Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (64)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
citat din mesajul lui socrate

Ne-am intors de la medic. 77 de cm si 9 kg.
Cica e bine. Sa mergem la un pediatru la Grigore Alexandrescu sa ii vada piciorul ca parca totusi nu il tine bine. E vorba de gleznuta stanga.
Eu nu am nimic, durerea e doar in mintea mea, la fel si tusea si raguseala Am primit al treilea set de medicamente. Daca nici asa nu merge jur ca inghit augmentinul din casa.
In fine. Nu sunt foarte incantata. Nu imi place sa fiu bolnava dar eram multumita cu un diagnostic si ceva sa nu ma mai doara in gat si sa nu tusesc.

mami de Edvin Sebastian

Felicitari pentru masuratori!

Apropo de starea ta... (dau si eu cu exemplu meu). Din noiembrie pana aproape la sf lui decembrie am fost permanent racita...ba asa, ba altfel...Nu am avut timp sa merg la doctor, m-am "automedicat" --nu antibiotic ca nu sunt prietena si nu am in casa ca nu am de unde-- ceaiuri, sucuri de portcoale...nu mi-a trecut, drept e ca am avut d efacut experimente in acest frigider minunat si ca oricat am fost de imbracata si protejata statu'n cur in "frigider" tot te face sloi de gheata. Ma rog, cam pe 19 dec am fost la medic m-a asucltat si intors pe toate partile a concluzionat ca am ceva infectie minora la plamani mi-a dat niste amoxicilina de luat o saptamana. Am luat dar nu mi-a trceut nimic, m-am dus iarasi m-a intors pe toate partile a zis ca sunt bine, chiar daca tusesc, imi curge nasul ma doare in gat...Luni cand m-am dus la doctorul meu normal sa imi vada ochiul i-am zis si de starea asta care nu se da batuta...acu' inca mai imi curgea nasul, tuseam si uneori ma durea gatul. In functie de cat tuseam eram sau nu ragusita...cred ca de aia foloseste si Lorelei vocea de balaurash. Si ma consulta si asta, ma intoarce pe toate partile, se uita asa lung la mine si zice...

"Pai in principiu nu ai nimic..problema ta e ca...nu ai timp pentru tine. Alaptezi copilul, mergi la munca, vii de la munca, iar copilul, pui copilul la culcare, hai si sotul si gata pici in front...de unde sa mai aiba organismul energie sa functioneze la parametrii. Io cred ca pana nu reusesti sa te odihnesti Tu nu o sa iti revii ca lumea. iti dau insa un spray fiindca iti e iritata deja mucoasa nazala si pana nu isi revine tot o sa tusesti si o sa iti curga nasul si daca nu iti trece in 10 zile facem analize complecte."

Deci ma sprayez de marti dimineata, e fix un fas intr-o nara, un fas in cealalta de 4 ori pe zi, nasul nu mai imi curge deloc, de tusit foarte rar, gatul doar dimineata il mai simt putin. Asta e acelasi doctor care atunci cand eram gravida si tuseam ca nebuna din cauza iritatiei laringelui mi-a dat gaviscon care a redus refluxul si implicit si tusea...chestie pe care alti doctori nu au gasit-o.

Deci poate ca nu ai nimic din asta ca al meu...care tot se trateaza..ori cu spray ori cu odihna

Sanatate maxima!

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

La multi ani pentru bebelusii care implinesc astazi lunite:
ANDREI RAZVAN, TUDOR, TEODORA MARIA, MIRCEA IOAN, ILINCA
Sa fiti sanatosi sis a va bucurati parintii.

Eu am fost astazi sa ma interesez de dosarul pt stimulant si pt sistarea indemnizatiei. Am ajuns si la service, mi-am facut adeverintele si maine ma duc sa depun.
Bebe e bine, a stat cu bona, se pare ca nu a plans.

Alex Sara
– merci mult de info pe PM. Eu orezul il fierb bine in apa si la sfarsit pun lapte si mai fierb 10 minute, apoi il dau prin blender. Succes la eco, sa fie bine.
Laura – sa ne spui cum ti-au iesit biscuitii. Off Laura, acum am citit, si-a facut cucui chiar de ziua lui. Sper sa nu fie grav, dar daca era vessel in 5 min, atunci sigur nu-I nimic
Doloress – mititelul cat isi doreste el titi. Si al meu parca se rasfata la titi, ii place mult acum.
Stefany – il filmez, insa aparatul meu face filmele foarte mari si nu le pot incarca pe webshot, ca am mai incercat.
Simoncip – si mie imi convine sa imi ia salariul din iunie cand am nascut, ca am avut modificari importante incepand cu ian 2008
Cleo – vreau si eu cura de luni, poate vizitez si eu forumul ala.
Simonix – felicitari pt bebe plin de viata
Danicris – poti lua organza, nu se calca. Eu le spal la masina, le storc bine si le pun direct la geam
Leeloo – multa sanatate lui Tudorica
Miss – eu zic ca-l dau direct la master, ce facultate…sau poate un MBA… Poate pti sa furi sit u cateva ore ziua…trebuie sa te odihnesti cumva. Ai grija de tine.
Socrate – felicitari pentru dimensiunile flacaului…77cm..oau, e inalt

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

ANDREI RAZVAN, TUDOR, TEODORA MARIA, MIRCEA IOAN, ILINCA

Legat de biscuitii de la Nestle eu am cumparat si ce sa zic ii sugea Tiberiu cu un drag....insa odata am avut impresia ca s-a inecat dar de fapt i se lipise de cerul gurii dar m-am speriat asa rau (bietul copil nu avea nimic dar eu m-am speriat ca el ar fi papat in continuare) ca am zis ca nu ii mai dau decat de la 10 luni, asa scrie pe cutie.Acum ce sa zic el ii sugea si se inmuiau, am observat ca nu se rup in bucatele dar....eu am prins frica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

LA MULTI ANI!! Tudor, Mircea, Teodora, Ilinca, Andrei

Pe scurt va spun ca Sara nu a mai facut febra azi.
Dar ieri nu a mai mancat si baut nimic de la ora 14 pana la ora 22, cand am reusit sa-i dau 50 ml ceai.. S-a tot trezit noaptea, plangand. Azi a mancat, dar nu atat cat manca ea de obicei. Dar sunem foarte bucurosi ca nu mai are febra. Si azi nu a facut deloc kk, deci se pare ca a trecut si diareea.
Am pus sa-i fac si eu niste orez cu lapte. Poate vrea totusi sa pape..

va pup, intru mai tarziu

Scortisoara Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

LA MULTI ANI pentru TEODORA MARIA, ILINCA si ANDREI RAZVAN si.........
SUPERSTARURILE TUDOR si MIRCEA IOAN

Multa sanatate, noroc, bucurii, iubire si fericire, sa va ofere viata tot ce are mai bun!!

socrate, of, sanatate maxima!!! Eu de pe 13 decembrie, de dupa serbarea de Craciun a firmei lui Peste, nu am mai dormit fara picaturi si sunt permanent infundata in nas (da’ alte simptome nu am). Luni la prima ora ma duc la doctor, sa-mi ia sange si sa-mi faca analizele.

Magdone, misto propunerile de anul nou din familia voastra: sinceri amandoi

cadina, tu ma prevenisei de crema Melkfett cu galbenele, ca e si aia potential alergena? Ei, numai ce va povestisem ca pediatra mi-a recomandat-o, iar azi la farmacie farmacista ma intreaba cu ce ii dau lui David pe piele impotriva uscaciunii si imi spune, asa in treacat, ca daca bebe are neurodermita sa nu-i dau cu Melkfett cu galbenele, ca s-ar putea si aia sa-i faca rau M-am saturat de sfaturi de kkt de la doctori incompetenti, neprietenosi si superficiali pe sanatatea copilului meu!!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi ***** Povestea nasterii ***** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii. Cititi cu atentie Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000 si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.
Pentru mamicile anti-vaccin: ne intalnim www.jabs.org.uk/forum/default.asp?CAT_ID=1" target="_blank">AICI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Esme - ai dreptate cu raceala. Si eu cochetez cu ea in permanenta, desi nu alaptez :p si totusi dorm 8 ore pe zi ... Dar uite ca nu ma odihnesc deloc si tot fac ping pong cu raceala cu Robert. Inainte de a ramane gravi nu raceam aproape deloc. banuiesc ca avem oarece carente :) si trebuie sa ne ingrijim mai temeinci ... plus ca ... mai intervina si VARSTA Vai vai nu am zis asta !!!!

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

socrate felicitari pentru masuratori!! ai un lungan!

ANDREI RAZVAN, TUDOR, TEODORA MARIA, MIRCEA IOAN, ILINCA sa cresteti mari, sa papti tot, sa dormiti bine si sa ascultati de mami si de tati!!!

7 luni

POZE 5-6 luni !!

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Esmeeee si io ca tine la servis la 5 plec ca degeaba stau pe aici . oricum, ma plictisesc, beeej ... mie nu imi plac flamanzii astia Vai ce as fi vrut sa fie cineva asa ca mine care sa ma indrume la inceput Pai acum imi dau io seama ce ii mai tineam in puf pe polonicii aia !!! Pffff...

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Seara buna!!

Deeeci... Andrei Razvan, Tudor, Teordora-Maria, Mircea Ioan si Ilinca!!

Mai despre papat bucatele, versus inecat cu bucatele, cam asa arata bucata buclucasa. Deeeci Doloress nu mai spune de Patrick ca se ineaca...sau cine a mai spus. Pentru ca una este sa se inece cu bucatele mici si moi de mancare si alta sa se inece cu bucati asa mari. Ideea e sa faceti cum spune Esme. Ii dai o bucatica supervizezi. Cand rupe o bucata mare si o are in gura, scos afara. Etc! Sincer nu cred ca vreun bebel de varsta ei nu s-ar fi inecat cu asa bucata in gurita! Biscutii moi in schimb, se topesc in gura si sunt perfect safe, Andrada ia vezi tu cum sunt ai tai?

Despre perdele eu nu stiu ce sa zic. Eu am de organza. Cele de organza au fir metalic in partea de jos pentru ca-s usoare si firul le da greutate si le ajuta sa stea drepte. Am si organza simplu si organza cu model (fir lucios prin ea). Eu pe toate le calc. Inclusiv draperiile care-s din tafta sau din alta stofa.

Vroiam sa mai vand un pont mamicilor cu bebei nemancaciosi. Incercati sa amestecati iaurt in ce le dati. Fructe, legume. La noi functioneaza. Iasmina a devenit extrem de mancacioasa. Sa nu o deochi!! Rade tot!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Am papat si noi prima carnita, adica am avut ce sa arunc si sa spal de peste tot; nu-i nimic, perseveram, nu se poate altfel.

Leeloo voiam sa-ti zic sanatate multa!

Si vreau sa fac o mica strigare ca mi-e dor de urmatoarele cetatene (macar un viers ceva bagati):

Cenia
SilviaPop
Jady
MsBB
Vianne
Ancaurn
Andora
Puputi
lcazangiu

si nu in ultimul rand, ce-o fi facand cea mai noua mamica Alra

Noi va zicem noapte buna si vizionare placuta la Neveste disperate

Poze noi