Sezatoarea canadiana (123)
Raspunsuri - Pagina 3
Denisam spune:
O cafea si de la mine, ca eu cred ca in iarna asta fac atac de cord clar, din cauza traficului, ca dupa ce ca is -18C si se circula super incet,mai trec si nebuni pe rosu si ma fac sa opresc milimetic(eu fiind pe verde) si avand si copiii in masina
Try-bafta cu dentistul si sa gasesti ochelari, Florin are insurance, nu?
Diana-ma bucur pt voi si cum zicwea si Nelia-tare importanta e varsta,tzinem pumnii cu doctoritza.A si nu e regula cu nascutul mai devreme, eu am facut cezariene la amindoi,E nu vroia sa iasa, A era mai mic ca kg fata de sapt, si la 39 l-au scos.Dar dc il vezi cata energie are,nu crezi ce iti povestesc
Maru-te-ai vazut ieri cu Andra?
Laura-mersi de ganduri,luam diseara tot Toyota Highlander din 2006 cu 40,000km,pret f. bun si e silver insa,dar asta e,mai nasol e ca nu cadem la pace cu insurance, vor 2nd appraiser acuma si nu cred ca ma mai tin nervii
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
maru spune:
Denisa, traficul e nebun cand ceva se schimba in rutina, ieri am ajuns la 7 acasa, dimineata aproape de 8 la servici, bleah
Ne-am intalnit ieri, pentru 15 min, eu sunt inca impresionata de ce slabanoage si perfect arata romancele, eu sunt exceptia ce intareste regula, sunt incantata ca am cunoscut-o pe Andra, iar Adi e un smecher si jumate. din pacate timpul a fost scurt, a fost mai mult ceva de genul hi/bye!
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
Ktrinel spune:
scot si eu nasu' pe frigul asta...dar e cald la sezatoare , imi convine
felicitari Diana ..eu sincer nu v-am recunoscut in poze, imi pareai asa de schimbata ( par, slaba ) de la ultimele poze pe care le-am vazut eu ..iar copilul asa maricel...ca am zis ca nu am identificat eu bine nick-ul cu persoana.
nici nu stiti cat de bine imi prind discutiile astea despre sofat..am dat teoreticul in august si ar trebui in primavara sa dau si practic...cat e valabil teoreticul ? stie cineva ?
try, deci pana la urma esti acasa...la voi e plafon la somaj ? ...cel putin poti sa iei maximul pe luna ? ..cred ca nu ti-a raspuns nimeni la faza cu school bus-urile...evident ca sunt si aici, e plin,...doar ca observ ca copii de romani nu prea merg cu bus-ul...prefera sa ii duaa parintii, inteleg ? ..nu stiu amanunte.
eu as prefera dimineata sa mearga cu bus si dupa amiaza sa o iau cu masina. dar pana atunci...
dana podeanu, succes cu calculele pt Australia..never say never
cat despre ce si cat am fi realizat, daca si unde...sunt doar niste supozitii...nimeni nu poate stii...bine ca nu ne-am aprins mai tare
ana, eu nu am vazut poze din Ro ...si nici concluzii ...ioiii...chiar ter sa schimbi iar jobu, ?
Denisam spune:
Maru-cand mai scrii in blog-ma bucur ca ti-a placut de Andra,dar stai linistita cu exceptia ca imediat te ajung daca nu incep dieta cu oua, tot zic ca de ieri,dar acum am gasit scuza-dupa ziua Emmei-deja azi treb sa umblu dupa cupcakes la Longos- ca cica sa fie nut freesio eu zic ca tu nu ai de ce sa te stresezi dimi ca doar ai soferu'minune care te aduce, dar sa fii sofat
Ktrinel spune:
dragaica, primul meu job oficial ( ca primu'primu' era de babysitter ) a fost de teller. si la fel, nimerisem la sucursala principala a bancii..si stateam in picioare ( 4 ore pe zi ) .. desi la alte sucursale stateau jos...aici cica vroiau sa mentina respectul fata de client .....
eu am avut un colectiv de babe quebecoase ..90%...la fel de greu de suportat, mai ales ca eram abia aterizata si vorbeam inca greu...am avut ceva probleme..era ciudat ca nu prea balansam, am vazut cu ochii mei la un moment dat cum o casiera bagase 100cad in buzunar...erau geloase ca primisem tips 10cad de la un evreu batrn si bogat , cu care intrasem in vorba , vizitase Bucurestiul acum nspe mii de ani ...m-au facut sa il sun acasa , sa ii returnez cei 10 cad ( pt ca nu puteau crede ca mi i-a lasat in mod voluntar,ziceau ca o fi uitat mosu sa ii ia, dar eu am inteles perfect gestul si mimica lui ...deh, noi romanii avem experienta in fine...am rezistat 3 luni...
e o buna rampa de lansare, anyway.cat despre statul in picioare...in cateva sapt ti se aseaza oasele
sfat: pune-te bine cu seful si, atentie, sa balansezi mereu . nu le da nici un motiv.
maru spune:
Denisa, am scris azi
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
Magdone spune:
Try ce intrebai de bus, ca eu n-am fost pe faza? Razvan merge cu bus-ul la scoala si e foarte happy. Si noi, cascoala e cam departe si ne-ar fi fost greu sa-l ducem/aducem.
Ana, am vazut pozele f frumoase. ce mi-au placut peisajele...
Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
columbiana spune:
[quote]citat din mesajul lui Ana Stroe
Ar putea cineva sa-mi spuna ce inseamna asta; B/UP intr-o oferta de job?:
Responsabilités (complète ou B/UP) -
mersi
Nu stie nimeni sa-mi raspunda? am miine dimineata un interviu si asa scrie in anunt la unele tachuri.
Fetelor, facut alt album si l-am pus in contul comun; imi pare rau de incident , Dragaica ea poftea doar soric, si io am bestelit-o
, sper sa revina la postari.
Ktrinel, am un bulli la serviciu-director de productie- inimaginabil cum poate fi de nemernic un om- pina am avut controloarea-sefa mea- am fost intr-un fel protejata de agresivitatea lui, acum nu mai are nici o opreliste, si sanatatea mea e mai importanta; alaltaieri am bocit toata ziua, si asa nu mai merge; fostul presedinte mi-a spus ca toate fetele de la administratie au avut viata grea cu ele, da asta e (adica e de-al lor ; );
bine ca mi-a facut bosul o scrisoare de recomandare super-meseriasa, cred c-o inramez acasa
http://www.floriinro.ro/
Denisam spune:
Maru-super faza cu alarma,acum cica am energie sa ma apcu de rapoarte in excel
Ana-tin pumnii sa gaseste rapid super job- bafta multa maine!
Ktrinel spune:
ana, gata am vazut si pozele...emotionant sa vad o scara de bloc, blocuri, militiau', viata la tara, munti..misto.
tre sa ma pun pe cautari de job pt tine, ca IO nu mai suport degringolada ta ..habar nu am ce inseamna chestia aia