Laptele din comert ??????
Pot oare sa-i dau Carminei(9 luni1/2)lapte din comert(Milli,Fulga,Dorna) cu gris.Nu vrea lapte praf,si nici nu cred ca as putea sa fac laptele praf cu gris...Nu stiu...Zic si eu...sunt o mamica"incepatoare"...
Raspunsuri
roxyalex spune:
eu le-am dat copiilor mei tot felul de lapte si de la luni mai micinu am tinut cont de marca si nici nu au avut reactii adverse cu gris nu le-am dat niciodata in ideea ca grisul nu e bun pt bb . ar avea prea mult gluten in schimb l-am facut cu faina de orez pt. fetita ,baietelul il bea simplu ,nu la acceptat niciodata cu nimic cel mai bn. intreraba medicul de familie
wnimra spune:
Buna !
Eu la fel de la 10,11 luni am trecut pe lapte de vaca din comert, dorna -rosu,l a constipat putin si am trecut pe zuzu, mili, ce am gasit dar albastru cu 1,8 grasimi.Pt ca inca este bebita mica in loc de gris poti incerca cereale de la nestle sau diverse firme, cu 8 cereale , cu fructe , cu biscuiti si banane, ce doresti tu si ii place ei , sunt mult mai sanatoase si contin toata gama de vitamine.
http://community.webshots.com/photo/2261592570103302750zREysg
mmiihhaa spune:
Multumesc de ajutor!Carmina nu prea vrea cereale,am incercat de toate gusturile.Mai nou am descoperit ca ii place Danonino-branzica cu fructe.
Darria spune:
1. La "parintii intreaba" gasesti mai multe inf.(cauta la index).
2. Laptele de vaca nu este rec. pana la 1 an indif. de cantitatea consumata. Mai nou vad ca nu se rec. pana la 2 ani. Iaurtul si branza se pot prepara din lapte de vaca.
3. Foloseste un produs mai bun decat Danone, evita pe cele care au fructe incluse. Prepara sau cumpara un produs simplu si adauga tu fructe. Fructe + branza nu este combinatia ideala - fermenteaza.
Daca nu sunt probleme financiare se rec. formula si cerealele(daca le rec. medicul).
wnimra spune:
Buna mmiihhaa
am vazut ca ai scris de danonino, evita pe cele care au capsuni.Pana la un an sau mai mult , nu mai retin.A scris cineva ca branzica + fructe fermenteaza.Am incercat tot felul fructe in branzica dulce, din aceea care arata ca un pachet de unt.Cu anans, cu banane si in special cu pere,depinde de bebe , ii poti da cate putin si vezi cum se comporta stomacelul.
http://community.webshots.com/photo/2261592570103302750zREysg
amelita07 spune:
Chiar azi mi-a zis cineva ca grisul nu este bun pentru bebelusi, cica decalcefiaza. Mai bine faina de orez.