Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (50)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Ayla, imi pare rau ca ai probleme...iti tinem pumnii sa fie totul bine; poate alegi tu aici o fata de care te-ai apropiat mai mult, sa ii lasi un nr de tel, sa ne tina la curent cu starea ta si a bebeilor.
O sa vezi, Doamne Doamne o sa aiba grija de voi, chiar daca treceti prin niste momente putin mai dificile.

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

MONICA deci pana la urma tu vei fi printre primele mamici din odisee....
Eu iti tin pumnii sa mai "porti" bebelusele macar 3-4 saptamani, sa iasa sanatoase atunci cand va veni momentul.Si suntem alturi de tine

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Codrin - 28+
Poze la albumul dc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

m-monique,stiu ca poate o sa par batuta in cap dar mai am o intrebare .
[quote]eu din teama sa nu se invete cu biberonul (acolo e mai usor se supt, si curge mai repede) si sa refuze sanul (stiu multe cazuri!), l-am pus pe andrei numai la san.
pompa de muls am folosit-o doar in prima sapatamana, ca sa decongestionez sanul si sa nu fac noduri. apoi oferta s-a adaptat cererii si nu a mai fost nevoie de pompa.[quote]

si cum faceai ca sa descongestionezi sanul? cand te mulgeai? inainte sau dupa ce papa bebe? si cam cat, adica pana simteai sanii mai usori sau doar asa un pic de siguranta? cum stiai ca ai muls suficient sau prea putin? scuze ca te stresez si poate par intrebari copilaresti dar raspunsurile la acestea nu le gasesc in carti iar astia de aici nici nu vorbesc limba mea asa ca sa ma inteleg cu ei. si mersi anticipat.

27

Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge sufletul

ma mulgeam dupa alaptat, cand inca imi simteam sanii foarte plini. mulgeam cat sa se usureze sanul.

nu ma supar si nu ma stresezi cu intrebarile, ca si eu am fost in situatia ta.
cand debuteaza lactatia, sanul produce haotic (se numaste febra laptelui). de aceea trebuie muls putin dupa alaptat, ca sa nu se produca noduli.
cam intr-o saptamana (asa a fost in cazul meu) sanul s-a adaptat cererii, iar dupa alaptat nu mai aveam sanii asa de plini incat sa necesite muls.
pt. ca am nascut cu epiziotomie, dr. mi-a recomandat supozitoare de diclofenac. acest medicament m-a ajutat sa scap repede si de febra laptelui.

28+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

eu pe andrei l-am culcat pe o parte. un somn pe partea stanga, urmatorul pe partea dreapta. ii puneam in spate o patura facuta sul. asa tineam minte si pe ce parte l-am culcat.
pe la 3-4 luni a inceput sa se foiasca, si sa doarma si pe spate. iar de la 6 luni a inceput sa doarma numai pe burta, si cu fundul in sus.

28+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

eu nu am citit dr spock, dar ceea ce a fost citat mi se pare foarte util. ma refer la program: ziua e zi, noaptea e noapte.

pe mine prietenele m-au invatat ca seara sa-i fac un ritual: baie, alaptat si somn. baia i-o facem cam la aceeasi ora, 21. la inceput a fost greu, dar de la 3 luni i-a devenit o obisnuninta: dupa baie, mancam si ne culcam.
si acum e precum cainele lui pavlov.

28+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Ayla (Monica)vei fi prima si fericita mamica printre noi,cu doua bebeline frumoase. Dumnezeu o sa fie langa tine, nu te speria de cezariana, in cazul tau este alegerea cea mai buna, atat pentru tine cat si pentru fetite.
O sa ne rugam sa fie totul bine, cu tine si fetele.
Ciresica, da baby expo va fi pe 26 februarie.
Bine ca am reusit sa cumpar in mare ce trebuia, pentru ca obosesc groaznic, ma dor soldurile si spatele. Eu una am colindat dupa ce-mi trebuie cam mult, pentru ca nu gasesti tot ce-ti trebuie intr-un singur loc. Asyept si eu babay expo, sa cumpar lenjerie si paturica si pompa de san si biberon.
Despre cum o sa-l culcam pe bebe, eu i-am luat de la Chicco "Sleep Well -Sicur Night"....asa ca o sa-l intorc ca la rotisor, sa aiba capsor frumos, nu ca tati lui care are capul turtit pe stanga
http://community.webshots.com/album/569278164teEeTr ,poze noi cu burtica.
30-31

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

CAPITOL NOU

Maria 33+ Casandra-Maria

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput