Iubirea noastra, David
Raspunsuri - Pagina 2

laura_dimitris spune:
Eu m-am emotionat cand ai descris vizita la mormantul regelui david... Dumnezeu ti-a indeplinit rugamintea!
Ai un baietel minunat! Sa-i dea Domnul sanatate, viata lunga si fericita !!!
A, si ai si povestit tare frumos ! Felicitari !!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni

nushulica spune:
eiii , iata o poveste pe care o astept de multishor ce frumos ai povestit olivia si ce minunatie de baietel aveti!!!
imi place freza lui
iata ca am reusit si noi, ne-a venit randul ca sa zic asa....stii despre ce vorbesc...si kriss e mamica si lorina ne-a ajutat DUMNEZEU pe toate!!!
va doresc sa cresteti mari si sanatosi si davidutzul mic sa va aduca numai bucurii!pupam si noi davidutzul
edit: bey da ce cauta sotul pe wc??? asa se manifesta emotiile??
Ca al meu tremura mai tare ca mine cand mi s-a rupt apa...numai de
nu=i ardea

Poveste

Olivia26 spune:
Carmen, multumim mult, pupam si noi pe Victor
, minunea voastra scumpa.
Andy sanatate multa si voua si numai bucurii alaturi de Andrei, pe care-l pupam cu drag.
Laura, multumim din suflet pentru urari. Ti-am admirat pozele, sunteti o familie fff frumoasa. Pupicei dulci pentru Eleni si Dimitrakis
.
Nusha, multumim pentru cuvintele frumoase
, sa stii ca si eu te-am urmarit la Odisee
M-am bucurat enorm si pentru reusitele celorlalte fete de la aspirantele de Iasi.
Cat despre emotiile sotului, pai el a stat langa usa cat am facut eu dush si cred ca de aia l-a apucat
Olivia

Povestea nasterii

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

oceanborn spune:
In sfarsit am citit frumoasa poveste!!! ai uitat un amanunt: paturicaaaaa (stii tu)
..
pupam familie frumoasa si fericita in special pe Davidutz, rivalul nostru furacios de fetite!!!!
mami de Thomas

criss703 spune:
Na ca m-am inteles cu Oceanborn sa scriem amandoua astazi , asta ca amintea de
, noi ii pupam dulce pe amandoi cavalerii
.
Am citit mai demult povestea dar abia ieri (la implinirea a 4 luni ) m-am gandit sa si scriu . La tine chiar s-a intamplat o minune tinand cont de excursia pe care ati facu-o in Tara Sfanta si a fost frumos ca ti-ai tinut promisiunea si i-ai pus numele David !
Sa fiti sanatosi , la fel de frumosi si de veseli ca pana acum
Criss de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii

Olivia26 spune:
Oceanborn, multumim din suflet, ai dreptate, am uitat de paturica si asta pt ca e tot neterminata
Pupam rivalul cel frumos.
Criss, multumim pentru urari si pupam dulce gagica noastra cocheta si frumoasaaaa foc.
Olivia

Made in the Holy Land

Sunt baiat mare Poze de la 3 luni
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!