probleme cu kg si caderea parului dupa nastere
sunt multe mamici care au trecut prin aceasta experienta?mai mult cea cu caderea parului,ca de kg toata lumea se plange(ma refer la kg in plus).
Raspunsuri
lisaelisa spune:
Ar putea fi un dezechilibru hormonal. Cere medicului de familie trimitere la endocrinologie.
lisaelisa
mami de ingeras dragalas
Lori_75 spune:
La 3 luni dupa ce am nascut a inceput sa imi cada parul foarte rau. Mi s-a spus ca este normal sa pice parul pentru ca pe durata sarcinii acest lucru nu prea s-a intimplat. Cit am fost insarcinata am avut cea mai deasa podoaba capilara din viata mea.
Poate suna aiurea dar am mai aplicat aceeasi metoda si inainte si a avut efect: mi-am facut parul permanent si nu a mai cazut atit de tare.
In ceea ce priveste kilogramele in plus am tinut doua diete si am reusit sa ajung la greutatea pe care o aveam inainte.
bb_yasmi spune:
daaaaaaaaaa......din pacate!!!
la mine s a rezolvat cu revalid.
iar despre kg...hmmm am reusit sa am cu 3 kg mai putin decat inainte de sarcina!! in sarcina am luat cam 25 kg...
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
Irina20 spune:
Si eu am probleme cu caderea parului,in timpul sarcinii mia cazut pana in luna a opta,apoi pana la nastere nu mia cazut deloc,iar dupa ce am nascut imi cadea ingrozitor,si acum imi mai cade dar parca mai putin.
Si cu greutatea am probleme,numai ca la mine e faza ca am slabit prea mult,sincer va spun acum am doua paie infipte in... arat oribil.Mam neglijat prea mult,din cauza oboselii preferam sa dorm cand imi dormea baiatul si asa nu mai mancam;din cauza faptului ca nu am mancat cum trebuie am si pierdut laptele la 8 luni.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
Violeta Nicolae spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_edi sunt multe mamici care au trecut prin aceasta experienta?mai mult cea cu caderea parului,ca de kg toata lumea se plange(ma refer la kg in plus). cristina_edi |
Caderea parului dupa nastere este o reactie normala a organismului,incepe cam la 3 luni dupa nastere si dureaza de regula 3-5 luni.
Si asta din cauza schimbarilor hormonale.
Cu kilogramele e o problema!Trebuie muuuuulta AMBITIE!
Uite chiar pe site un articol despre caderea parului.
Numai bine iti doresc si sa-ti traiasca bebe!
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1316
amyarabella spune:
Draga de tine , sigu ca toate ne-am confruntat cu problemele astea dupa sarcina ,stiu ca este greu dar nu se moare din asta si nu te speria pe parcurs ti se va regla organismul .
Si eu am avut mari probleme cu caderea parului ,am incercat multe tratamente dar nimic nu a functionat insa ca la un an de zile dupa ce am nascut a inceput sa isi revina ,acum la 3 ani dupa nastere
nu mai am nici o problema .
Treaba cu greutatea e si mai nasoala ,zicea cineva mai sus MULTA AMBITIE trebuie ,cum la mine nu a fost deajuns de multa inca mai am kg in plus dupa sarcina
,asa ca aici nu sunt in masura sa te ajut.
Te 

pupacesc dulce dulce !!!! Si pe bebeu 
grati.ela spune:
partea cu parul se regleaza...mai putin stres, vitamine daca alaptezi...la mine asa a fost...cu kg insa eu sunt un caz atipic...alaptez la greu inca dar am tot atatea kg ca atunci cand m-am internat pt cezariana...asa am patit si la prima sarcina...din pacate stiu din experienta ca pana nu imi vine CM nu pot slabi...
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
mi_ro spune:
Aici este indicat sa consumi dupa nastere pastilele cu minerale care se iau si inainte de nastere. Aici se numesc Materna si sunt o combinatie de vitamine cu minerale care ajuta corpul mamei in perioada alaptarii.
Eu dupa nastere din criza de timp uitam sa le iau si la o luna de la nastere imi smulgeam parul din cap si unghiile pareau subtiri si se exfoliau. M-am dus la stomatoloaga sa-mi verific dantura si sa-mi fac curatirea de 6 luni si m-a certat ca nu mai iau pastilele....dupa ce am inceput sa le iau totul a revenit la normal. Am avut noroc cu dantura ca o am foarte sanatoasa si chiar si stomatoloaga s-a mirat ca nu am avut probleme dar oricum e bine sa iei cam aceleasi pastile ajutatoare care le-ai luat in timpul sarcinii. Macar ceva minerale si vitamene iti sunt de folos sa-ti ajute corpul sa alaptezi in voie!!!
Multa sanatate la toata lumea!!!
http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282
mychydutza spune:
caderea parului dupa nastere e ceva normal. am aflat si eu asta dupa ce m-am stresat ca ramasesem cu jumate din parul pe care il aveam inainte. ceea ce nu a cazut intr-un an si ceva(9 luni de sarcina+3-4 luni dupa nastere), o sa cada intr-o luna. o sa-si revina dupa. la mine a functionat de minune tinctura de ardei iute, masaj la radacina parului cat de des se poate. face minuni!
"Nu furati! Guvernul uraste competitzia!!!"
Madanic spune:
Ohoo pai parul mi-a cazut de cand am nascut si pana am terminat de alaptat. Si nu oricum, cadea smocuri smocuri. Am incercat de toate revalid, vitamine, suplimente etc si vax nici un efect.
Cum m-am oprit din alaptat, s-a oprit si parul din cazut. Acuma isi revine la viata, se vad firele noi de par.
Nu iti face probleme parul o sa-si revina.
Legat de kg, eram o mica vacutza, aveam cel putin 30kg in plus
.
N-am luat nici o masura pe perioada alaptarii ca nu vroiam sa sufere bebe din cauza mea, insa cum am terminat am zis "Asa nu se mai poate". Am inceput sa fac sport de trei ori pe saptamana, am renuntat la masa de seara, mai pap un iaurt ca mi-a recomandat trainerul sa iau totusi ceva proteine dupa ce fac sport. M-am fortat sa beau 2 litri de apa pe zi (asta a fost mare efort pentru mine, fiindca eu cand sunt la birou ma uita Dumnezeu pe scaun).
Si pot in sfarsit sa fiu mandra ca in 6 luni am scazut de la masura 9 la pantaloni la masura 4
.
Moamaaaa vorbesc de parca sunt in reclamele la medicamentele minune
.
Nu sunt 100% multumita inca, dar oricum ma simt mai bine in pielea mea.
PS: Sunt multe moduri de a pierde din greutate, oricum cel mai sanatos este sportul. Poate ca nu are rezultate spectaculoase, trebuie sa muncesti mult insa este cel mai sanatos. Eu cu sportul am rezolvat nu doar problema Kg in plus ci si durerile de spate, problemele cu somnul.
Madalina
mami de
Isabella Andreea
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"