Nou stil de viata (245)
Raspunsuri - Pagina 19

violeta70 spune:
Buna fetelor,
am intrat rapid sa dau raportul: 67,5 kg, deci stagnare .Cred ca stresul isi spune cuvantul. Dupa-amiaza plec la Brasov. Maine dimineata sunt programata la histeroscopie. Sa dea Dumnezeu sa fie bine.
Intru diseara sa citesc din urma, acum nu am timp deloc.
Pupici la toate fetele!
O dupa-amiaza cat mai placuta

Tzuni spune:
hello.
Am venit de la munca cu o satre de rau groaznica, cu durere de cap si usturimi in gat. Nici MEri nu-i mai prejos, saracutul ei nas e facut varza! Draga de ea...
Raportez: 74.8 - atat aveam azi dimi
PS. Azi la munca am montat un material cu picturile lui Sabin Balasa. Ma regasesc in toate: grasa si cu par lung
Zuzilici, angajeaza si tu un killer!
Gabrielama, ce papi bun azi?
Delidana, ai vazut ca pt chipsuri dansez. Atunci de ce sa nu ma bat pt chec?
Mephala, am "ras" de laringita ta. Cred ca m-ai blestemat!
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE

hcclara spune:
salut!
Anda aici sunt , bine multumesc, da, la mentinere ca tot la 66 sunt, fara un plus sau un minus! dar de ieri am inceput sa gandesc de doua ori inainte de a baga ceva in gura, asa ca sper ca mi-a revenit mintea la cap!
Ioana ce fain ca ai inceput sa treci iar pe aici! poze noi nu ai? ca tare as vrea sa o vad pe Delia, si pe tine, normal! cum mai esti, blonda sau bruneta? de la toamna merge Delia la scoala?
tumpi bine ai revenit! cum e in noua locuinta?
Tzuni,sanatate si tie si lui Meri!
Violeta bafta, sa te intorci cu vesti bune!
Delia,lou spor la invatat! si sa veniti cu note mari!
Auzi fetele cu copii...am o intrebare!in noiembrie 2007 am programat amandoi copii pt vaccinul de meningita! dat fiind ca in acea zi Luca era racit, doctorul l-a amanat, i-a facut numai lui Marc in ziua respectiva! insa asistenta a pus abtibildul de pe siringa in caietul de vaccin, ca si cand i l-au facut! i-am spus apoi dr-lui dupa vreo jumate de an, insa el zice ca nu,nu se poate sa nu i-l fi facut, daca acolo e abtibildul cu nr vaccinului! Insa si eu si barbatu-meu stim sigur ca nu il facusem. in fine, intrebarea mea e...daca totusi l-am fi facut, si il mai facem odata, are consecinte neplacute sau nu are vreun efect? voi intreba si dr ca am programare saptamana viitoare, insa as vrea sa stiu.
Zuzi da soacra nu mai pleaca de la voi? si eu zic ca n-are rost sa te certi cu sotul pt ea, mai da-o incolo, fa-te ca nu vezi, nu auzi, stiu ca e greu da ... am auzit ca la voi e frig, vorbisem intr-o zi cu rudele si mi-au zis ca fetele nu se dusesera la scoala in ziua respectiva din cauza gerului!
La noi s-a incalzit vremea acum!
pupici la toate si o zi buna!

Happy_in_TO spune:
In drum spre munca mi s-a aprins beculetul de la bord care imi spune ca ceva nu este in regula cu frinele ABS la masina. Am sunat la dealer si ma duc miine la prima ora. Sper sa fie acoperit de garantie, ca e noua si nu are nici 20 de mii de km...
Tzuni, imi pare rau ca tea-i imbolnavit si tu... Te pup virtual, ca nu se ia
Zuzi, las-o naibii pe soacra, ca asa sint ele... Si a mea fosta soacra ma mai suna de citeva ori pe an, ca vrea sa ne intilnim, sa vada fetele. Nu am nici cea mai mica dorinta sa o vad. Ii vorbesc politicos la telefon, dar nu o incurajez.
Puskin, ma uimesti cu ambitia ta! Multumesc pentru incurajari si pentru ca ne ajuti pe toate sa ne tinem pe linia de plutire!
mai vin...

Hopes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tzuni hello. PS. Azi la munca am montat un material cu picturile lui Sabin Balasa. Ma regasesc in toate: grasa si cu par lung ![]() Delidana, ai vazut ca pt chipsuri dansez. Atunci de ce sa nu ma bat pt chec? ![]() _ Tzuni ![]() ![]() ![]() |

Zuzilici spune:
Dragelor aveti dreptate dar cand o vad asa perfida imi vine s-o strang eu de gat, nu mai angajez nici un killer mai Tzuni ca daca nu face treaba pana la capat? In orice caz de duminica o ignor totalmente, dar totalmente. A vazut, a simtit si chiar m-a intrebat ce-a facut de m-a suparat asa de tare. Hmm! I-am zis si eu nimic si-am plecat la mine in camera.
Aseara n-a mai rabdat si l-a intrebat pe F ce-am cu ea...
. Asa ca o las sa fiarba in suc propriu pana i-o veni rau.
Stiu ca-s rea (Doamne iarta-ma) dar m-am saturat pan' la Dumnezeu si mai departe si mai stiu ca nu ma tine mult. Asa ca sa aibe rabdare sa-mi treca.
Tzuni imagineaza-ti prin ce-a trecut Meri daca a avut si ea aceleasi simptome ca si tine. Saracuta. Sanatate amandoura.
Happy e bine, ca-i vorba doar de telefoane eu stau cu ea din marte anul trecut si deja mi-a ajuns. La mine e o situatie mai dificila si cel mai mult imi pare rau ca atunci cand F n-o mai suporta si vrea s-o trimita in lumea larga eu sunt cea care nu-l lasa si-i pune pe tava toate motivele pentru care sa nu faca asta. Dar ziceti si voi unde s-o trimit in starea ei? Ea are nevoie de supraveghere 24/7. Cine o sa stea cu ea in Ro? Nici dracu ... sora-sa deja nu mai poate si nu e zi de la D-zeu sa nu-mi spuna ca daca era acasa o lasa "balta" de mult. Asa ca unde s-o trimit cand F e singurul ei Copil? Sunt sigura ca daca o sa se intample ceva cu ea pe-acolo o s-o aibe pe constiinta toata viatza. E posibil sa ne mai blameze si pe noi ca din cauza noastra a trimis-o sau mai stiu eu ce. Atunci o s-o vada perfecta si buna si neinteleasa de noi.
N-am chef sa-mi traiesc tot restul vietii cu asa ceva. Ok! dinou am luat-o razna. Scuzati.
CLaudia sa stii ca e un frig de crapa pietrele. Azi dimineatza era asa de ger ca 1 min. cat mi-am curatat masina de zapada mi s-au lipit narile asa de frig era. Erau -12 grade si cu factorul vantului probabil aproape de -30. Frig de ma gandesc numai la o Cuba sau ceva de genul.
Anda bafta azi cu interventia de la dentist. Cat mai ai pana scapi?
Mephala . Sunt mai bine motaneii?? Dar tu? Vorbesti?
Revin.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

puskin spune:
Fetele, va , mai stau un picut si plec, ma duc la masaj
. N-am mai fost de mai mult de 2 luni cred, de-abia astept.
Revin mai tarziu...

Zuzilici spune:
Ruxi ferice de tine. Iti urez relaxare maxima.
Crystina salata o fac foarte simplu. Fasole www.istockphoto.com/file_thumbview_approve/1768743/2/istockphoto_1768743_mixed_beans.jpg" target="_blank">mixta fiarta in care toc morcov, tije de telina, ceapa rosie si ardei cubulete si o dreg cu sare, ulei de masline si otet de struguri. Asta-i toata www.brazilchu.com/Dataimages/MIXED%20BEAN%20SALAD.jpg" target="_blank">salata. Mai putin boabele de porumb, dar e o idee.
Caro tu pe unde ai disparut? Te-am cam speriat cu cat am scris in ultima vreme, nu-i asa? Vrei sa deschid eu urmatorul capitol?
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)