Eminescu si manelele

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Alt subiect care sa agite spiritele si care sa arate ce de 2 bani e Romania. Multumim, Desprecopii!...

Daca sunteti interesati ce s-a intamplat astazi, 15 ianuarie, in Bucuresti, hai ca va spun eu.
La mormantul lui Eminescu (cimitirul Bellu) a fost plin de mici si mari.
Copiii din clasa baietelului meu (clasa a 3a) nu au facut astazi ore, au fost la mormantul poetului, au pus cate o floare, au aprins lumanari si au recitat in cor Revedere.
Erau si elevi mai mari, erau si studenti, erau profesori, erau televiziuni.

Astept laude, ca de vazut indexuri acuzatoare m-am saturat .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Bravo, uite ce frumos! Eu chiar ma bucur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

oricum, ce pretentii sa avem de la altii daca noi abordam subiectul Eminescu prin prisma abundentei de stiri mondene!

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Alt subiect care sa agite spiritele si care sa arate ce de 2 bani e Romania. Multumim, Desprecopii!...

Daca sunteti interesati ce s-a intamplat astazi, 15 ianuarie, in Bucuresti, hai ca va spun eu.
La mormantul lui Eminescu (cimitirul Bellu) a fost plin de mici si mari.
Copiii din clasa baietelului meu (clasa a 3a) nu au facut astazi ore, au fost la mormantul poetului, au pus cate o floare, au aprins lumanari si au recitat in cor Revedere.
Erau si elevi mai mari, erau si studenti, erau profesori, erau televiziuni.

Astept laude, ca de vazut indexuri acuzatoare m-am saturat .

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Minunat.
Mentionez ceva off-topic: eu mi-am adus din Romania carti oameni buni,geamantul plin de carti, carti care n-au costat mai mult de 9.99 lei adica cca.2,5 euro, carti legate cu semn de carte, carti de valoare, Marile Sperante, Ion, Cartile Junglei, Notre-Dame de Paris, la un pret de pomana zu asa si nou-noute, minunate...Nicaieri in Vest nu o sa gasiti carti la un asemenea pret(ma refer noi, legate, etc)...Nicaieri.
Exista cultura vie in Romania pentru cine stie sa caute.

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Recunosc - nu m-am gandit nicio clipa ca subiectul asta ar fi si asa:

Citat:

Ma intristeaza cand descopar ce naivitati ascund cateodata.

Nu mai bine vorbim despre Eminescu? Sau, cum zice Ilse, 'cultura vie'?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelka

Nu mai bine vorbim despre Eminescu? Sau, cum zice Ilse, 'cultura vie'?

Mihaelka, tocmai ai ratat o postare in care sa vorbesti despre Eminescu...
Ce ai preferat in schimb? Ceva periutze ;), ceva etalare a "naivitatii" tale ;) si ceva "ia uite ce intriganta mica e Denizel" ;).

Spre deosebire de ieri, cand am m-ai luat pe nepregatite, astazi nu m-ai dezamagit deloc .

Toate-s vechi si noua toate ...

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelka

Recunosc - nu m-am gandit nicio clipa ca subiectul asta ar fi si asa:

Citat:

Ma intristeaza cand descopar ce naivitati ascund cateodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Nu stiu cum se face dar eu in ziarele mele nu citesc aproape niciodata (ca sa nu exagerez) despre Columbeni si altele/altii. Probabil fiecare citeste ceea ce il intereseaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Eminescu e nascut acu ceva timp si a tot aparut... asa ca lumea a tot citit despre el...basca este mort si nu mai este interesant.
Lumea o vrea pe columbeanca ca este vie si face lucruri noi.
Asta e viata nene...nu ai ce face.
Nu sint astia de la noi mai breji ca altii..de aici concluzia ca asa sint oamenii pe planeta
Daca facem un experiment si punem ceva cu Shakespeare si ceva cu Victoria Posh o sa vedeti ca 99% din mapamond (inclusiv denizel) alege stirea cu Victoria Posh ...si cum este economie de piata automat stirile astea au prioritate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Faptul ca exista cateva ziare care au in permanenta pe firmament Monici sau minuni nu inseamna ca Eminescu nu e onorat cum trebuie. Acum, depinde si unde cauti stirea despre Eminescu; daca te astepti s-o gasesti in Libertatea, poate vei gasi o caseta minuscula inghesuita prin penultima pagina, si aia referitoare la cine stie ce aspect senzational al vietii lui amoroase - evident, fabulatie absoluta.

Fetele au dat deja exemple despre ce si cum se intampla zilele astea.

Nu neaparat ceea ce e sare-n ochi da nota definitorie.

Lasandu-l pe Eminescu la o parte, daca e o problema de receptare a valorilor, asta se intampla pentru ca nu au trecut suficient de multi ani dupa cei 50 de "tasare". Pentru ca dintr-un sistem in care valorile erau aratate cu degetul, desemnate, in care exista obligatia de a cinsti valoarea prestabilita de regim, s-a trecut la un sistem in care valorile trebuie identificate si confirmate. Mai mult, cum spunea si Mihaelka, unele deprinderi s-au "tocit" de atata obligatie de a cinsti (non)"valorile" practicata atatia si atatia ani, fara drept de cracnire.

Mergi la inceput

Inclusiv Denizel, Guestus? Sigur Denizel? Sigur-sigur?
Hai maaa...Denizel n-a facut altceva decat sa cumpere azi dimineata un iris si duca/aduca pe fi-so de la cimitir .

A, Posh poate sa astepte mu-ult si bine. Eu deschid stirile cu Anouk .

Mergi la inceput