Am vrea sa mergem cateva zile ,la sfarsitul lui ianuarie,la munte ,gen : Predeal,Azuga,Busteni,Sinaia,Poiana Brasov....sa vedem Pelesul, castelul Bran,si nu stiu daca se poate,pana sus la Babele,..etc....ce ati putea recomanda in sensul asta,ma refer in primul rand alegerea statiunii montane (cazare,conditii,apropiere de obiectivele turistice)
cum e cu transportul public pe acolo,daca nu mergi cu masina proprie ?
multumesc...
Si eu sunt interesata de cazare pentru prima saptamana din februarie ca sunt in vacanta si as vrea 3-4 zile de munte, la ski si sanie.
Ce recomndati pe Valea Prahovei, la Predeal, Busteni? Hotel, care sau pensiune, care?
Astept si eu cu interes recomandari!
As indrazni sa reiau intrebarea privitoare la sugestii de cazare pe Valea Prahovei, fiindca as dori ceva bun dat fiind faptul ca iau si copilul de trei ani jumatate.As vrea ceva chiar cu demipensiune daca s-ar putea sau...
Ce recomandati voi in urma sejururilor sau sfarsiturilor de saptamana petrecute in acea zona?
Chiar n-are nimeni nicio sugestie?
N-a fost nimeni in vacanta de Sarbatori pe Valea Prahovei, sa vina si sa-mi laude si mie o vila, o pensiune, ceva?
Le tineti doar pentru voi? sau toata lumea a fost plecata de sarbatori in strainataturi...?
ZOna mai accesibila ca pret de pe Valea Prahovei e Moeciu- Bran si de acolo poti sa vizitezi toata zona.
http://www.ebran.ro/