rinoplastie timisoara
Raspunsuri - Pagina 3
bb_yasmi spune:
nuuu inca nu l-am vazut, decat varful care e umnflat. stiu ca dureaza pana intr-un an pana la rezultatul final;. m-am uitat pe net si m-am speriat de ce am vazut, cazuri nereusite si am cam intrat in panica. vineri dimi imi da pansamentul jos. sper sa nu fie stramb, cocosat, urat!!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
dea_dea spune:
bb_yasmi as avea si eu nevoie de nr de tel al dr cotulbea dak se poate ... sau oricine il are ...pls
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dea_dea bb_yasmi as avea si eu nevoie de nr de tel al dr cotulbea dak se poate ... sau oricine il are ...pls |
da un search pe google cu cotulbea si gasesti nr lui de tel si nr de la cabinetu lui.
pupici
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
dea_dea spune:
pff am facut rost de nr am sunat si ma programat la consultatie pe 23... sper sa fie totu' bine :)
bb_yasmi spune:
dea cum a fost???
_
dea_dea spune:
scuze k am rasp asa tarziu ... m'am operat ,totul a decurs foarte bine ,nasul arata foarte bine doar k mai e un pic umflat dar nu foarte tare ... sunt foarte multumita in esenta :)
bb_yasmi spune:
ma bucur ca tu esti multumita!! felicitari pt noul nasuc!!
_
dalina2x2 spune:
fetelor, imi spuneti si mie pretul?? Ca mor de curiozitate..
si refacere rapida "nasucurilor"!
dea_dea spune:
ms ms chiar sunt multumita :) pai pretul difera in functie de ce o sa'ti faca ,eu mi'am facut septoplastie si am dat 300 E la mine a fost ceva foarte usor ...