Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(26)
Raspunsuri - Pagina 18
CarlaV spune:
Oana_du, exact asta voiam sa spun si eu dar mi-a luat-o Ramona inainte
.
Nu mi-o lua in nume de rau, dar parerea mea este ca tot ceea ce descrii tu se datoreaza acumularii de calciu in tesuturi si asta nu se repara cu mai mult calciu, ci cu magneziu. Pe de alta parte, calciul din laptele fiert sau supus la temperaturi inalte nu se absoarbe, ci se depune tot, pentru ca sunt distruse enzimele care ajuta la absorbtia lui. La fel si cu branza si cu toate lactatele, cu exceptia celor nepreparate termic, de care nu avem voie in timpul sarcinii.
Daca ai lipsa de calciu parerea mea este sa il obtii din legumele proaspete, mai ales cele verzi, se asimileaza imediat si nu risti sa se depuna. Poti manca broccoli, spanac, varza, patrunjel, toate legumele cu boabe (mazare, fasole, naut, linte, soia etc.).
Carla,
s.18 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
mh spune:
Bonjurica
ne primiti si pe noi??![]()
Fetelor
multumesc din suflet...

Sa nu va mai tin in suspans, bebelina nu e asha de rau, e mai micuta cu 6 zile nu au fost surprinse perioade de bradicardie, plancenta gr2/3 fata de 3/4 la Pop, si nu sunt semne de suferinta fetala.
Ir uterine bune, cam 0.4 si IR ombilicala 0.6
Concluzia e ca placenta e cam de 30 de sapt ceea ce e mult, trebe investigat la hematologie, pana atunci aspenter.
Mi-a zis sa ma astept la o nastere inainte de termen si un bb cu greutate mai mica. E normal, pt ca placenta nu o sa intinereasca nici cu tratament, dar macar sa incetinim imbatranirea.
Nu ma indoiesc de calitatile profesioanale ale Dr Uscatescu, grija mea e alta nu prea am vazut sa iasa si analize bune si asta e cam suspect, prea toata lumea care ajunge acolo are garantat ceva.
Ma mai gandesc pana maine unde sa merg.
VA pup, am fugit, fata cea mare a facut un eritem pe obraji.
Mihaela 23 & Irina nov 2005
mihaelutza_c spune:
buna fetelor.
tiana,ma bucur pt tine,ca e totul ok.astept si eu sa merg pe 2 febr la dr(am programare pt morfofetala)abia asteptam sa-l vedem pe bebe din nou si sa ne faca dl.dr masuratorile si...bineinteles sa vedem ce va fi.
la toate si la bebeii vostri
CarlaV spune:
Miha, nici nu stii cum asteptam vestile. Una-peste alta mi se par bune, tu oricum stiai la ce sa te astepti, bine ca nu sufera bebe. Daca ajungi pana la 37 saptamani atunci este in regula, si cu tratament este foarte posibil.
In alta ordine de idei, va invidiez pe cele care locuiti in Timisoara, Arad... aproape de Ungaria. Pe de o parte aveti clinica de la Szeged cu posibilitati si conditii infinite fata de romanica, apoi va puteti face cumparaturile acolo, gasiti si lucruri de calitate mai buna si mai ieftine. Creste invidia pe mine
, ma consolez ca eu ajung la mare in 2 ore
.
Carla,
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Tiana, felicitari, ma bucur ca te-ai mai linistit
.
Anda_magda, am retinut ca bei multa apa, in cazul asta se aplica ce spunea Miha despre placenta, cu tratament se poate incetini imbatranirea, dar exista riscul de nastere prematura.
Aqua, felicitari pentru bebe miscaretz! 
Maria, eu lamaia o mananc cu sare
, din pacate eu si greturile din sarcina ne cunoastem demult si stiu de ce sunt (ele) in stare, adica nu functioneaza cu nimic sa le reduc macar la un nivel suportabil. Singurul lucru care merge este trecerea timpului, si cu asa stari trece foarte greu.
Carla,
madalinuza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mh Am revenit. De noi nu prea-s vesti bune, am fost asera la Pop la Diagnosis si mi-a zis printre altele, puls 120-130 cu perioade de bradicardie progresive 60-72, placenta grad 3-4 , semne de suferita fetala incipienta. Mi-a zis ca el nu crede ca va fii cu happy end decat daca fac tratament pt placenta, inj cu clexane. M-a trimis la dr Uscatescu la hematologie Fundeni, sa imi fac analize ptr trombofilii ceea ce crede el ca am. Eu ma intreb cum naiba acu 6 sapt aveam placenta gr 1 si acum e gr 3-4, pe langa asta cum naiba am trombofilie si totusi am deja un copil nascut normal fara nici un tratament. Nu mai stiu ce sa fac... Uscatescu am inteles ca da multe rez fals pozitive, la Coltea nu se face nimic pana la 10 feb si la Inst de hematologie decat peste 2 sapt. NU stiu unde sa merg in alta parte, nu cunosc niciun hematolog.. Philip ![]() Cata activeaza-ti PM. Incerc sa va prind din urma cu cititul da acu sunt cam bulversata. sa nu uit e roz caruciorul, 100%. Mihaela 22+ & Irina (nov 2005) mh |
madalinuza spune:
Daca te hotarasti sa mergi la uscatescu sa stii ca o gasesti doar dimineata f devreme pina pe la 7.30.E adevarat ca are multe gravide cu probleme de coagulare tocmai pt ca e buna si medicii le trimit la ea.Mie una imi e mai frica de aspenter pt ca se elimina f greu din singe si la o nastere prematura e risc de hemoragie la bb daca ai luat-o de curind. clexanul se elimina in cateva ore .
madalinuza spune:
Draga MH .Mesajele mele nu ajung in timp real ca sunt moderate. daca vrei activeaza-ti MP si iti spun mai multe. poate vorbim la tel.
madalinuza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iubita_tiana buna dimineata fetelor... scuzati, dar aseara nu am avut laptopul acasa sa pot sa va scriu, drept urmare va scriu azi aseara la ecografie a fost foarte bine..... inceputul....control pe masa, col inchis, fara dureri la palpare...medic fericit... pasul doi...pe patul de la eco.....doctorul isi spune cuvintele: DOAMNE AJUTA...si incepe ecografia...sotul...pregatit cu aparatul foto sa filmeze....minunatia....incepe eco.... pasul 3....EU SPERIATA...nu vad miscare....doctorul zice.....TRAIESTE.... uhhh...ce greu a fost pana acuma....si ma linistesc....totul a inceput foarte frumos, bebe statea pe spate, i se vedea foarte clar capul, fata, conturat nasucul, guritza cu buzele, barbia.....orbitele...totul se vede clar si frumos...desi e eco 2d.... vedem coloana, vedem inimioara, manutzele cu 5 degete, coatele,....stomacul, vezica urinara....genunchiul...talpa unui picior cu degetele.....bataile inimioarei le-am ascultat, inclusiv circulatia prin cordonul ombilical, a zis ca are IR 0.71, ceea ce e foarte bine.... sunt o fericita... ., mai putin ....dar cand vom afla si sexul, vom fi pe deplin fericiti sa avem un copil sanatos.... despre sex a zis doar ca nu se vede nimik intre picioare....dar nu spune ca e fetita sau baiat... 19+http://bd.lilypie.com/U6V5p2.png http://s299.photobucket.com/albums/mm310/taniutzaa/ |
dani3lla spune:
Neata burticute....adica buna ziua.
M-ati cam bagat in ceata cu IR-uri ,cu placente imbatranite si alte cuvinte in limbi straine.Mie nu mi-a pomenit nimic de asa ceva...e de rau?Trebuie sa intreb eu sau imi spunea dr daca era ceva ?

si o zi buna
DANA
18+
http://bd.lilypie.com/Ujqop2.png
http://community.webshots.com/album/568660826szWCkK