Mamici si Gravidute de Italia (46)
Raspunsuri - Pagina 16
ely2304 spune:
sal felele

scz k nu m-am prezentat la apel
din pacate vremea nu ma ajuta deloc(nici net-ul)nu am semnal deloc,sper k si acum sa reusesc sa trimit mesajul
am citit msjele voastre si o sa incerc sa va si raspund sper k norocul sa fie de partea mea sa nu-mi pice net-ul(afara ploua cu galeata de circa 4h continuu).
ely 25sapt
....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
ely2304 spune:
o sa incerc sa scriu tot intr-un mesaj,iad dk uit ceva iertare o sa revin cand o sa "mearga"net-ul!
pt inceput:LA MULTI ANI inca odata ANDREEA,EDUARD,TOMA...

SA FITI SANATOSI,FERICITI SI SA VA AJUTE DUMNEZEU IN INDEPLINIREA DORINTELOR!
irina-nu am patit nimic multumesc lui d-zeu,net-ul e de vina

de duminica nu-mi prea merge bine din pacate,ieri a baut vantul cred k 60km/h credeam k ma ia pe sus,azi la fel 

numa k sotul a avut ideea geniala sa schimbe ceva setari si am reusit sa intru(merge ff greu dar am reusit sa intru)

katia-cand beau cafelutza sau cappuccio ma apuca bazdacii,nu pot sta calma dar am invatat lectia...gata cu cafelutza

andereea-am vz fotog de la ziua ta,fff frumoase..intime as spune,un cadru familial fff dulce

ai o bombonica de fetita..sa-ti traiasca mii de ani iar tu sa te bucuri de ea..pardon VOI sa va bucurati

frumoase povestile voastre despre bebelushi..abia astept sa intru in randul mamicilor sa am ce va povesti![]()
![]()
in acelasi timp am obs k aveti si problemute cu sanatatea piticilor...imi pare rau
insanatorire grabnica si tot ce e mai bun

multi k sa le treaca!
nu stiu dk ar mai fi ceva,sper sa nu fi uitat pe nimeni![]()
georgy-e ceva tp de cand nu apari pe aici prefer sa cred k este tot din cauza net-ului sau pt k sotiorul sta la calculator..

si te asteptam cu noutati...
bionda-nici pe tine nu te-am mai zarit pe aici,sper k si voi sunteti bine sanatosi..

tie si lui bebe ALBERT!
ely 25sapt
....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
Berarpiri spune:
ely-multumesc!
Asa a fost si aici vremea....mai urata de asa,nu se putea.
Ma bucur ca sunteti bine!Sper sa te lase netul sa mai intri!
cand implineste sufletelul nostru 2 ani 
poze cu Ambra
;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea
,
de
ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Irina20 spune:
Berarpiri am aici o prietena care are o fetita de 6 luni,are aceleasi probleme ca tine cu nasucul,numai ca ei ia dat pe diatra o solutie cica maro care se pune in nasuc dupa ce il cureti pentru a i se usca mucoasa ,sa nui mai curga,intreaba si tu poate o ajuta in vreun fel si doarme mai binisor.
Si eu am probleme cu fabi cu somnul,dintisorii dau semne ca ies si in timpul noptii se trezeste de vreo doua ori,culmea e ca trebuie sai dau cate un biberon de lapte,pt ca ziua mananca foarte putin,prefera mai mult laptele.De altfel azi dimineata am alergat toata casa dupa el sai dau un borcanel de fructe si tot n-am reusit,m-am lasat pagubasa si iam dat lapte.De acum vom avea ceva probleme cu mancarea,offff dintii astia.....
Ely,ai aparut![]()
si la noi azi noapte a plouat ffffff tare,asta e.

P.S.:acus pun un filmulet sa vedeti cum merge printisorul meu![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou
Berarpiri spune:
irina-eu ii pun Argento Proteinato,sunt picaturi
tot de culoare maro,pt. nasuc.Parca e putin mai bine azi,
adevarul e ca a transpirat f. mult,de ieri dim. pana acum.Multumesc,
oricum!
Asa e cu dintisorii,nu mananca,sunt agitati...ce sa facem?!...tre'
sa treaca prin asta...
Ai pus filmuletul?
poze cu Ambra
;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea
,
de
ambra
Irina20 spune:
Nui nimeni pe aici?Unde sunteti?
Asa www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">merge Fabi cu girelo![]()

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou
Ginger00 spune:
Felicitari Katia!
Noi pe-aici ...am cerut sa-mi prescrie pediatra toate analizele pentruGrig sa vad de ce nu mananca.M-am speriat ca am vazut scris:prelievo venoso...dar se face asta la copii asa mici?nu se ia din calcai?La cat e de slabut al meu...mi-e frica.
Parca presimtea ceva si aseara mi-a mancat supa de cartofi si 2 sarmalute.Nu mai vor deloc pappe de-ale lor doar mancare de oameni mari
.Lapte nu prea imi beau (am trecut pe cel intero).Si azi mi-a mancat sarmale si cate o felie buna de paneton (fara canditi),asa ca acum mai astept cateva zile sa vad cum mananca ca sa-i fac analizele.
Pupici la toti bebeii si mamicile 
Irina20 spune:
Ginger fffff bine ca iti mananca mancare,eu abia astept sa ii pot da de toate,eu ii dau supa de pui,si il incerc cu de toate,ca ma vede pe mine ca mananc si se uita asa de lung...
nou
Berarpiri spune:
irina-f. scumpic Fabian!
O sa vina si momentul cand va manaca impreuna cu voi,timpul
zboara...
katia-cum a fost aseara?Sper ca v-ati simtit
bine.
raluca-cum se simte Anais?
neliacris-e totul bine?Nu ai mai scris de mult
timp.Ce mai face Cris?
poze cu Ambra
andreea
,
de
ambra
Irina20 spune:
Berarpiri abia astept![]()

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=724e548b768b30618f9a7a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo