Comori de nov-dec 2004 (195)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Diana..traiesti??cum ramane cu cafeaua???????
Try,poate asa e Alex...Maria a fost totdeauna mai.."infipta",nu prea are frica de nimic.azi a cazut de cateva ori ptr.ca a lasat-o singurica,da' tot nu se plange...Poate lui Alex ii va placea alt sport,sa fie el pe teren mai sigur.
Monica,vin eu in curand si ne vedem..abia astept.
in rest,pe fuga..Sara a intrat in greva foamei ira,macar asa vad si bunicii cum e....Mari e bine,asta seara doarme la ceilalti bunici..ptr.ca o rasfata la maxim mi-a comunicat sa ea ramane la Pitesti si vine la mine cand o sa i se faca dor!scurt!
pupiii

BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ma bucur ca va relaxati si va simtiti bine andreap
asa mi-au zis si mie astia mici ca raman aici cu mamaie si tataie dar de fiecare data cand plec ar vrea sa vina cu mien si cand vin imi sar amandoi de gat si-mi spun ce dor le-a fost de mine

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

buna seara si de la noi...
venim cu vesti noi...
-de azi avem bona (saptamana trecuta ne-am hotarat sa luam bona) si dupa prima zi pare ok...
-am fost azi la un cabinet de logopedie prima data si a fost ok... in sfarsit am gasit ce voiam pt Mihai si nici f departe...
Va pup si sanatate multa la toata lumea...
ps... nu am avut timp sa citesc nimic...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
dulciuri
mancarica
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Oana,traiesc,bine zis!Nu stiu ce sa zic de cafea,Marius a fost de garda marti pe zi ,miercuri noaptea,joi noaptea si simbata de zi .In timpul in care e liber ori alearga sa rezolve una-alta ori doarme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Asa-i, roserb. Alex de ex reactioneaza mai bine cu profesor decat cu noi. Adica e ma idocil si mai putin figurant la sedintele cu profesor. Cu noi isi permite si face nazuri ca nu mai vrea sa intre pe gheata ca una alta. Dar de la profesor mereu vine incantat, de fapt dupa fiecare mers la patinaj, dupa ce se vede afara de pe gheata il apuca entuziasmul si se lauda ce bun a fost el, ca a patinat fara cadru etc.
Penultima data cand a fost cu noi, dupa juma de tura de arena cu mine a inceput "eu nu mai vreau niciodata la patinaj", ca nu vrea nici tinut de mana, nici cu cadru, nici cu nimic. Dar stiu ca la el trece. il cunosc, il simt si stiu cat sa plusez si cand sa ma opresc. La el functioneaza bine motivatia verbala, doar trebuie sa-i gasesti "butonasele" pe care sa apesi si executa ce vrei tu.

Felis, ma bucur c-ati ajuns la logoped si mai ales ca e aproape de voi. Sa ma tii si pe mine la curent cu progresele lui Mihaita.

Andreap, banuiam eu ca asa-i mariuca, infipta si cutezatoare. Bravo ei.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui try
Felis, ma bucur c-ati ajuns la logoped si mai ales ca e aproape de voi. Sa ma tii si pe mine la curent cu progresele lui Mihaita.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"

TRY... sunt cam la al 4-lea logoped... si asta e cam ceea ce vreau p mihai

dulciuri
mancarica
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Buna seara la domniile voastre!

Stiu ca va par expirata, dar imi lipsesc mult mesajele voastre si cafeaua bauta cu nasul in monitor...am inceput serviciul, pe cel mic l-am lasat la mama cica, Matei in timpul vacantei si-a gasit sa tuseasca rau, asa ca stau in medical cu el si pe tratament homeo. Din pacate, Adam a racit si el, ii curge rau nasucul si l-am luat si pe el acasa, caci mama se simtea depasita de situatie. Acum am 2 bolnavi acasa =spatele care ma omoara incet si sigur

Intr-un final am apelat la un psiholog pentru Matei, sa ii faca o evaluare. Sunt din ce in ce mai nemultumita de clasa in care se afla, de faptul ca domanele ipsesc si ei se bat ca chiorii, iar adesea Matei e victima, de vocabularul folosit (de genul "te dau afara daca mai intarzii - ca venim tarziu dupa el, dar cu 30 de min inainte de sfarsitul programului; te arunc pe geam daca nu adormi imediat)...

Nu vreau sa vi se para ciudat, dar e asa de bine la serviciu, poate si pentru ca sunt inca la inceput si imi revin greut dupa 4 ani de absenta...cred ca nu mai vreau sa stau acasa, gata! mi-a ajuns! Mai aes acum, ca sunt smiorcaiti si se bat pe jucarii, Matei a declarat clar si tare ca nu il mai vrea pe Adam in preajma, ca sa poate sta de capul lui ...offf, asa o sa fie mereu?!

Va pup si va doresc numai zile bune si sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Mirandolina, te invit la o cafea, chiar dca virtual! Imi pare rau ca sunt puiutii bolnaviori. Pupam sa treaca repede. Ma bucur ca ai inceput sv-ul si ca te simti bine.

FELIS, ma bucur mult ca ati gasit logoped bun!!! Pupam baiatul dulce si f sociabil!!!!

RALUCA, ai o domnishoara f isteata si foarte frumoasa, poate ne mai arati poze cu ea, n-am mai vazut-o de un an si ceva!

Fetelor, ce frumos este afara ca e soare!!!!! Uraaaaa! Ce vreme frumoasa!!!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

onitza,...
Am fost in seara asta la Monica... cu Mihai....
I-am vazut pe Ruxi si Alex... frumosi si isteti...
MA duc ca pic de oboseala...

dulciuri
mancarica
pozele noastre,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pe toate sa aveti un we minunat

felis, multumim de vizita, ne-am simtit tare bine pe Mihaita

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

Mergi la inceput