Scandalul cip-urilor! Atentie ortodocsi!

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui gabidaniela
eu cred ca biblia nu e altceva decat un basm, si ca religia a fost inventata pentru controlarea maselor

Biblia este un basm frumos, iar religia a fost inventata de om cam de cand a inceput sa gandeasca, mai ales sa se gandeasca la propria fiinta.
Dar, da, religia, religiile (si Biblia) au fost corupte de mai marii lumii pentru a-si subjuga spiritual, dar mai ales material, supusii.

sunt curioasa ce anume din Biblie te-a facut sa te simti subjugat material si spiritual?

michelle

Mergi la inceput

va recomand o carte(de fapt e o serie)care e f. populara aici :
Left Behind(Supravietuitorii)-Tim Lahaye si Jerry Jenkins
despre "sfirsitul" pamantului/apocalipsa, profetii, etc..etc

http://www.kerigma.ro/carti.php?detalii=20960

http://www.leftbehind.com/

f. captivante si educative in acelasi timp...eu le-am citit pe toate si sunt printre cele mai fascinante carti care le-am citit vreodata.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle-usa
sunt curioasa ce anume din Biblie te-a facut sa te simti subjugat material si spiritual?

De unde si cum ai dedus asa ceva?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
eu cred ca biblia nu e altceva decat un basm, si ca religia a fost inventata pentru controlarea maselor

Biblia este un basm frumos, iar religia a fost inventata de om cam de cand a inceput sa gandeasca, mai ales sa se gandeasca la propria fiinta.
Dar, da, religia, religiile (si Biblia) au fost corupte de mai marii lumii pentru a-si subjuga spiritual, dar mai ales material, supusii.

ai spus ca Biblia a fost corupta pt a subjuga material si spiritual.
eu te intreb ce anume din Biblie te-a facut sa simti asta, ca tu, altii...lumea ar putea fii subjugata?

michelle

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
vin alegerile

Vin, vin! Si www.hotnews.ro/stiri-alegeri_locale_2012-12410839-video-preot-din-cadrul-mtropoliei-moldovei-catre-victor-ponta-muncim-primarul-iasului-iasa-majoritate.htm" target="_blank">preotii muncesc din greu sa iasa cine (le) trebuie!

Mergi la inceput