Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

multumim frumos si ma bucur ca v-au distrat:)

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Citat:
citat din mesajul lui JulyMorning

asaaaaaaaa.... scriu cu o mana
Copiii vostri stau singurei cand sunt treji? a mea nu.... nu stie sa se joace singurica, uneori cand se trezeste cam 10 min mai vorbeste cu mainile si cam atat. in rest tre sa ne facem de lucru impreuna.

apropo de patanii cu extrasul de cont... pt alocatie am depus extras de cont sa-mi vina pe card... ieri s-a prezentat postasul cu alocatia la usa.....

nu mai stiu ce voiam sa zic pt ca tre sa si cant in acelasi timp...

aaaaaaaa.... vecinico nu eram eu ieri... mandra mea a binevoit sa faca ochi ieri la 10.30 asa ca abia imi intindeam si eu oasele in pijama atunci... Tot acolo ai biroul, sau parca te mutasei.... veneam in plimbare cu carutul meu din dotare, sa te mai scot din buchiseli... na, ma si auto invit nu ma baga in seama.

..la fel face si Radu...nici macar 10 minute nu sta singur.
referitor la extras..si eu asteptam alocati pe card..si a venit cu postasul..mi-a zis ca asa vine in primele 2 luni..a venit in decembrie si trebuie sa mi-o aduca acum in ianuarie..cica dupa ar intra pe card...poate e la fel si la voi

mamica fericita de Radu Gabriel (7.10.2008)

in asteptarea lui Raducu

Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Neata :)

Eu am inceput sa dorm numai intr-o parte si pe-un coltz de pat ca ma impinge anda. Drept urmare ma doare spatele de innebunesc. Bine ca ziua nu se mai cere atata in brate.

Bubulina mea nu urla, in schimb ranjeste intruna, mai ales dimineata, cum fac toti bebeii. A chelit inca ceva si incepe sa ii creasca puf. Ochisorii cenusii-erzui - inca ma intreb de-i va avea pe cei verzi ai lu tati sau caprui.

Preety numai bine micutei tale. Din pacate nu am info utile la capitolul asta.

Nerantula, nu sunt gravi, scrisesem la un capitol anterior. E drept ca un test am facut ca intrase paranoia in mine (pofta de mancare, nu mai suportam grasimi, sangerau gingii, parca si mai multa tensiune in sani... in sfarsit, simptome cu dublu inteles). Imi pare rau de alergia micutului, stiu ce inseamna sa urle cand il ustura, tocmai ce-am scapat de-o chestie de-asta cu ANda. Noua ne-a mers bine cu dermalibour, in conditiile in care cand a avut eruptia cea mai serioasa era rosie pe tot corpul si i se inrosisera pleapele si fruntea si chelia... si manute, si picioruse si burtica si spatutz. In 2 zile n-a mai fost urma si din prima seara de tratament am observat imbunatatiri majore. Inca nu-mi dau seama de la ce era.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

nici al meu n u sta singur mai delok.
dimineata cand se trezeste, depinde de dfispozitie...adica fie nu sta delok, fie sta si 2 ore daca nu-l bagi in seama. dar cum ai intrat in contact cu el...la revedere libertate!
tr sa-i cantzi, sa-l gadili, sa-l stimulezi...sa-i arati jucarii, ma rog, ce-ti mai trece prin cap sa nu se plitiseasca odorul si sa oboseasca bine, pentru un somn linistit apoi:))

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Fetelor eu am descoperit ca daca-l pun pe bebe in moby wrap pot scrie cu ambele miini si-i place si lui ca-l tin la computer!
Bebe Dragos s-a trezit pe la 5 dimi si sa vezi gingureli de credeam ca se trezesc toti ( noi dormim toti 4 intr-o camaruta la soacra-mea deocamdata ): houaa, huu, wooa, huu, nggi, hii, huuoa - de zici ca era pui de lup, si oricit incercam eu sa-i indes sinul in gura sa-l faca sa taca, nu reuseam. Ma umfla si risul imi era si ciuda pe el, saracu'. Dupa vreo 15 min. s-a potolit si s-a culcat la loc.
Acum sunt tare fericita ca dupa o per. de facut kk odata la 2-3 zile, cu plinsete, a revenit iar la 3 kk/zi!

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Aaa am uitat sa va intreb, ca eu nu-mi mai amintesc de la primul: si ai vostri saliveaza/au salivat atit de abundent ca al meu? Eu trebuie sa-i schimb pijamalele si de 3x/zi!
Trebuie sa ma duc dupa Victor la gradi. Nasol! ca la Oradea ploua acum, vreme mizerabila!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

babymom, sabinel , multumesc mult ptr sfat, pediatra mia zis ca trebuie refacut, dar nu acum, cel putin stiu si eu ce sa ii zic, adica sa ma trimeata undeva unde se face testul ala...

In schimb nu stiu ce sa ma mai fac cu bb-ulusul meu, am vazut ca va vaitati ca nu sta fara voi, eu de vre-o sapt. ma chinui cu tac-su sa organizam petrecerea de botez si trebuie sa ne intalnim cu diferite persoane, incerc sa o mai las cu maica-mea sau cu soacra-mea, vreau sa va spun ca nu trece o jum. de ora si incepe sa sune dup noi ca plinge de nu mai poate si nu se inteleg cu ea sub nici o forma si ne lasam treaba netereminata si venim acasa, cum ajungem se linisteste pur si simplu cum ne vede, nu stiu ce pot sa ii fac, chiar asa de rau sa ne simta lipsa....

gata, minunea sa intamplat.......AMALIA ANDREEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui JulyMorning

Neata!
Nausica, la multi ani, sa fii sanatoasa si familia pe langa tine!

Claudinna, m-am stricat de ras cu filmuletele cu Razvan.... cainele meu era saracu'nelamurit rau: pe de o parte se audea Razvan si a inceput si Maia mea din camera cealalta sa fac cam la fel. Cainele era in prag si se uita cand la mine, cand inspre camera Maiei, cu urechile ciulite, ce-o fi zis: stapana asta a mea nu-i in toate mintile, imi mai aduce un chiraitor d-asta mic in casa
gaia anexele despre care spui ca le-ai completat tu si sotul... de unde le-ai luat?
Si apropo de asta... pt cele nemaritate, ca mine, trebuie ceva in plus sau in minus la dosarul asta minunat?
Revin ca s-a trezit mandra

_
Our future determines our past

bobocica Maia
Poze

Anexele le-am luat de la sectorul 4 de care apartin. Se gasesc si pe net la sector 6, (super tare site-ul lor) dar nu sunt identice, asa ca am preferat sa nu risc.
Pentru single mom, nu stiu, daca nu ai nimic trecut la "tata" pe certificat, nu ar trebui sa mai faci nimic in plus. Daca in schimb ai, cred ca trebuie declaratie ca nu ia el dreptul banesc respectiv. Cum ai facut pentru trusou si prima de nastere?

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Multumesc mult de raspunsuri si incurajari

Mai am si eu o intrebare. Daca concediul de sarcina mi se termina pe 10 febr, cand tre sa depun de cic (inainte sau dupa)?

Fetele din Tineretului iesiti afara? Daca da sunati-ma la 0730 016 719 ptr ca nu mai stau momentan pe forum.

Mamica fericita de Sorina Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Aaa am uitat sa va intreb, ca eu nu-mi mai amintesc de la primul: si ai vostri saliveaza/au salivat atit de abundent ca al meu? Eu trebuie sa-i schimb pijamalele si de 3x/zi!
Trebuie sa ma duc dupa Victor la gradi. Nasol! ca la Oradea ploua acum, vreme mizerabila!

ce fericita esti cu kk, noi ne chinuim cu unu pe zi daca vine si ala...

gata, minunea sa intamplat.......AMALIA ANDREEA

Mergi la inceput