Scandalul cip-urilor! Atentie ortodocsi!
Raspunsuri - Pagina 20
xenocid spune:
Acu' daca stau si ma gandesc ce s'ar putea face cu cipurile ma cam ia frica.
De exemplu dupa ce se vor implanta cipuri tuturor oamenilor undeva intre vertebrele L4 si L5 si BOR va trece la butoane se vor intampla urmatoarele:
1) Toti cetatenii vor fi treziti electronic de la Patriarhie pentru a participa la Miezonoptica: Bzzzz
2) Daca in timpul liturghiei cetatenii se indeparteaza la mai mult de 2m de televizorul cu Trinitas TV : Bzzzz
3) Daca cetatenii vor schimba postul Trinitas TV in timpul liturghiei: Bzzzzz
4) Daca timp de 72 de ore cipul nu va fi inregistrat ca trecand prin porti bisericesti o echipa de tzarcovnici mascati se va deplasa la domiciliul infractorului si vor efectua o noua slujba de botez. Un cip suplimentar va fi instalat intre vertebrele C1 si C2. Bzzzzz BZZZZ!
5) Relatia pacatos duhovnic va deveni cu adevarat personala. Duhovnicul va uploada in memoria cipului sarcinile de efectuat moment in care vor fi trimise de'a lungul nervilor spinali impulsuri electrice ce'l vor arunca pe pacatos la pamant intr'o succesiune incontrolabila de matanii. Brrrr
6) Orice apropiere la distante mai mici de 30cm intre doua cipuri in zilele de miercuri, vineri, duminica, cruce neagra, cruce rosie, posturi mari de peste an, aniversari de sfinti si tarnosiri de biserici, va fi catalogata drept perversiune si va atrage interventia brigazii de tzarcovnici de la punctul 4.
7) Gata ca va dau idei :)
fdoina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xenocid 2) Daca in timpul liturghiei cetatenii se indeparteaza la mai mult de 2m de televizorul cu Trinitas TV : Bzzzz |
eu cred ca cetatenii astia au participat la miting
dealtfel am auzit ca au fost in mare fratie cu yoghini de la misa si patrioti de la ND
denizel spune:
citat din mesajul lui fdoina pleava o sa se aseze repede, dar furtuna numai Dumnezeu o mai poate opri ortodoxia e pe maini bune, Alin |
Ca ortodoxia e pe maini bune se credea si pe vremea "sfantului" Gafencu, n-am nici un dubiu....
periodic, se intampla ca ortodoxia romana sa fie in pericol, domnule.
Daca sunt si timpuri de criza, sunt enorm de mari sanse ca ea sa fie salvata. Prin lupta, desigur .
citat din mesajul lui iileana Cortexia, in acest caz, constructiv ar fi fost sa faci aceste precizari nu pentru ca te-am enervat eu, ci din start. |
Da, da, si dupa aia sa poti tu merge de capul tau pe strada, fara sa-ti fie teama ca dai nas in nas cu gherrillele lui Varlaam .
Lasa ca un pic de teama duce la respect pana la urma, nuuu?
fdoina spune:
citat din mesajul lui denizel periodic, se intampla ca ortodoxia romana sa fie in pericol, domnule. Daca sunt si timpuri de criza, sunt enorm de mari sanse ca ea sa fie salvata. Prin lupta, desigur . |
Denizel, abtine-te de la rautati ca iar o sa apara xeno sa-ti aminteasca de Cel care a zis "n-am venit sa aduc pace, am venit sa aduc sabie"
stai linistita, niciodata ortodoxia n-a fost in pericol
denizel spune:
stai linistita, niciodata ortodoxia n-a fost in pericol |
Iti dai seama, nu exista pentru mine, ca eretic, dorinta mai mare ca linistea ortodocsilor si siguranta ortodoxiei. Am vazut de ce sunt in stare unii ortodocsi cand considera ei (sau doar li se sugereaza de catre "sfinti") ca ortodoxia e in pericol .
Totusi, daca tu zici ca ortodoxia nu e in pericol, apai esti mai eretica ca mine . Pana si eu m-am lasat convinsa ca e in pericol :)). Accepti titlul de cioruta onorifica, ia zi?
fdoina spune:
citat din mesajul lui iileana Doina, Roncea a fost cel care a mediatizat scrisoarea Parintelui Iustin Parvu, cel care a publicat in "Ziua" un interviu cu el pe tema in discutie, cel care a promovat petitia intocmita in baza protestului parintelui. Speculatii refuz sa fac, dar ti-as recomanda spre lectura articolul la care tu insati faci trimitere in pagina a 7-a a acestui topic. |
stiu cine e Roncea
Iileana, erau doua lucruri separate, pe care cei ca roncea le-au amestecat, si de aici tot balciul asta jenant
pe de o parte, scrisoarea Pr Iustin, care era destinata Bisericii, nu mediatizarii publice...Pr Iustin(care e un copil batran) nu spune nimic nou, crestinii traiesc cu asteptarea Parusiei Domnului de doua mii de ani fara sa-si ridice poalele in cap si sa faca revolutii de strada
pe de alta parte discutia asta despre libertati care trebuia sa fie una laica si cat se poate de rationala...dar ea trebuia initiata de societate, nu de Biserica (parerea mea)
ce-a iesit...dupa mine, e marele "semn al vremurilor"
crestinii n-au asteptat niciodata libertatea de la Cezar, asa cum nici Biserica n-a fost vreodata in mainile oamenilor
fdoina spune:
http://www.rostonline.org/blog/claudiu/2009/02/argumente-pentru-respingerea.html
si un comentariu
A pleda un subiect serios si grav ca acesta la un post de televiziune cu "reputatia" OTV este ca si cum ai tine o conferinta despre Heidegger intr-o toaleta publica.
b.nica spune:
[/quote]Cu Patriarhia Satanica Romana care piteste draci in candelabre:
ISTORIA DE MILENII A ORGANIZATILOR SECRETE – MASONICE – A CAROR PRACTICI SI SIMBOLURI SATANICE (INTESATE DE IMAGINI SI PRACTICI ’’REPTILIENE’’)… NU MAI SUNT UN SECRET PENTRU NIMENI… Dar daca reptilele joaca un rol atit de important in luminarea ILLUMINATI-LOR!!!…. si ’’reptilianul nostru candelabru’’ a fost in istorie… un cadou… poate ca era momentul sa ne lipsim de el… inlocuindu-l cu unul, asa cum vedem in marile biserici ortodoxe ale lumii… unde candelabrele sunt ’’O HORA DE SFINTI SI INGERI’’!!!!! In cadrul societatilor apostaziate din lume circula multe speculatii fata de subiectul REPTILE, unele mai ciudate sau mai hilare decat altele. Pentru noi, cei ce indraznim sa ne afisam cu titulatura de NEAM APOSTOLIC – DIN BINECUVINTAREA SI BOTEZUL SFANT AL APOSTOLULUI ANDREI…. Nu e nimic neclar… ORICE ARATARE SAU INFATISARE SIMBOLICA A UNEI REPTILE, ESTE PENTRU UN ORTODOX EGALA CU INFATISAREA SATANICA!
[/quote]
Unde o gasisi Xeno?
Bine, daca vor sa ne indeparteze de simbolurile cu serpi, atunci sa lamureasca oamenii sa nu mai intre in farmacii ca astea au toate caduceul pe frontispiciu si deci sunt ale "reptilienilor" .
nikole spune:
Pana la urma ce se mai intampla?
Se introduc sau nu cip-urile astea???
Tocmai am fost anuntata ca nu imi pot reannoi aici pasaportul si tre' sa merg vreau-nu vreau in tara..
ceea ce mi-e imposibil...sa las serviciul chiar si ptr o sapt.(la nebunia de aici, poate nici nu mai am servici cand ma intorc), plus ca am copilul mic, pe care tre sa il iau cu mine,nu mai zic de o cheltuiala neprevazuta, nebunie mare...
ce Doamne iarta-ma e cu cip-urile astea?
s-a aprobat legea sau e in dscutie?
Eu nu imi pot face pasap. in Japonia, tre sa ma intorc in tara ptr asta???
aici banui ca nu are cum sa ne ...introduca cipu...de asta ne trimite in Ro.
Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
MihaiTexas spune:
Cipul este numai un element premergator al inselarii
talcuire la cartea Apocalipsa/despre inselare
Voi vorbi despre cel mai important lucru al vremurilor noastre; o sa va tâlcuiesc despre cine este fiara si despre altele, din cartea Apocalipsa, pt. ca nu mai este mult timp, e vorba de poate cativa ani sau chiar nu stiu cat de putin, pana cand inselarea descrisa in acea carte va incepe; sa nu va speriati pentru ca aceasta carte, pentru noi este; lumea asteapta un "Antihrist", insa noi o sa ne ocupam acum ,de ceva mult mai important (ceva ce noua, este tangibil, spre deosebire de ceea ce lumea numeste "Antihrist", si crede ca asteapta si ca va veni, in mod eronat - e drept, datorita dificultatii problemei in discutie)
(aceasta interpretare necesita cunoasterea destul de in detaliu, a anumitor elemente din cartea Apocalipsa; este scrisa de catre mine, un mirean crestin-ortodox din USA; nu provine de la vreo secta)
Cartea Apocalipsa nu este o carte duhovniceasca, atat cat este o carte de "matematica" (cu logica bazata pe corespondente, relatii si mai ales, substitutii de sens)
Trecem direct la problema:
"...vazand pe fiara ca era si nu este, dar se va arata.
Aici trebuie minte care are întelepciune."
Fiind vorba, despre o carte despre sfarsitul lumii, puneti-va intrebarea:
Oare, sfarsitul" lumii va veni si aceasta carte va ramane complet neinteleasa, pentru toata lumea, asa cum este acum?
V-ati intrebat, ce s-ar intampla daca s-ar talcui cartea Apocalipsa? (nu in sensul talcuirii intru care facem, afirmatii periculoase - pentru sufletul nostru - cum ca Obama, sau urmatorul, sau numaistiucine e "Antihristul")
Daca s-ar talcui aceasta carte, nu ar fi tot planul antihristic dat in vileag, si nu ar fi aratat, cat de "ieftin", de fapt este acest plan?
O sa tâlcuiesc despre "Fiara", asa ma rog sa ma ajute Dumnezeu.
Ca o mica paranteza, cuvintele "Antihrist" sau "antihrist", nu sunte mentionate nicaieri, in aceasta carte Apocalipsa.
Despre fiara:
Fiara este ca o copie a Fiului, pentru ca nu stie sa faca altceva. Copiaza pe cat poate, ceea ce face Fiul. Ce anume?
Fiara este mesia fals.
Fiara “invinge” iadul
Ce mai trebuie sa faca fiara? Zice ca:
"Fiara pe care ai vazut-o ERA si NU ESTE si va sa se ridice din adânc
si sa mearga spre pieire."
(…)
"Si fiara care era Si nu mai este – este al optulea imparat si este dintre cei sapte si merge spre pieire."
Tâlcuire:
“Era” inseamna exista
“Nu este” inseamna ca a murit
“Va sa se ridice din adanc” – VA INVIA (din “mare”)
FIARA TREBUIESTE SA INVINGA MOARTEA: SA MOARA, SI SA INVIEZE. Aceasta este talcuirea, la vindecarea ranii de moarte, a fiarei (ni se spune ca fiara este ranita "de moarte" cu sabia (care inseamna cuvantul lui Dumnezeu) dar, isi revine (invie) mai apoi, in mod miraculos). Aceasta actiune a fiarei reprezinta “lovitura de gratie”, sau ultima sminteala. Fiara este al optulea imparat si este dintre cei sapte; unul din cei sapte imparati va “muri”, si va “invia”, si va fi al optulea.
Am vazut ca fiara o sa “invieze” “din morti”. Ne ajung aceste detalii, sa recunoastem inselarea? Daca ramanem aici, vom fi inselati. Deci nu ne mai ramane decat, sa vedem cine este mai exact, aceasta fiara.
O sa trec catre miezul problemei, revenind la:
"Fiara pe care ai vazut-o ERA Si NU ESTE si va sa se ridice din adânc
si sa mearg#259; spre pieire."
si cautand si aici(!):
"Si în zilele acelea vor c#259;uta oamenii moartea Si nu o vor afla Si vor dori s#259; moar#259;; moartea îns#259; va FUGI de ei."
Deci inselarea (temporara, de timp "scurt") este cam asa:
Hristos a inviat din morti…
dar ce "folos" acum…
caci, iata:
Moartea a FUGIT din vii!
Moartea "ERA", si de acum incolo, "NU MAI ESTE"…Oamenii, nu mai mor.
Fiara despre care ni se vorbeste in cartea Apocalipsa, despre care ni se spune ca invie, sau de fapt moare – este acelasi lucru, din punctul sau de vedere – este: MOARTEA.
FIARA = MOARTEA
O sa fac si dovada clara a acestei afirmatii, prin doua versete din cartea de matematica (logica) despre care discutam, care demonstreaza semnul egal:
"Si FIARA (…) Si, cu ea, PROOROCUL CEL MINCINOS (…)
au fost ARUNCATI
de vii în iezerul de FOC unde arde pucioas#259;."
ni se spune intr-o parte, iar in alt verset ni se transmite:
"Si MOARTEA Si IADUL
au fost ARUNCATE
în râul de FOC."
Sunt alte versete, care suporta aceasta identificare, ca atunci cand ni se spune ca fiara iese din mare (abis), si mai tarziu ca "marea a dat mortii ei, si moartea si iadul au dat mortii lor", deci unde se arata, ca moartea (fiara) iese, din mare.
Rezumatul inselarii antihristice.
Se va "lua" moartea de la oameni, pentru un timp. O sa se spuna:
"Cum pot oamenii a ajunge la Hristos, cand moartea lor, nu e adevarata, de fapt? Nu vedeti voi, ca am inviat pe parintii vostri?"
(ascultati spusele Parintelui Cleopa Ilie (youtube), in legatura cu aceasta inviere a mortilor).
"Luati semnul "666" de la noi, si nu veti muri niciodata. Aici ramanem, cu totii, si vom face imparatia pe pamant"
Aceasta este "moartea dintai", care va pleca temporar; ea insa va veni, din nou, dupa perioada de timp stabilita exact in Apocalipsa, ca moartea cea de a doua.
Semnul "666" se talcuieste in:
o inima, inima tehnologica care iti ofera "nemurirea", dar in realitate se va dovedi, cel mai adanc regret etern, pentru ca distruge (vinde) sufletul, in schimbul nemuririi false. Inima aceasta va fi intr-adevar "minunata", si vor curge rauri de oameni, care vor dori-o. Sa nu devii nemuritor, ca vei muri.
In "dictionar", la Deuteronomul 11:18, puteti vedea ce inseamna "mana" si "fruntea" - acolo unde se primeste semnul fiarei 666 - in contextul cartii Apocalipsa, caci numai "mana" si "frunte", nu inseamna acestea: mana inseamna inima, iar fruntea inseamna sufletul.
Daca oamenii inteleg, ca nu au de asteptat, decat un timp foarte "scurt", si vor fi atentionati in detaliu, ei nu se vor mai grabi sa ia "semnul" ca sa devina nemuritori, si vor astepta, cu rabdare, trecerea numarului zilelor timpului "scurt", mentionat in Apocalipsa. Cred ca este vorba despre 3 ani si jumatate, insa cartea trebuie studiata mai in detaliu de catre Biserica, pentru a fi siguri asupra oricarui aspect. Totusi, nu vor asculta decat putini, pt. ca tentatia e prea mare si pentru ca asa, trebuiesc lucrurile sa fie.
Biserica noastra (Romana), ar trebui sa se intruneasca si sa emita, dupa multe discutii, de comun acord, o tâlcuire foarte simplu de inteles, clara si amanuntita a Apocalipsei, pentru ca toata lumea sa cunoasca aceasta lucrare, foarte limpede. Daca nu numai BOR, atunci chiar un Consiliu Ecumenic al Apocalipsei de Aparare Impotriva Fiarei, ca asa ne-a lasat Dumnezeu, noua sa ne impotrivim. Cred ca urmatorul pas ar fi ca Biserica sa emita o talcuire adevarata si completa, a cartii Apocalipsa, cu dovezi logice si de necombatut, care arata conexiunile multiplelor elemente, aflate in aceasta carte.