Nu mai suport intrebarile despre bb

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika
pe la 20 si ceva de ani te intreaba cand te mariti

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

eu deja cand am trecut de 25 rudele isi faceau griji deja...vai nu se ma mai marita, va ramane fata batrana. deja veneau cu propuneri, sugestii, pretendenti. imi ziceau sa nu cumva sa fac neamu de ras. si dupa 6 luni de cand il cunoscusem pe sot, am primit si veritabilul inel. si au respirat si ei usurati la faza asta. acum imi poarta sambetele cu copilu...
aaaaa si in tinerete mai aveau ei o grija....fumez??? da frate fumez si ce??? fumez banii vostri? sanatatea voastra? eu imi asum riscu asta.
oamenii astia cred ca nu au alte preocupari. le-ar trebui niste teme pt acasa sa uite de noi.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

of of mai mai!
ramonika..tu imi amintesti de primul meu mesaj postat aici pe forum..
eram terminata!inebunita de durere..nu mai aveam chef de nimic si nimeni!ma gandeam doar la bebe!!
insa..exista o vorba..chiar si atunci cand spui ca nu mai poti,tot continui..ptr mult timp!!!
uite..exemplul meu-de cand am intrat inebunita de durere..de cand m-am lasat de munca,a 2 a facultate,scoala de soferi..de tot(in afara de sot),ca na..stiam ca e bun de samanta!!ce rautacioasa sunt si plina de sarcasm si ironie..insa asa devii cu timpul..
dar sa revin..de cand am zis ca nu mai pot,nu mai suport..ghici ce am facut?am continuat!!am trecut prin 2 operatii-o laparoscopie si o operatie clasica..iar acum ma asteapta un fiv!care va fi cel norocos!!o stiu sigur!
avand aproximativ aceeasi varsta cu tine..iti pot spune sa nu-ti mai plangi de mila,ci sa incepi sa lupti ptr ce vrei!!!sa incepi sa faci investigatii,analize si sa rezolvi probl cat mai repede!
iar..raspunsul meu ptr lume..este urmatorul-fratilor..inca nu sunt destul de coapta la minte ptr a avea si intretine un copil!nu am maturitatea necesara!si intr-o lume atat de rea,unde abia abia ma descurc eu..ptr ce sa mai chinui un copil?cand voi fi in stare sa il apar si cu dintii..atunci voi face un copil!!chiar si la 40-50 de ani!e alegerea mea!!sau alta varianta..am luat pastile pana acum si trebuie sa fac o pauza mai lunga..cel putin 6 luni-nu vreau sa risc!sau mai nou..asta o folosesc acum..m-am operat de apendicita..si trebuie sa astept cel putin 3-6 luni sa ma refac!(asta ptr ca nimeni nu stie ptr ce m-am operat!nici macar mama!doar eu si sotul).
si vreau sa-ti zic ca asa le inchid subit gura la toti!
si..cred ca e relevant sa specific si faptul ca..eu incerc de 10 ani sa am un bebe!!deci inchipuieti prin cate intrebari si alte cele am trecut..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Buna,

imi pare rau de intrebarile care te necajesc, am si eu parte de ele pe un alt plan ... stiu ce inseamna sa ti se intre cu bocancii in suflet in mod gratuit. O idee: spune-le ca nu vreti sa faceti copil acum pt ca tocmai ati inceput demersurile pt emigrarea in Canada si dureaza foarte mult pana terminati toate etapele, pana va cheama la interviu bla-bla. Si ca preferi sa ai un job asigurat acolo inainte de a face un copil. Asa le inchizi gura si iti dai o marja de 2 ani in care sa fii linistita.

Spor la dosarul de Canada!

Sibylle

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

[/center]

Mergi la inceput

delphinas...misto faza..ca ramai fata batrana..
ce sa zic eu? ca am mers cu socru ptr prima data la el acasa..la tara..si vreau sa zic ca la toate neamurile le-a spus ca lui ii e frica ca eu nu vreau copii sau ca nu pot!!si ii era teama ca ramane fiisu fara mostenitori!!
deci da-ti seama ca aia a fost prima si singura data cand am mai fost acolo!!plus de asta l-am pus pe socra-miu la zid!!!iti inchipui ce am simtit cand toate neamurile lui au venit sa-mi spuna toate astea??am incremenit!!!si atunci i-am zis lui socra-miu ca o sa fac copil la 40 de ani sau deloc,doar ca sa-i fac lui in ciuda!!de atunci au incetat si intrebarile!
aaaaaaaaaaaa..si uite inca un raspuns..de ce ma intrebati atat de copii?vreti sa va fac un copil voua??nu sunteti in stare?si asa scap!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

ramonika,eu plec intodeauna de la premisa ca oamenii sunt binevoitori si nu vor sa faca rau. numai cine a trecut prin chinurile infertilitatii stie cu adevarat ce inseamna sa intrebi asa ceva.

eu celor apropiati le-am spus adevarul, si anume ca nu reusim, iar celor carora nu le expun viata mea privata le spun ca nu este momentul, avem planul x si pe urma ne ocupam si de copil.

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui unboticutz

ramonika,eu plec intodeauna de la premisa ca oamenii sunt binevoitori si nu vor sa faca rau.

si ce bine imi fac ei cand imi adreseaza intrebarea?
cred ca intreaba numai ca sa-si satisfaca lor curiozitatea... atata tot... sau vorbeste gura fara ei.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

poate ca le pasa de tine, vor sa se bucure alaturi de tine sau sa te sustina dupa caz. expresia "a se interesa de soarta cuiva" cred ca are radacini adanci la romani..

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Eu am observat ....cel putin in cazul meu k intrebarile vin de la cei care deja au 1 sau 2 copii......si sunt convinsa k sunt puse cu o oarecare rautate.........deci...nu cred k le pasa asa de tare de persoana ta....sunt doar intrebari rautacioase....si sa mai barfeasca si ei putin...

Da vorba aia... : "noi sa fim sanatosi...."

cu 2 !!!

http://tt.lilypie.com/WQKGp2.png

Mergi la inceput

iubita..cred ca e cazul sa te gandesti la tine,nu la ce zic ceilalti!e greu..dar e mult mai functional!incearca sa faci totul ptr tine!incearca sa te axezi pe ce vrei tu,nu pe ce vor altii!!
nu ajunge sa vrei un copil de gura lumii,ci incearca sa il vrei doar ptr tine,ptr sotul tau!cand vei vrea acel copil ptr tine..vei sti intr-adevar ce sa faci,cum sa te comporti,ce raspunsuri sa dai tuturor..vei fi sigura pe tine si emotiile tale!iti vei recapata increderea in tine si o sa ai bebele mult dorit!
incearca sa te axezi pe problemele reale pe care le ai..si nu pierde timpul cu rautatile altora!!castiga timpul asta in favoarea ta..nu il lasa lor!ptr ca nu vei mai sti sa lupti cand va fi nevoie si sa iesi la liman!!
ai grija de tine..si iti doresc multa bafta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inginera spune:

daca ai stii ce bine te inteleg,ma vad in situatia ta numai ca eu sunt un pic mai tinerica,suntem casatoriti de 3 ani jumate ,dar impreuna de 9 ani ,sotul are si el 30 ani si ne chinuim si noi de aproape un an si nimic,of si lume vorbeste la fel,la unii parca le vad rautatea in vorbe,asa am patit si eu cu sunculitele ,ma mai intrebau :cate luni am,nu ramane decat speram sa ne dea si noua Dumnezeu,si nici eu nu mai stiu ce sa le mai spun,asta e sa speram ca o sa fie bine si pentru noi

Mergi la inceput