Pachetelul cu mancare de la scoala

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Citat:
nina - sunt curioasa, presupunand ca, copilul tau ar fi singur pe o insula cu mancare numai de care nu mananca, ce s-ar intampla, ar muri de foame?

AL meu sigur da, sau ar paste.

Este greu sa pui pachet de pranz...Pentru gustare as merge si eu pe fructe pentru ca mananca de orice fel. Banuiesc ca sunt mai multi care iau pranzul...nu se poate apela la un catering?

Al meu copil, fiind invatat prost, nu manaca la scoala pentru ca "ar pierde pauzele" am citat eu. Asa ca mananca dimineata (doua iaurturi sau o cana de lapte cereale - neintegrale) si ma mananca undeva pe la 12,30-13, cand ajunge acasa... un castron dintr-un anumit tip de ciorba sau o pulpa de pui la cuptor (goala).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka1 spune:

Si eu sunt cam necajita ca nu stiu ce sa-i mai pun lui Vlad la pachet la scoala. De obicei ii pun un sandwich cu unt si cascaval sau telemea si cu ardei gras (ca ala-i place cel mai tare dintre legume)si ca fruct: mar taiat feliute sau strugure..

I-am mai pus si Almette cu muschi file, dar incerc sa ii dau cat mai rar mezel. Chiar asa, stiti cumva care mezeluri, ma refer de la ce firma sunt mai putin daunatoare (si cand zic asta ma gandesc la E-uri, nitriti...etc) ca nu stiu daca la noi se comercializeaza mezeluri bio?

O zi faina,
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ramonika, teoria e simpla si la noi.
DAR ce te faci cand in pachetu` vecinului vezi biscuiti, corn cu ciocolata ??? Aaa, iti amintesti (asa, la 3-4 ani) ca nu e sanatos sa mananci prostii ... Din 22 de copii in grupa, doar 3 vin cu sandwich facut acasa ... restul cu prostii !!!
Dar am avut un noroc imens, fi`mea vrea sandwich, ca stie ca acasa va primi, dupa pranz, cioco Kinder.

Revenind la subiect: paine cu salam "Palaciego", alta marca nu cunoastem, paine cu unt si gem de capsuni nu stiu dc-i place fie`mi, acasa nu mananca niciodata paine cu gem, paine cu crema de branza si ardei, paine cu ou, o data pe luna are dreptul la paine cu pateu. In fiecare seara imi spune ce vrea la pachet ziua urmatoare.

Edit: o bila alba am pt "Oraselul Lenes" pt Jetix Reusesc mereu sa conving copila sa pape "bomboane-sport" alias legume/fructe !

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Citat:
citat din mesajul lui ni-na
Ziceai ceva de carne gratar sau snitel...1 ca snitelul e prajeala

am spus de snitel si piftele dar in continuare scrie facut la cuptor(adica fara ulei, pe hartie de copt) si nu prajit in ulei.

Mergi la inceput