Nou stil de viata (245)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Vikingo, hai ca a iesit luna! Tu apari ca varcolacii, noaptea..

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Tzuni, mergem intr-o tara araba, ca astora le plac femeile mai durdulii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happy_in_TO

Tzuni, mergem intr-o tara araba, ca astora le plac femeile mai durdulii!

Da, da... Am citit ca in opinia lor, o femeie frumoasa e cea care "umple singura patul". Io incep sa dau pe dinafara!

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara>

HAppy, Tzuni...sunteti haioase....Pai.Tzuni daca tu dai pe afara...inseamna ca eu ocup 2-3 paturi. LA cata sunt.......ma iau astia drept plapuma. Dar lasa ca dau eu jos....

Azi am papat asa:
Dimineatza...nik pt ca nu am avut cand.
Pranz: o pulpa de pui pe sticla cu salata varza
Cina: un iaurt mic si o cana de lapte 1.5%
2 l apa...si mai tb fructe dar nu au mai incaput.

MAine mi-am propus sa pap pulpe fierte fara pielita (2 pulpite superioare) cu muraturi, o banana+o mandarina, iar seara o cana cu lapte. sa vedem daca imi si iese.

La cantar cred ca tb sa schimb bateriile ca dupa o saptamana de regim...mare lucru nu s-a miscat...dar vedem maine dimineatza poate am vreo surpriza placuta.

VA poop si pe maine la raport!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni
Puskin, cum pana mea sa nu te admir cand ai lipsit mai bine de-o juma de an si cand ai venit ai rupt gura targului cu ambitia ta. Io cred ca tre sa lipsesc macar juma de viata ca sa adun atata ambitie! Bafta cu masinuca! A mea are acum parbrizul crapat. Cineva cred c-a aruncat cu vreo piatra... Da' nu ma mai enervez ca abia am pus stergator nou pe luneta (mi l-au rupt). Aaaa, si sa nu uit, acum mi-au rupt varful antenei radio!

Ehh, mi-a lipsit acel ceva care sa ma motiveze. Si ceva-ul ala a fost o poza facuta de prietena mea cand am fost in Creta. Cand am vazut poza, am zis Doamne, inca sunt mare , deci la slabit cu mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni
Vikingo, hai ca a iesit luna! Tu apari ca varcolacii, noaptea.._Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
Ce bine stii tu sa aduci un zimbet, acum am venit de la cinema:seven pounds... uhhhh... Sa mai imi revin oleaca.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Happy_in_TO
Tzuni, cind o pui pe Meri sa doarma, pune-i o perna doua sub saltea, sa doarma ca pe un plan inclinat, cu capul in sus. Sau daca doarme cu tine, aranjeaza pernele in asa fel incit sa doarma cu capul mai sus decit corpul. O sa ii ajute sa respire mai usor iar mucii o vor lua la vale din cauza gravitatiei :)))
Adevarat. Subscrie alta mama de doi pui. Mucii tre sa ia calea gravitatiei neaparat ori scosi, dar am rog uneori e o treaba complicata. Gasisem aici o pompa simpla si buna tare, am fost pomenita pe la biserici in toata lumea pe unde a ajuns, trimisa de mine mamicelor din grupa lui Aldo. Nu vreti sa stiti ce fata a facut farmacista cind am cerut 20 de bucati si cu ce mila l-a privit pe Aldo perfect in forma in ziua aia, care gingurea si el ca puii in carut.Mai sunt de f mare ajutor picaturile alea de se pun pe perna, cind nasucul e infundat merg de minune. Ti le recomand f fff calduros! Pe Nadja nu am mai chinuit-o cu pompa, ci i-am sters nasul cu apa calduta inainte de nani, pe urma un sg puf dintr-un spray de nas pt copii, cu apa de ploaie ori sarata ceva d egen, nimic agresiv si pe urma citeva picaturi pe perna cu uleiurile alea si sa stii ca a functionat. Neaparat bebelina pozitionata cum zicea si Alice, ceva sub saltea ori o perna confortabila. Si afara la aer, indiferent de vreme, impachetata bine si cu nasul la aer si ma duceam de nebuna cu carutul pe malul marii cite o ora doua sa inhaleze ce e bun. Sport minunat pt mama! Tre sa fac si eu nsite poze cu jeansii preferati sa ma mindresc la anii mei cu ce inca e in stare excelenta.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Lol Happy, nu maii dau quote la mesaj ca vrei sa-l stergi, eu nu-i stiu nickul tipului, oricum poveste ciudata rau acolo. Alberto al meu imi zice ca-s mai de treaba cind nu sunt la cura, ah dragul de el trecuram si noi prin multe, simbata e ziua lui si e cifra rotunda. Sper sa-mi iasa petrecerea surpriza. Ca e iubirea mea si merita.Azi dimineata aveam cu un kg mai mult decit ieri! Vineri si simbata dimineata aveam 70,4kg, duminica 71,8 si azi dimineata 72,8kg. Asa o chestie nu mi s-a intimplat niciodata. Ok nici nu am stat sa ma cintaresc mereu, dar oricum. Am elucidat misterul. Periodul veni azi, cu 5 zile mai devreme decit de obicei la 33-35 de zile, adica veni ca sa zic asa normal la 28 d ezile, daca pot zice la asa o rarirtate in 18 ani. Si am observat ca in ultimele 2 sapt am mincat f sarat, m-am surprins lingind cristale de sare marina, folosisem la ceva. ma gindeam cind savuram sarea ca tre sa am ceva lispuri prin organism de ma iau asa instincte. Ma tin de dieta, dar cu raportul va rog, martea viitoare, pur si simplu pt 2-3 zile tre sa evit cintarul. Imi vad de regimul meu de viata si sunt sigura ca spre we imi revin undeva la 70-71kg. Inafara de 2-3l de apa si eliminare sarii ce-mi mai recomadati?Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Ce bine-mi sta mie cu 3-4 mesaje unul dupa altul, ete asa ma lasati voi sa vb singura ca o cucuvea, asa-mi trebe daca nu tin la somul de frumusete.Merg la sot ca si el e pasare de noapte, ne potrivaram la asta, pina la 2-3 e intotdeauna cineva treaz la noi. Ori dupa asa un film merg sa-mi termin "Al cincilea copil" a lui Doris Lessing, cu un subiect la fel de rascolitor.Anyway sa nu uit, filmul merita vazut, mi-a adus aminte de un film cu morgan freeman, i-am uitat numele acum..iesi cu senzatia ca ai nevoie de un drink tare.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna seara dragelor si scuzati-mi absenta. Weekendul asta a fost de KKo. Sambata am mancat la pranz : ribs (2) + yams facut la cuptor si seara un iaurt.
Duminica micul dejun: l-am pregatit frumos si omeneste si-am mancat (show cu soata din cauza soacrei) . Dupa n-a mai intrat nimik in afara de cafea si aia printre lacrimi mai toata dimineatza. Lacrimi de nervi, de frustrari de sentimente aiurea. Pe la 1 am mancat un iaurt si apoi pranzul pana-n 3 - alta coasta ca-mi ramasese de sambata + cartofi. In rest apa pana azi dimineatza.
Azi am mancat:
Ora: 10:00 – cafea cu fat free cream & 750 ml apa + 1 castron de www.naturespath.com/products/cold_cereals/flaked_cereals/flaxplus_r_flakes" target="_blank">cereale
Ora: 12:30 - cartofi fierti + 1 carnat (de pofta, azi fiind prima zi de rusi) + salata verde + 500 ml apa
Ora: 16: 00 – 2 mandarine
Ora: 18:30 – salata verde cu ridichi + ceapa verde + castravete

Si meniul de vineri:
Ora: 7:30 – 500 ml apa + cafea cu fat free cream
Ora; 10:00 – un castronel micutz cu www.naturespath.com/products/cold_cereals/flaked_cereals/flaxplus_r_flakes" target="_blank">cereale simple, fara lapte
Ora: 12:00 – un ou fiert cu sote de legume (patai verzi si galbene, ardei rosu) si piept de pui + salata verde combinata cu arugula + 500 ml apa
Ora : 3:23 – 500 ml apa
Ora: 18:00 - salata de fasole

Ei acum ca m-am spovedit pot sa trec mai departe.
Tzuni sanatate multa Mariei si speram sa-i treaca nasucul cat mai repede. Subscriu la cele spuse de Happy cu capul ridicat in timpul somnului.

Ruxi felicitari si ai toata admiratia mea.

Delidana felicitari si asa sa-ti mearga tot anul scolar.

Liris sa stii c-a venit "polul Nord" la noi. Ce bine de voi ca deja aveti vreme de primavara. Sarcina usoara si sa stii ca n-ai luat multe kg, zic eu.

Lai v-am admirat si eu in poze. Se vede c-ati avut o nunta de vis. Spor la sport in continuare.

Vik iaca am aparut si eu la ceas de seara. Mai esti?

Mephala ai zis c-apari si tu mai pe seara...iar ne-ai sarit.

Dordia m-ai facut sa zambesc cu "plapuma". Draga mea sper sa scapi de 'asocierea' asta cat mai repede.

Gusta chiar asa ce se intampla duminica?

Happy_in_TO sa stii ca foarte rar se intampla pe-aici un fluerat sau ceva de genul. Mie in 10 ani cred ca mi s-a intamplat de 3-5 ori cel mult. Dar in Ro am primit un "compliment" de maibine nu-l primeam, ceva de genul: La ce cantina mananci de ai soldurile asa de mari? si sincer nu aveam decat vreo 54 kg, si chiar eram sexoasa dupa spuse-le lui F care m-a cunoscut in vremea aceea.

Violeta bafta la Brasov. Sa te intorci cu vesti bune.

Tumpi spor la decorat noua locuinta. Vreo peripetie ceva la mutat?

Cris ma gandesc la tine si sa iasa bine operatia.

Crystina te-asteptam cu meniul cand ai timp.

Va pe toate pe maine.

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput