rinoplastie timisoara

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

nuuu inca nu l-am vazut, decat varful care e umnflat. stiu ca dureaza pana intr-un an pana la rezultatul final;. m-am uitat pe net si m-am speriat de ce am vazut, cazuri nereusite si am cam intrat in panica. vineri dimi imi da pansamentul jos. sper sa nu fie stramb, cocosat, urat!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea_dea spune:

bb_yasmi as avea si eu nevoie de nr de tel al dr cotulbea dak se poate ... sau oricine il are ...pls

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dea_dea

bb_yasmi as avea si eu nevoie de nr de tel al dr cotulbea dak se poate ... sau oricine il are ...pls

da un search pe google cu cotulbea si gasesti nr lui de tel si nr de la cabinetu lui.
pupici

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

pff am facut rost de nr am sunat si ma programat la consultatie pe 23... sper sa fie totu' bine :)

Mergi la inceput

dea cum a fost???

_

Mergi la inceput

scuze k am rasp asa tarziu ... m'am operat ,totul a decurs foarte bine ,nasul arata foarte bine doar k mai e un pic umflat dar nu foarte tare ... sunt foarte multumita in esenta :)

Mergi la inceput

ma bucur ca tu esti multumita!! felicitari pt noul nasuc!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

fetelor, imi spuneti si mie pretul?? Ca mor de curiozitate..
si refacere rapida "nasucurilor"!

Mergi la inceput

ms ms chiar sunt multumita :) pai pretul difera in functie de ce o sa'ti faca ,eu mi'am facut septoplastie si am dat 300 E la mine a fost ceva foarte usor ...

Mergi la inceput

da sa stii k doctoru nu cere nika ii dai cat crezi u de cuvinta ...;)

Mergi la inceput