Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (64)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Am patit-o iar!
Culmea cazutului: era in patutul lui si a cazut cu capul de bara de lemn a patului nostrum si mereu evit sa le tin lipite, dar am capatat curaj vazind ca nu se intampla nimic si preferam asa ca nu mai arunce jucariile pe jos…cadeau la noi in pat si I le dadeam iar
A plans, a facut cucui si o liniuta mica rosie, unde s-a lovit. I-am pus (cu greu) cartof rece si s-a desumflat acum doarme. In 5 minute era vesel poate nu s-a lovit asa tare cazind de la inaltimea lui…nu stiu. Of, imi vine sa mor de ciuda
Bogdan saracul, sa ma consoleze, cica n-are ma nimic, e baietel..m-am gandit la Alysh si Stef al ei cu lasa-l sa cada.. ooofof

Doloress vad ca nu prea dormi!! Biata de tine. Eu o sa ma vopsesc tot blonda, nu ma incumet la suvite ca nu am o coafeza smechera sa mi le faca in continuare…
Stefany oricum, misto domeniul. Eu tot in HR lucrez.
Socrate success la doctor, sper sa –ti gaseasca leac.
Cleo si eu am mai slabit, fara cura, asa din lipsa de timp pentru papa k lumea. Am 58 acu, dar vreau sa mai dau jos 4! Te invidiez pentru 55, 5.
Lorich, MI_bebelina merci de urari. Eu am anulat azi programarea la masuratori...nu ma trambalez cu el pt atata lucru.Mi-bebelina mersi de raspuns.
Noi inca nu mestecam, mi-e si frica, la cat sunt de panicoasa…nu stiu cand o sa pape bucatele copilul asta…oricum, astept sa aiba mai multi dinti pentru asta.

Fug la el. Ma pregatesc de iesit afara
Edit: Bratafel, poate e o iritatie de la ce a purtat, nu te panica, asteapta nitel, da cu crema cu oxid de zinc si vezi daca trece. Bica

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Camelia, trebuie sa fie vreo iritatie de contact, nu te panica. Vezi sa nu fie ceva la gat acolo care o zgarie si o irita. La fel la pampers, daca nu s-a inchis bine si ramane pe piele nitel "arici" din acela.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Buna tuturor.Nu am citit nimic,nu stiu ce s-a mai intamplat cu nimeni,am intrat numai sava zic ca m-am programat la Iosup la 3D pe 4 februarie.As da timpul inainte sa treaca mai repede sa imi zica ca totul e ok cu gogosica din burtica.Fug acum ca maraie Saruca,vrea sa adoarma ca s-a trezit la 9.45,a trezit-o tati fara sa vrea,si acum pica.Mai intru mai tarziu.pupici tuturor

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Salutare, rapid ca fug mintenas la experimente ...

Laura untul nu se topeste se luicreaza asa cum e, nici frecta nu trebuie, doar framantat putin cu mana, sau pus in robot catea secunde la viteza mare.

Apropo de zahar...

Zahar nu se da la copii nu din cauza ca e dulce ci din cauza ca e greu de descompus de un organism asa mic...In crema de zahara ars indiferent ca e aruncat sau nu siropul zahar va ramane. dar nu scriu ca sa cert pe careva, ca in fon fiecare face ce vrea si cum vrea...ziceam sa va dau o idee. Zaharul dupa ucm stiti se descompune si in finalul cel mai de la umra ajunge glucoza. Ei bine glucoza asta fiind un compus simplu e usor de digerat de bebelus si fiind dulce poate inlocui zaharul asa ca...dati si voi o tura pe la farmacie si cumparati o cutie de glucoza iar daca aveti nevoie sa indulciti ceva ca sa poata manca bb mai bine puneti in loc de zahar glucoza si da se foloseste cu succes si in dulciuri normale!

Simonix io stiam (ce ma stiu) ca doar polio e obliogatoriu...da' cum dealtfel tu stii, eu sunt provaccinuri si avand in vedere ca lucrez in cercetare inteleg foarte bine cata munca s-a depus si se depune pentru a descoperii cate un vaccin/medicament nou. Chiar ieri am facut cunostinta cu o tipa care lucreaza in virologie...fascinant!

Nici biscuitii si nici orice alta mancare care e de mestecat sai inghitit nu se da copilului nesupravegheat. Si eu stau cu fata la Lorelei cand mananca, nu stau in sufletul ei dar stau cu ochii pe ea...Acu' e drept ca asta e cel mai important skill al ei...mancatul Si nici Lorelei nu are nici un dinte, strategia adoptata e..bagat biscuite in gura, tinut cu mana de celalalt capat, molfait pana se inmoaie ce e in gurita, scos bucata tare, molfait pana crede ca poate inghitii si inghitit. Copilul e mai destept decat cred eu ca e...ce nu poate manca scoate afara cu degetul. Nu, la biscuiti nu se intampla...dar de exemplu cateodata feniculul e mai atzos si io ca mama denaturata i-l dau asa cum e...daca prinde ate din alea si le scoate din gura, sau bucatele de carne pe care nu le poate face suficient de mici sa le poata inghitii, sau daca baga prea multa coaja de paine dintr-o data, sau prea multa banana...efectiv isi baga degetul in gurita si afara. E drept ca la inceput asa ii faceam eu cand aveam impresia ca are bucati mari in gurita...presupun ca a invatat de la mine...

gata...fuug...

esme

pup toata lumea, sanatate maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

LAURA Offffff........saracutul Mirciulic.....citeam postarea ta si imi trecea prin fata ochilor imaginea de acum 2 seri cand s-a lovit Delia si plangea si nu se putea opri....e clar, trebuie sa fim atente ca se lovesc unde nu te astepti. Pe de alta parte.trebuie sa ne asteptam si ca se va mai intampla. Afara? Vrem si noi afara. Fug sa o sun pe vecinica andreap sa vedem, ea ce zice?

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui mi_bebelina

LAURA Offffff........saracutul Mirciulic.....citeam postarea ta si imi trecea prin fata ochilor imaginea de acum 2 seri cand s-a lovit Delia si plangea si nu se putea opri....e clar, trebuie sa fim atente ca se lovesc unde nu te astepti. Pe de alta parte.trebuie sa ne asteptam si ca se va mai intampla. Afara? Vrem si noi afara. Fug sa o sun pe vecinica andreap sa vedem, ea ce zice?

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Si eu ma gandeam la voi
Esme , merci de raspuns si sfaturi

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Aldaesme,am retinut faza cu glucoza

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Servus.
Fetele-gospodinele, ajutati-ma, va rog cu un sfat. Am perdele din voal si le urasc. De ce ? Pentru ca trebuie sa le calc si chestia asta ma o-moa-ra. Nu-mi place in general sa calc insa cand am atatia metri patrati deja iau campii.
Vreau sa-mi schimb perdelele si sa-mi cumpar unele pe care sa nu fiu nevoita sa le calc. Ce sa iau, ce fel de material ?
Multumesc frumos. Pupez. Pa.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Uf mai Mirciulic chiar de ziua ta? Ia pupic pe cucui.
Si Robert s-a dezechlibrat aseara si a cazut din fund pe spate pe covor,dar l-a durut pe el cateva minute pe mine o ora...

Poze noi
Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danicris

Servus.
Fetele-gospodinele, ajutati-ma, va rog cu un sfat. Am perdele din voal si le urasc. De ce ? Pentru ca trebuie sa le calc si chestia asta ma o-moa-ra. Nu-mi place in general sa calc insa cand am atatia metri patrati deja iau campii.
Vreau sa-mi schimb perdelele si sa-mi cumpar unele pe care sa nu fiu nevoita sa le calc. Ce sa iau, ce fel de material ?
Multumesc frumos. Pupez. Pa.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

io le bag in lighean, in dush, sa se clateasca, las putin sa se scurga in cada, si le pun de ude. Si se intind in virtutea greutatii.

dar cred ca depinde de tipul de voAL...

o soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput