Club Vila Bran??

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Am fost la Club Vila Bran si am stat sus pe deal , la vila 8 parca. Peisajul este superb, camera spatioasa, posibilitati multiple de distractie. Ca si o bila neagra, spatiile de parcare de sus sunt stramte si putine, urcarea se face pe un singur sens si e foarte abrupta, iti cam omori masina. Altfel, complexul e dragut si merita.
--------------------------------------------------------

"Sunt atatea minunatii pe lume pentru fiecare, doar ochi sa ai sa le vezi, inima cu care sa le simti si brate sa le cuprinzi si-atunci ale tale, toate vor fi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Eu am stat multe saptamani in acest complex ( pe parcursul a 3 ani), facand training la o multinationala ( sunt mai multe care au contract acolo).Tot ce vreau sa va spun este ca n-as merge niciodata cu copilul acolo,ce mi-au vazut ochii nu are rost sa va povestesc.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Papanash, povesteste, te rog, macar sa stim de ce sa ne ferim!!

Mergi la inceput

Am petrecut Pastele la Club Vila Bran, a fost supeerrr, ne-am simtit neasteptat de bine, servicii ireprosabile, amabilitate, organizare, program artistic, activitati pentru copii, vreme buna cu mult soare, mancare delicioasa, absolut tot! Nota 10!
Multumesc celor care, prin impresiile lor, m-au ajutat sa aleg aceasta locatie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

Laura, la ce vila ai stat?

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre

Mergi la inceput

La vila 6 de jos, cea cu Receptia. Am avut camera tripla la ultimul etaj, foarte mare si frumoasa. Doar ca exista dezavantajul (sau avantajul, depinde cum vrei sa o iei ) ca pana sus la restaurant unde se petrec toate activitatile este de urcat cca 10 min, dar pe un drumeag foarte dragut. Cand vom mai merge, vom alege vila 5 care este chiar acolo aproape.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

si noi am fost de Paste acolo. noi am stat la vila 11.poate ne-am vazut din intamplare pe acolo Laura, cine stie:)ma uit acusi la pozele voastre

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Paste 2009
Hainute pe comanda

Shopping pt.copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Fetelor, m-ati convins sa merg si eu acolo!
Am facut rezervarea week-end-ul acesta, de 1 mai! Mai merge cineva?

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 20+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

ce preturi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

Am fost in minivacanta de 1 mai la club vila bran si a fost superb!

Au organizat pt. copii in doua zile consecutiv petrecere cu jocuri, concursuri, dans, face painting, baloane, mascote, clovn, printese si la sfarsit TORT si sampanie pt. copii. Nu pot descrie in cuvinte cat de fericiti au fost copii.

La ora 13 ii plimbau pe ponei iar adultii pe cai. La ora 17.30 era proiectie cu filme de desen animat intr-o sala special amenajata (le-a facut si popcorn). Au locuri de joaca peste tot inclusiv in restaurant. Mancarea super buna iar personalul foarte amabil.

In concluzie pentru cei cu copii mici merita din plin o vacanta la club.

Daca mai vreti detalii si impresii....just ask.

Mergi la inceput