user_woman.png)
ginnette spune:
Neata fetelor,
MaI intai:
LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC, ANDREI SI EMIR CONRAD!
S-AVETI PARTE DE NUMAI DE FERICIRE SI SA LE-ADUCETI NUMAI BUCURII PARINTILOR!
LA MULTI ANI CU SANATAE SI NOROC, CARLA ALEXIA SI MATEI!
SA AVETI PARTE NUMAI DE FERICIRE SI SA LE-ADUCETI NUMAI BUCURII PARINTILOR!
Apoi:
Vreau sa spun ca eu, una m-am simtit ca un .... cu motz, ca am sarit pozele LaureiD, si aseara am intrat special sa le vad; Laura, ai niste copii geniali si nu exagerez deloc! Iar poze cu 'buna si nepotii' mi-a placut cel mai tare (mi-a trezit niste amintiri).
Tot aseara am vazut si 'retrospectiva' Evei; m-a impresionat!
Am citit de si de Ceska; despre soacra, cel mai bine a zis Cristina sau Mada?! - ignor-o! zi ca " da, da" si fa tot ca tine.
Am citit si de Roli;off, cum mai te simti?
Lavi(mishu), bine-ai revenit; ceva poze?
Valabil si pt Ereena; s-a intamplat ceva cu blogul tau, ca-mi arata doar un post din decembrie (cel, cu cine seamana mai mult); ca dak n-ai mai "dat" pe-aici, te-am "cautat", pe-acolo .
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Ereena spune:
mitsu, ma bag si eu in discutia cu slideul. eu am un program se cheam proshowgold. ti l-as pune pe mail dar e prea mare. mai nou si picassa face filmulete si asta e gratis la ei pe site. sau daca vrei pot incerca sa ti-l trimit cu www.transfer.ro
roxana, nu-i nimic cu blogul doar ca nu am mai scris eu MATEI
MATEI LA 10 LUNI
PITICUL URIAS
ramonab spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mitsu-bishu ramonaaaa, cum ai facut filmuletul acela? Colajul? Am mai vazut si la Ellenuta... Vreau si eu sa i fac la Conrad. Heeelp! Pliiiz! ![]() Lavi, ![]() Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami Povestea nasterii Ne facem mari! www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli NOU! |
Fratele meu mi l-a facut.Are ceva program.Dar e destul de complicat.Iti mai trebuie si ceva programe cu care pui muzica, cu care o tai, o potrivesti.Destul de complicat.Ia luat o zi sa-l faca.
Al Ereenei cred ca e mai simplu.
RAMONA
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
RAZVANICI LA 1 AN
![](foto.gif)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Mitsu-bishu spune:
ramona, merci de raspuns, hai ca poate ma ajuta Ereena, ca nici eu nu's as intr-ale taiatului muzicilor, asa mi-am bulit windowsu', mi l-am virusat cu un "antispyware" ce venea cu song-cuterru' :(( In fine.. Povesti..
Ereena, daca nu e prea mare beleaua, poti sa mi-l trimiti pe transfer ala? Nu stiu de ce, da' nu prea am eu incredere in picasa, plus ca la cum imi merge mie netul, oricand pot sa pierd tot ce am lucrat... Si poti sa imi dai si un link catre "mostra" ? Ma tot chinui sa gasesc un colaj de-al tau cu printisorul si nu gasesc..
Lavi, de baby Conrad
Povestea nasterii
Ne facem mari!
NOU!
madalina28 spune:
LA MULTI ANI CONRAD!
LA MULTI ANI ANDREI!
LA MULTI ANI CARLA!
LA MULTI ANI MATEI!
Sa fiti sanatosi si sa aveti parte in viata de tot ce e mai bun!
Madalina
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
madalina28 spune:
Errena chiar ma intrebam cand mai apari mamica si Mateias cel bonlavior sa se faca repede bine!In leg cu inrebarea ta nu stiu sa-ti raspund.
Laurici ma bucur ca nu mai esti supi,stii cand spuneam ca mesajele mele sunt ignorate si ca se mai intampla asta fara sa vrem suntem multe cu multe problemesa treaca de tot supararea
Multa sanatate puilor bonlaviori!
Madalina
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
ramonab spune:
Va ziceam ieri ca toata ziua a plouat, apoi spre seara s-a lasat ceata si a inceput sa ninga si ziceam ca e prea moale vremea ca sa se aseze zapada.
Ei bine, avem o zapadaaaa!!E asa frumos afara!
Si sania e la socrii .Mergem azi dupa ea.Musai.
Maine vreau sa mergem pana in Ungaria sa vedem de un scaun de masina ca aici numa magarii sunt.
Sper sa gasesc ceva buna la pret bun.Cam greu, nu?
RAMONA si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
Micul print-blog