LMA Clopotei de ian-febr in sarbatoare (174)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

La multi cu intarziere insa cu mult, mult drag si din toata inima pentru:

AlinaTudor

Matei Alexandru,
Stefan,
Matei Patrick,
Alessia
Eva,
Ionut,
Serban,
Ven,
Carla,
Andrei,
Conrad,
Matei

Si pt azi:
Iannis
Si in avans pt sarbatoritii de maine:
Tudor
Eric

Multa sanatate, bucurii si impliniri tuturor!!!

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

DOCDECAPce mare si frumos sa facut domnul inginer,ce de bebei la petrecerea lui,mai asteptam poze.
MITSU ce mare sa facut Conrad,e asa de scump,are o gurita frumoasa,e frumusel foc.
ELIZA am revazut pozele Emmei de Craciun,nu stiu daca ti-am zis ca e o scumpa cu bonetica eisi ce ochisori are
DANY am inteles de la Ioana ca ai recuperat ceva din pozici si fimulete,ma bucur.
CREATA ma bucur ca expozitia este cu asa succes,am facut poze la tablouri chiar daca nu le-am agatat inca
http://good-times.webshots.com/photo/2215984260103063595ddSkIf,sunt amandoua puse si aici pozele care le-am luat miercuri,cele refacute
http://good-times.webshots.com/photo/2223553350103063595VWfvVi
Acum va las ca trebuie sa papam,revenim dupa.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

ziua bina, zuze buburuze

nu ma mai intrat de ieri din motiv de copil iubaret, ne-am jucat toata ziua, toata seara amandoi, tati e racit si l-am expediat in dormitor. azi am fost sa comandam tortul pt sambata viitoare http://www.nedelya.com/articledetails.php?ArticleID=206&page_num=17 i-am luat o gramada hainute, numai ca am ajuns acasa si am realizat ca nimic nu se potriveste cu nimic

danybv ,ma uit pe mailul comun sa vad adresa ta d email si daca nu e prea mare iti trimit programul.daca nu, poate apelez tot la transfer.ro
mitsu, inca citesc, nu stiu daca a functionat la tine

gatta, roxana si celelalte zuze iubite care mi-ati raspuns. la bucuresti nu pot ajunge,sotul mai lucreaza si luna asta la 8 ore, deci chiar nu reusesc.am sa ii repet analiza dupa ce termin cu furazolidonul la giurgiu si apoi mai vedem.va

MATEI

MATEI LA 10 LUNI
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

laurad mamica si dragalasii mici ,iubiti .
gatta , am vazut ca si tie ti-a placut kiddyland si ellenutei si laurei, numai ca daca ati citit atent nu ne lasa cu mancare din ezterior.nu stiu daca asta include si mancarea bebelusilor, din moment ce ei nu pot oferi mancare speciala pt ei . am sa mai trimit un mail. Cei de la Castelul Fermecat mi-au raspuns la mail ,dar ne invita la sediul lor pt mai multe informatii( ciudatii ) pe site arata super ok.

MATEI

MATEI LA 10 LUNI
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

lala d ,vin si poze cu matei imediat ce am vreme sa le pun. iti spun ca e asa indragostit sa ne jucam impreuna ,ca mi-e tare mila de el cum sta ca Labus cu capul pe piciorul meu in timp ce u stau la calculator si zice ma-ma .ma ridic si trec la joaca

MATEI

MATEI LA 10 LUNI
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132090 subiesct special pentru a stabili detalii legate de petrecere.

MATEI

MATEI LA 10 LUNI
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

danybv, nu gasesc adresa ta de mail.imi pot da PM ?

MATEI

MATEI LA 10 LUNI
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

aurel_cris m-a ajutat Alina Ct cu ceva poze si cateva filmulete pe care i le-am dat in decursul timpului insa din nefericire sunt prea putine fata de cele peste 10 000 de poze ale mele inca mai sper la o minune

Errena saru`mana pentru ajutor , astept programul daca se va putea pe email daca nu pe transfer cum ai spus tu , iti multumesc

Grati.ela multumesc de ajutor si tie

Fetelor vreau sa va zic ca si eu ma incadrez cu Maria mea in clubul bebelusilor care nu prea mananca , de fapt ea mananca dar numai cand vrea ea si in cantitati numai de ea masurate are zile cand papa bine si mancarea solida si laptele , ei sunt zile cand nu vrea decat lapte si asat ma doboara
Vreau sa va zic ca papa tot ce-i dau insa in cantitai mici ( gen :10 lingurite ) iar laptele daca nu i-l dau este vai si amar de mine , tipa de ne aud vecinii.
I-am zis asat dr si mi-a zis sa o infometez si vreau sa va zic ca am facut si asta vreme de cateva zile la rand si tot degeaba :urla pur si simplu pana ce-i dau si laptele deci papa mancarea cam cat v-am zis si pe urma vrea si laptele .
Mai sunteti careva in ipostaza asta ??? ca eu una ma declar invinsa in lupta cu ficamea

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

CYNTHIA cred ca ratasem pozele lui Octi de la mot,ce baiat mare si frumos ai tu acolo,ce tort frumos,ce-mi place cum are motul.
CRISTACOMAN am citit eu parca ca este SF.Anton,pai va zicem LA MULTI ANI! pt ziua onomastica,sper ca nu gresesc ca eu sunt cam adormita azi.
ANANDREIam vazut ca nu ai poze de la petrecere
DARENE
MIRE79
IANNIS CRISTIAN

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

fetelor eu am incercat sa-i fac ziua Ozanei la kiddyland si sincer nu mi-a placut atmosfera de acolo (multi romi....)...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput